Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

ale fajnie się prezentują, zwłaszcza ten  ciemniejszy fajnyyy 😉

i co Maniek jak poszło??
w LL 3 miedjce ,a w L jedna zrzutka z mojej winy i jedno wyłamania ale całość b. ładnie w L
no ten ciemniejszy ma 17 lat a wczoraj w korytarzu gibal 135 cm :-)
no hali niestety nie ma 🙁
silver - co z tymi odwiedzinami ? :P
Angeel - no przecież ci mówiłam na priv nie? :P czy nie i coś mi się majta?  🤔  ja - weta  🤣
i ja tez chce w odwiedziny!!
kiedy mogę, kiedy?? jutro może??  :kwiatek:
aaa faktycznie, zapomnialam :P  tylu ludzi pytam ze juz nie ogarniam :P
ja bardzo chetnie przyjme odwiedzajacych 😀

to nie ma tu nikogo z zootechniki z 1 roku ? sama jestem ?  🙄
Angeel pisałam tu już dwa razy ja z zootechniki z 1 roku tyle że zaoczne, ale może uda się przeznieść na dzienne 👀
Maniek sie popisal 😉

Fryta tez dawaj na zawody jakies a nie ... !!!! 🙂
freska - ale mialam na mysli czy nie ma nikogo na dziennych oprocz mnie :P

dzisiaj na 17 ta smieszna proba inauguracji... masakra...
I jak pierwszaki po spotkaniu z kierownikiem roku? 😉 (wszyscy to mieli czy tylko my?)
Jaki macie plan i grupy? Ja już zaczynam kombinować z przeniesieniem :P

Kiedy możemy się do Ciebie władować Angeel? Może środa? Ostatni wolny dzień przed zajęciami 😉
ja mam dopiero na 17.30...

// ooo;] a za wyłamanie już nie ma eliminacji??🙂
Moniqa odczytałam, że jesteś na wecie i mam prośbe do Ciebie czy możesz mi napisać adres strony  z planem zajęć na pierwszym roku wety???  😡
Ja z koleżanką będziemy dopiero w sobote w Olsztynie bo troszke nam sie pokomplikowało a nigdzie nie mozemy znalezc planów.  😵 Ewentualnie bede wdzieczna chociaz za skan. Z góry Dzięki!!!!!!!!!!!
Ja z silver umówiłyśmy się na jutro z Angeel 🙂 Więc może inni voltowicze też do nas dołączą? 🙂 Umówiłyśmy się na 19tą pod ratuszem, ale możemy się umówić na Jarotach jak wolicie 🙂 W sumie na starówie można iśc do jakiegoś fajnego pubu 🙂 Co Wy na to?
Moniqa odczytałam, że jesteś na wecie i mam prośbe do Ciebie czy możesz mi napisać adres strony  z planem zajęć na pierwszym roku wety???  😡

Ja co prawda nie z vety, ale mogę pomóc:
http://www.uwm.edu.pl/wmw/index.php?id=27&lang=pl
Proszę bardzo 🙂
Likier nigdy nie bylo eliminacji za 1 wylamanie ... kiedys bylo dopiero za trzecie a od kilku lat zrobili od 2 😉
jutro o 19 pod mc koło straży pożarnej :P a nie pod ratuszem!!
😉 😉
Hija DZIĘKI WIELKIE!!!  :kwiatek:
Ja miałam jakąś zmutowaną stronę wety bo jedyne co mi się wyświetlało to  strona główna ze zdjęciami i nigdzie nie mogłam wejść!!! 🙁
Nie ma sprawy. Jakby coś to pisz, będziemy pomagać. I powodzenia na studiach! Wiesz już w której grupie jesteś?
ja nie wiem w której grupie;/ ale licze na 5a na biotechno... ;D to bede miala wtorki i piatki prawie wolne tyryryryr
Likier- uważaj, ja wole mieć każdego dnia mniej więcej tak samo obładowane dni niż jeden wolny za to w innych siedzieć do wieczora... :/ Ja teraz tak mam, piątki wolne i co z tego jak siedzę 2 x w tygodniu od 8 do 18.15? Nic fajnego... :/ Do tego jeszcze masa okienek, bleeee. A w tamtym semestrze już miałam dość fajny plan bo miałam codziennie coś na rano a potem po południu, to sobie do domu na obiady wracałam 🙂
no wlasnie chcialam sprostowac ze przy maku a nie ratuszu 🙂
u nas jak nie urok to sraczka.... koniowi trzeba bylo dzisiaj podkowe sciagac bo mial luzna i nosek mu sie wbil w kopyto  😵
a plan zajec ? istna masakra. 3 razy w tyg do 20. a kiedy ja mam jezdzic ?! ehhh...
Ja mam plan całkiem przyzwoity, tylko okienka mnie drażnią 🍴

Mam nadzieję, że zorganizujemy jeszcze jakieś wyjście w weekend, bo ja będę w Olsztynie chyba dopiero w piątek...
Zajęcia zaczynam od poniedziałku  😅
ja mam plan sie przeniesc do 1 grupy bo tam mam znajoma i jest lepszy plan :P i piatek wolny 🙂
ja tam z planu zadowolona, codziennie bedzie czas na ogry ^^:p
cześć dziewczyny, ja tez ostatnio zainteresowałam się swoim planem, który pierwszy raz w życiu pozytywnie  mnie zaskoczył. Wreszcie po 5 latach studiów mi się nalezy  😵

Będę miała dużo czasu na konie i szukam osoby chętnej do jeżdżenia ze mną na konie, mogę zaproponować transport autem z Jarot lub Kortowa po dorzuceniu się do wachy.
Mówię o stajni maltanka 🙂

Achaja sprawiłas sobie autko?
tak, wreszcie🙂
A ja właśnie wróciłam ze spotkanka z Angeel i silver 🙂 Było bardzo miło 🙂
potwierdzam mile spotkanie 😀 (Orlos tez potwierdza :P )
trza sie bedzie jeszcze wieksza ekipa spotkac 🙂

tymczasem spadam spac, macie tu mojego Marianka 😀

pozdrawiamy 🙂
kurde, a u nas nie ma żadnych list z wfem, gdzie to sie zapisuje?? help  :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się