żużka Tak szczerze mówiąc to poszukałabym lepszej oferty do dzierżawy bo jest w czym wybierać 😉 Sekret jest bardzo fajnym koniem, ale dla osoby doświadczonej, która lubi się bawić, bo on jest średnio zajeżdżony😉
Kiedy dziewczyny dokładnie się zjeżdżacie? Wszyscy musimy być na naszej super imprezce 😀
Dzięki ***Allexandra*** za dzisiejszy udany trening 😉
heh, no dla mnie Olsztyn w sumie jest w sam raz, owszem, trochę zadupie, ale wolę Olsztyn od Warszawy, niby wszyystko tam jest, sklepy, stajnie... ale miasto za duzo jednak;]
heheh, ** alleXandra **, no no😉 w sumie, w Kortowie dużo milej i bardziej po drodze, bo na Grądku niestety nie lubię przebywać (każdy wie przez kogo :hihi🙂
A Moneta bardzo szczere konisko, taka dobra kobyła z niej, widać, że nie ma w sobie tej wredoty co większość koni niestety 😉) No i postępy są😉)
no ladnie a Likier to od rana w niedziele na volcie juz siedzi !!!! heheheh 🙂 ja to lekko podkacowana 😉 ps. z monety jestesm na prawde zadowolona ... skacze od poczatku lipca a wczoraj przejechala na czystto parkurek klasy L 🙂 po niecalych 3 miesiacach treningu. szczery kobyl hehe.
freska- pobędziesz w mieście miesiąc i zobaczysz, że duże nie jest (na szczęście). Jest kilka strategicznych punktów które szybko poznasz i to koniec.
no ja mam taką nadzieje xD [quote author=żużka link=topic=216.msg338573#msg338573 date=1253392178] Wiecie co... obawiałam sie tego Olsztyna bo to przecież takie duże miasto 🤔 a teraz już nie moge się doczekać 😁
duże? nie wierzę! Moi znajomi już by na Ciebie wilkiem patrzyli za to określenie. Wielu ludzi niemalże dusi się w Olsztynie 🙂 [/quote] jak dla mnie to duże, ja z małego miasteczka jestem 😁
Kiedy dziewczyny dokładnie się zjeżdżacie? Wszyscy musimy być na naszej super imprezce 😀
ja planuje od 28 być już w Olku ale jak to wyjdzie to zobaczymy. Zbyt imprezowa nie jestem ale coś czuje że to się zmieni niebawem 💃
A i mam do Was pytanko, może bardziej zorientowane jesteście. Wiecie może czy w ololicach Olka ktoś potrzebuje kogoś do pracy przy koniach albo osobie prywatnej trzeba pojeździć konie?
na volcie albo swiecie koni... kiedys podawałam tutaj adres takiego fotografa co często jest na zawodach u nas ale nie pamiętam teraz adresu musiałabyś przekopać kilkanaście stron.
OLA - a ja mam takie pytanko a może dowiedz sie czy by mogło być tak, że na tym kursie SNH by było po 2 osoby na konia? No i pytanie czy ktos by był zainteresowany taką opcją to zawsze połowa ceny nie?
ja jutro wybywam do Olsztyna juz na stale. nie bede miala dostepu do neta, wiec prosze walic na kom 🙂 (silver chyba ma moj nr? a jak nie to do niej napisze i bedzie miala🙂😉 zapraszam do Marengo i na Jarocka 78 :P
helooooł ludzie co sie z wami dzieje ? :P nikt tu nic nie pisze ?! (silver nawet na esy nie odpisuje..🙁)
dorwalam sie na chwile do laptopa 🙂 ogolnie w Olsztynie jest pozytywnie 😀 w Marengo tez spoko 🙂 zapraszam w odwiedziny 😀 ogolnie to sie 1 boks bedzie zwalnial wiec beda 2 wolne jakby byl ktos zainteresowany 🙂 pozdr !
A ja się wczoraj przeprowadziłam do Olsztyna. I dziś pierwszy dzień sama - już mnie przeraża perspektywa gotowania obiadku 😉 Kiedy robimy integrację? 😉