Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

żużka Tak szczerze mówiąc to poszukałabym lepszej oferty do dzierżawy bo jest w czym wybierać 😉 Sekret jest bardzo fajnym koniem, ale dla osoby doświadczonej, która lubi się bawić, bo on jest średnio zajeżdżony😉

Kiedy dziewczyny dokładnie się zjeżdżacie? Wszyscy musimy być na naszej super imprezce 😀

Dzięki ***Allexandra*** za dzisiejszy udany trening  😉
w sumie słyszałam, że jest świeży. Bawić to ja się mogę, ale tak szczerze mówiąc to teraz szukam konia, który mnie by sporo nauczył.

heh, no dla mnie Olsztyn w sumie jest w sam raz, owszem, trochę zadupie, ale wolę Olsztyn od Warszawy, niby wszyystko tam jest, sklepy, stajnie... ale miasto za duzo jednak;]

To jak, kiedy jakas ustawka?😉))

silver nie ma za co !!!!! dla mnie to tez przyjemnosc a przyznaje ze od ostataniego treningu sa postepy!!!!!

na nastepny wyucze sie tego P6 i bedziemy trenowac  💃 siwy na prawde fajne konisko  🍴

a propo to niezla ekyyypa sie zebrala wczoraj na tym kortowskim treningu  😉 wszyscy chyba ciekawi jak postepy Mańka ???  😀
heheh, ** alleXandra **, no no😉 w sumie, w Kortowie dużo milej i bardziej po drodze, bo na Grądku niestety nie lubię przebywać (każdy wie przez kogo :hihi🙂

A Moneta bardzo szczere konisko, taka dobra kobyła z niej, widać, że nie ma w sobie tej wredoty co większość koni niestety 😉) No i postępy są😉)
no ladnie a Likier to od rana w niedziele na volcie juz siedzi !!!! heheheh 🙂 ja to lekko podkacowana 😉
ps. z monety jestesm na prawde zadowolona ... skacze od poczatku lipca a wczoraj przejechala na czystto parkurek klasy L 🙂 po niecalych 3 miesiacach treningu. szczery kobyl hehe.
na Grądku niestety nie lubię przebywać (każdy wie przez kogo :hihi🙂

Ja nie wiem :>
freska- pobędziesz w mieście miesiąc i zobaczysz, że duże nie jest (na szczęście). Jest kilka strategicznych punktów które szybko poznasz i to koniec.

no ja mam taką nadzieje xD
[quote author=żużka link=topic=216.msg338573#msg338573 date=1253392178]
Wiecie co... obawiałam sie tego Olsztyna bo to przecież takie duże miasto 🤔 a teraz już nie moge się doczekać  😁

duże? nie wierzę! Moi znajomi już by na Ciebie wilkiem patrzyli za to określenie. Wielu ludzi niemalże dusi się w Olsztynie 🙂
[/quote]
jak dla mnie to duże, ja z małego miasteczka jestem  😁

Kiedy dziewczyny dokładnie się zjeżdżacie? Wszyscy musimy być na naszej super imprezce 😀

ja planuje od 28 być już w Olku ale jak to wyjdzie to zobaczymy.  Zbyt imprezowa nie jestem ale coś czuje że to się zmieni niebawem  💃

A i mam do Was pytanko, może bardziej zorientowane jesteście. Wiecie może czy w ololicach Olka ktoś potrzebuje kogoś do pracy przy koniach albo osobie prywatnej trzeba pojeździć konie?
freska89moja znajoma jeździła konie na Bałdach,tylko tam trzeba mieć własny środek transportu  🙂
freska - ja potrzebuje kogos do pojezdzenia prywatnego konia 😀
a moze wiecie cos kto chcialaby dac konia do jezdzenia albo do zajezdzenia na kaske ???? chetnie sie podejme 😉
wie ktos może cczy sa gdzies zdiecia z zawodów w Dabrówce Małej u Robsona w lipcu??
na volcie albo swiecie koni... kiedys podawałam tutaj adres takiego fotografa co często jest na zawodach u nas ale nie pamiętam teraz adresu musiałabyś przekopać kilkanaście stron.
freska89 może na Grądku(ul. Lubelska)?? ** alleXandra ** tam pracuje, może szukają kogoś jeszcze do pomocy?🙂🙂

Dzięki dziewczyny  :kwiatek: jak by któraś z Was jeszcze coś wiedziała na temat jakiejś pracy przy koniach to dajcie znać  😎
martynkakoniki wielkie dzieki przynajmniej wiem gdzie szukac
kasiek to ta str o której pisała Martyna
http://www.fotogaleria.olsztyn.pl/jazda-konna/index.html
dziekuje bardzo :kwiatek:
OLA - a ja mam takie pytanko a może dowiedz sie czy by mogło być tak, że na tym kursie SNH by było po 2 osoby na konia?
No i pytanie czy ktos by był zainteresowany taką opcją to zawsze połowa ceny nie?
panterka-23 Oczywiście, że jest taka możliwość 🙂
Ola przypomnij mi koszt tego kursu z koniem i bzyyyyyy
Dzień kursu z koniem kosztuje 310zł, a bez 110zł😉
ja jutro wybywam do Olsztyna juz na stale. nie bede miala dostepu do neta, wiec prosze walic na kom 🙂
(silver chyba ma moj nr? a jak nie to do niej napisze i bedzie miala🙂😉 zapraszam do Marengo i na Jarocka 78 :P

silver - masz pw 😉
helooooł ludzie co sie z wami dzieje ? :P nikt tu nic nie pisze ?!
(silver  nawet na esy nie odpisuje..🙁)

dorwalam sie na chwile do laptopa 🙂 ogolnie w Olsztynie jest pozytywnie 😀 w Marengo tez spoko 🙂 zapraszam w odwiedziny 😀 ogolnie to sie 1 boks bedzie zwalnial wiec beda 2 wolne jakby byl ktos zainteresowany 🙂
pozdr !
A ja się wczoraj przeprowadziłam do Olsztyna. I dziś pierwszy dzień sama - już mnie przeraża perspektywa gotowania obiadku 😉
Kiedy robimy integrację? 😉
moniqa - na jakim kierunku jestes? :P
Dawno mnie tu nie było, trochę zmian wiec się "pochwalimy"
nowa stajnia, nowe koniska do męczenia  🏇

Angeel a w Marengo jest jakas hala na zime?
Frytkens, a co to za koniska?😉)

i co z tym spotkaniem??  🏇
a to takie koniki rekreacyjne hehe
Startował ktoś z was W radostach może?? jak poszło tobie Magda w niedziele??

Ja jechałam w sobotę LL i L ^^
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się