Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

Hm... Nie wiem czy się przenoszę, to zależy od wielu czynników😉 A z tego co wiem, to narazie żaden boks się nie
zwolnił, a oni już dzownią? 😀dd

A warunki to się nie zmienia, tylko cena będzie się zmieniać na wyższą, za rok bedzie 1000 😉)
No dzwonił i do silver i do jeszcze jednej koleżanki z kortowa z wiadomością o wolnych boksach...
ja chce haaaaaaaaale... mialam dzisiaj ambicje pojezdzic, caly dzien pogoda spoko, ale oczywiscie jak dojechalam do stajni to zaczelo padac i to tak porzadnie. i to tyle sobie pojezdzilam  😵

jutro sie dowiem ze nie zaliczylam kolokwium z botaniki
a ciekawe które boksy będą wolne? nowa stajnia czy stara stajnia 🙂
Wiesz jak w nowej stajni zwolni się boks, to i tak go nikt ze starej stajni nie zajmie, bo się biedne koniki nie zaklimatyzują ;((( ;DDDD
dzisiaj w kiezlinowie jak bylam to ktos przyjechal i sie pytal o boksy, oczywiscie powiedzieli ze od listopada bedzie miejsce ;p
a czy ktoś trzyma konia w pensjonacie w łańsku, wiem, że mają tam dużo wolnych miejsc
Ja trzymałam ogiera w Łańsku przez 4 miesiące. Dobre warunki dla konia, czysto, pastwiska do woli. Niestety plac woła o pomstę do nieba, z ujeżdzalni po jeździe wychodzi się na brązowo i to dosłownie... nie wspominając o niebezpiecznych dla głowy belkach.
Ale jeśli ktoś nie szuka stajni do treningu tylko dla siebie, konia i spokoju to polecam.
Heh, a może będziemy teraz po 2 konie w boksie??  🏇
A przenosi się ktoś z Kiezlin do nas? 🙂 Bo już prawie cały pensjonat pełny 😲
Wybieram sie jutro zobaczyc Hubertusa do Iszki90 jest ktos chetny jechac ze mna?? Mam wolne 3 miejsca w aucie, wiec moge kogo zabrac, bedzie mi milej 🙂
a o ktorej sie zaczyna? ja moze bym zajechala jak bede wracac z treningu 😉
Z tego co Iza informuje to o 12 🙂
Tak Iza, początek o 12 😉
Iza a gonitwa gdzie bedzie?? tam gzies kolo Twojego domu?? bedzie mozna popatrzec na gonitwe czy zwiejesz gdzies w krzaki ?? 😁
Na łące niedaleko lasu 😉 Będziemy się ganiać po łące 😉 Jak nie bedziesz mogła trafic to dzwoń 😉
ok, to jak cos to bede dzwonic 😀
dziewczyny !
gdzie w olsztynie jest jakis rymarz ? musze siodlo pozszywac :P
Iszka90, akzzi Jak tam się udała imprezka pohubertusowa? 🙂 Gdzie byliście?🙂
Ja w koncu nie byłam, wiec na relacje z imprezy trzeba poczekac az Iszka90 cos napisze 😀

ooo szkoda🙁 My żałujemy ze nie dotarłyśmy, ale sama widziałaś w jakim stanie byłyśmy 😁 Ale nic straconego, zawsze można się wybrać w inny weekend 😀
Oj dziewczyny żałujcie, że nie byłyście bo impreza była przednia 😉 Po gonitwie byliśmy u mnie a potem wylądowaliśmy w barze w Słupach 😉 To może zbierzemy się w piątek i pójdziemy do klubu jakiegoś ? Co wy na to dziewczyny?
W piątek sa otrzeiny wydzaiłu Bioinzynierii Zwierzat, potem oczywiscie impreza w klubie... Moze sie wybierzecie???

Ola najwazniejsze, ze doszłyście do siebie i jestescie w pełni gotowe do kolejnego imprezowania 😉
Taaak, wybierzmy się gdzieś w przyszły weekend 😅
tak, to dobry pomysł, ja się zgłaszam!
Fajnie 🙂 Im więcej osób tym weselej 🙂
To co? O której w piątek i gdzie  ❓
Mogę i ja się przyłączyć??  😀
No to może jak mamy isc na te otrzęsiny to gdzieś na kortowie?
akzzi W którym klubie będą te otrzęsiny? I o której się zaczyna imprezka? 🙂
Pauli Nie możesz a musisz 😀
He he, w takim razie nie mam wyjścia 😎
Taką mam ochotę sobie poszaleć w fajnym towarzystwie 🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się