Angeel - no przecież ci mówiłam na priv nie? :P czy nie i coś mi się majta? 🤔 ja - weta 🤣 i ja tez chce w odwiedziny!! kiedy mogę, kiedy?? jutro może?? :kwiatek:
I jak pierwszaki po spotkaniu z kierownikiem roku? 😉 (wszyscy to mieli czy tylko my?) Jaki macie plan i grupy? Ja już zaczynam kombinować z przeniesieniem :P
Kiedy możemy się do Ciebie władować Angeel? Może środa? Ostatni wolny dzień przed zajęciami 😉
Moniqa odczytałam, że jesteś na wecie i mam prośbe do Ciebie czy możesz mi napisać adres strony z planem zajęć na pierwszym roku wety??? 😡 Ja z koleżanką będziemy dopiero w sobote w Olsztynie bo troszke nam sie pokomplikowało a nigdzie nie mozemy znalezc planów. 😵 Ewentualnie bede wdzieczna chociaz za skan. Z góry Dzięki!!!!!!!!!!!
Ja z silver umówiłyśmy się na jutro z Angeel 🙂 Więc może inni voltowicze też do nas dołączą? 🙂 Umówiłyśmy się na 19tą pod ratuszem, ale możemy się umówić na Jarotach jak wolicie 🙂 W sumie na starówie można iśc do jakiegoś fajnego pubu 🙂 Co Wy na to?
Hija DZIĘKI WIELKIE!!! :kwiatek: Ja miałam jakąś zmutowaną stronę wety bo jedyne co mi się wyświetlało to strona główna ze zdjęciami i nigdzie nie mogłam wejść!!! 🙁
Likier- uważaj, ja wole mieć każdego dnia mniej więcej tak samo obładowane dni niż jeden wolny za to w innych siedzieć do wieczora... :/ Ja teraz tak mam, piątki wolne i co z tego jak siedzę 2 x w tygodniu od 8 do 18.15? Nic fajnego... :/ Do tego jeszcze masa okienek, bleeee. A w tamtym semestrze już miałam dość fajny plan bo miałam codziennie coś na rano a potem po południu, to sobie do domu na obiady wracałam 🙂
no wlasnie chcialam sprostowac ze przy maku a nie ratuszu 🙂 u nas jak nie urok to sraczka.... koniowi trzeba bylo dzisiaj podkowe sciagac bo mial luzna i nosek mu sie wbil w kopyto 😵 a plan zajec ? istna masakra. 3 razy w tyg do 20. a kiedy ja mam jezdzic ?! ehhh...
cześć dziewczyny, ja tez ostatnio zainteresowałam się swoim planem, który pierwszy raz w życiu pozytywnie mnie zaskoczył. Wreszcie po 5 latach studiów mi się nalezy 😵
Będę miała dużo czasu na konie i szukam osoby chętnej do jeżdżenia ze mną na konie, mogę zaproponować transport autem z Jarot lub Kortowa po dorzuceniu się do wachy. Mówię o stajni maltanka 🙂