ja chce haaaaaaaaale... mialam dzisiaj ambicje pojezdzic, caly dzien pogoda spoko, ale oczywiscie jak dojechalam do stajni to zaczelo padac i to tak porzadnie. i to tyle sobie pojezdzilam 😵
jutro sie dowiem ze nie zaliczylam kolokwium z botaniki
Ja trzymałam ogiera w Łańsku przez 4 miesiące. Dobre warunki dla konia, czysto, pastwiska do woli. Niestety plac woła o pomstę do nieba, z ujeżdzalni po jeździe wychodzi się na brązowo i to dosłownie... nie wspominając o niebezpiecznych dla głowy belkach. Ale jeśli ktoś nie szuka stajni do treningu tylko dla siebie, konia i spokoju to polecam.
Wybieram sie jutro zobaczyc Hubertusa do Iszki90 jest ktos chetny jechac ze mna?? Mam wolne 3 miejsca w aucie, wiec moge kogo zabrac, bedzie mi milej 🙂
Oj dziewczyny żałujcie, że nie byłyście bo impreza była przednia 😉 Po gonitwie byliśmy u mnie a potem wylądowaliśmy w barze w Słupach 😉 To może zbierzemy się w piątek i pójdziemy do klubu jakiegoś ? Co wy na to dziewczyny?
No to może jak mamy isc na te otrzęsiny to gdzieś na kortowie? akzzi W którym klubie będą te otrzęsiny? I o której się zaczyna imprezka? 🙂 Pauli Nie możesz a musisz 😀