Wiecie czemu jest kolejka? Bo narazie trzyma Lidka swoje dwa konie, ale je zabiera... i nie wiem czemu Cybul nikomu nie daje tego boksu, ktory stoi pusty od 2 miesiecy, hmmm? ;]
Ja moze jadę te ujezdzenie w Kierzbuniu, ale nie ma zadnych propozycji jak narazie.... a trzeba by sie programu nauczyc i zacząc cos cwiczyc ;D;d;D hmmmm....
Angeelwww.mpkolsztyn.pl/rozklad przyda Ci się 😉 Likier moze ktos zarezerwował ten boks i wpłacił zaliczke albo zapłacił z góry... Z tego co pamietam to chyba N jedziesz taak 😉?
Wstępnie P i N😉 ale wiesz od wielu czynników to zalezy, w dodatku Likier, macha ciągle łbem na dworzu, wkurzają go wszelkie muchy itp. i to jest maassakra 🙁(( dlatego nie wiem czy mi sie opłaca, ja chce jakies halówki😀😀😀
skoki. startowalam, 2 lata temu. potem koniana miala kontuzje, dopiero zaczyna znowu skakac, ale na starty na razie brak kasy 🙁 i warunkow do trenowania.
Tutaj dostalam sie na biotechnologie, a chcialam na wete ;/ nie wyszlo... natomiast do lublina dostalam sie na wete (pomogl polski, bo tam tez sie liczy)
i co sie smiejesz ze mnie.! xD rozpoczecie jak rozpoczecie, poza tym ze nawijali o wojnie to bylo spoczko ;p za to zaraz ide na pierwsze lekcje w nowej szkole xdd aajj ; pp
Ja pilnie śledzę, bo nie mam o czym pisać, za to wszystkie inne paskudne baby chowają się ze swoimi futrzakami 🤬 i smętnie się tu jakoś zrobiło... Zwracam się z uprzejmą prośbą o nowe foty i relacje 😎
Ejjjj no, ale Cię nic nie widać. No ale przynajmniej jakieś zdjęcie jest 😉
Likier- to zależy na co masz ochotę, veta jednak prosta nie jest a jak się chce coś końskiego studiować to nie koniecznie veta jest najlepszym pomysłem jak dla mnie. Nawet jeśli jest to veta w Lublinie która ma niewątpliwie niższy poziom od innych. I jak to jest, że Ty jeszcze nie wiesz co wybrać, przecież już dawno po rekrutacji 👀
no po rekrutacji, ale ja doniosłam papiery i tu i tu 😉 i tak jakby na dzien dzisiejszy studiuje wete w Lublinie i Biotechnologie w Olsztynie. Nie konskiego, nie chce studiowac zootechniki, bo to bezsensu😉 Nic po tym nie ma, tylko tyle, że studia ma sie skonczone... Od dziecka chciałam byc weterynarzem, to jest moje marzenie i pasja, na innym kierunku bede sie po prostu meczyc :] Jestem swiadoma tego, ze weta nie jest prosta... ;]]
A co do wety w Lublinie, wcale nizszego poziomu nie ma, sa tylko 4 weterynarie w Polsce, wiec raczej kazda ma JAKIŚ poziom, jedni mówia, ze w Olsztnie jst słaba, inni w Lublinie. Inni, że w Olsztynie najlepsza i weż tu bądź mądry😉
Angeel ja niestety się nie dodzwoniłam do marengo i dzisiaj pojechała tam **Ola** ale nie zastała włascicieli, jedynie stajennego, który mówił,ze ostatnio duzo ludzi pyta się o boksy, tak czy siak nie poddajemy sie i probujemy dalej 😉 a teń koń ze zdjęcia to nie jest przypadkiem Wanio? (: Likier no propozycji niestety nie ma i tez mnie to martwi bo mam do nauczenia sie 2 programów. A nie mogłabys załozyć Likierowi takiej maseczki na oczy? Myslę,ze w Kierzbuniu byłoby to dozwolone 😉 Maniek a jedziesz cos innego niż Kierzbuń? 😉
Hej dziewczyny! Ja tak trochę z innej beczki popiszę 🤣 Jako że jesteście na swoim terenie 😀 ❗ ❗ ❗ ❗ ❗ możecie mi napisać czy wiecie coś o kursie na instruktora rekreacji przeprowadzanym w Gałkowie ❓ ❓ ❓ Kiedy ewentualnie jest najbliższy i czy bardzo tam "depczą" kursantów 😁 Może ktoś z was tam robił instruktora? I może wiecie jak to jest jak nie zda sie za pierwszym razem egzaminu czy jest możliwa jakaś poprawka? 😁 Z góry Dziękuję :kwiatek:
nie chce studiowac zootechniki, bo to bezsensu😉 Nic po tym nie ma, tylko tyle, że studia ma sie skonczone...
heheh, a ja wlasnie na zootechnike ide 😁
silver - mi stajenni tez powiedzieli ze duzo ludzi pyta,ale oni nikogo nie przyjmuja. a jednak po rozmowie z wlascicielka - przyjeli nas 🙂 kumpela juz wczoraj tam konia zawiozla. a ja nawet nie mam pojecia co to za kon na tym zdjeciu :P tabliczki zadnej nie mial.
troche sie podlacze do pytania crosktos. gdzie w okolicy Olsztyna sa organizowane kursy instr ? mialam zrobic w te wakacje ale w koncu nie zrobilam. w Wa-wie SGGW jako uczelnia robi takie kursy, wiecie moze czy UWM tez organizuje?
W Kortowie organizuja kursy na instruktora,Alexandra zdawała,więc ona może powie cos więcej 😉 ale z tego co się orientuję to zdaje prawie każdy. Natomiast w Gałkowie zdawał własciciel stajni, w której trzymam konia, jesli chcesz to moge sie podpytac jak było 😉
W Kortowie robią kursy instruktorskie, najlepiej dowiedzieć się na miejscu 🙂🙂 Ale wlasnie tak jak Silverstar mówiła, to z tego co wiem, to kurs ten zdaje każdy, kto w miarę otrzymuje się w siodle😉 Kiedyś ludzie zwracali uwage na to, gdzie kto zrobił kurs, ale teraz chyba juz nie...
Ja też muszę się wybrać na jakiś ;P ;P Może Alexandra się odezwie i nam powie szczegoły o tym w Kortowie, cena itp. 🙂🙂 🙇
Mi się o oczy obiło gdzies w sieci że w lutym jest egzamin w Kortowie.... o mam 💃
KURS INSTRUKTORA REKREACJI RUCHOWEJ ZE SPECJALNOŚCI: "JAZDA KONNA"
Katedra Hodowli Koni i Jeździectwa prowadzi zapisy chętnych na kolejny Kurs Instruktora Rekreacji Ruchowej ze specj. jazda konna. Przewidywany termin rozpoczęcia kursu to luty 2010 roku. Zajecia prowadzone są w systemie weekendowym (pt-sob-ndz). Organizator nie zapewnia wyżywienia ani zakwaterowania.
Wymagania stawiane kandydatom na instruktora rekreacji: zdanie egzaminu wstępnego z jazdy konnej ( na poziomie ujeżdżenia klasyL) złożenie pełnej dokumentacji w biurze kursu (ankieta zgłoszeniowa, zaświadczenie od lekarza o możliwosci uczestnictwa w kursie, świadectwo o ukończeniu szkoły średniej lub poświadczony urzędowo odpis świadectwa, 2 zdjęcia formatu 3,5x4,5cm)
Wszelkie informacje i zapisy pod nr tel. 089 523-33-96