Wysłodki są w Warkałach, ale czy są sensowne i co rozumiesz przez sensowne, to nie wiem, bo kupiłem tam ostatnio tylko otręby, tanio (21 czy 22 zł za worek), dobra jakość.
Wysłodki są w Warkałach, ale czy są sensowne i co rozumiesz przez sensowne, to nie wiem, bo kupiłem tam ostatnio tylko otręby, tanio (21 czy 22 zł za worek), dobra jakość.
Wysłodków z Warkał nie polecam. Używałam i są do d*. Strasznie długo trzeba je namaczać, i nawet po długim namaczaniu w bardzo ciepłej wodzie, zostają nienamoczone grudki. Ale to wszystko zależy od dostawcy, a oni najwyraźniej mają kiepskiego. Stosowałam już różne wysłodki z różnych miejsc i te z Warkał wypadły najgorzej. Znajomy ma w planach przywiezienie w tym tygodniu/na początku przyszłego większą ilość wysłodków, ich cena zależy od tego ile przywiezie, im więcej, tym taniej. Przywozi dobre wysłodki, które już po 2 godzinach są napęczniałe i gotowe do podania. Ja byłam z nich bardzo zadowolona kiedy używałam na wiosnę, teraz ma być pierwsza jesienna dostawa, do której się przymierzam.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany, zapraszam na priv, prześlę namiary.
RatiNa Kamila Walkowska robi koniom zeby. Osobiscie moge polecic p. Rasia, jednak tylko seniora. Z calego serca odradzam mlodego Rasia, ktory nie powinine byc weterynarzem, tym bardziej nie powinien wspolpracowac z ludzmi. Zeby nie bylo ze bezpodstawnie kogos oczerniam+ podstawy mam jesli ktos chce wiedziec wiecej z checia opowiem o mojej wspolpracy z tym panem jako weterynarzem.
edit. Ras senior za konia bierze 100zl. mysle ze cennik aktualny, w zeszlym miesiacu robil zeby kopytnej mojej sasiadki. Kamila W. wiem, ze robi zeby jakims urzadzeniem co samo piluje zeby konskie (nie pamietam co to dokladnie jest, bo pytalam o to juz jakis czas temu) koszt byl to ok. 300zl. Jak teraz jest nie wiem dokladnie.
Kochani olsztyniacy! :kwiatek: Piszę do Was z prośbą o pomoc. Sprawa dość pilna. Szukam niedrogiego miejsca dla 6-7 miesięcznego źrebaka, ogierka, rasy konik polski. 😉 Nie wymagam żadnych luksusów- odpowiadają mi jak najbardziej łąki 24h/7 z dostępem do jakiejś wiaty i siana zimą, oraz z towarzystwem do zabawy. Jakieś propozycje? 👀 Będziemy razem z maluchem baaardzo wdzięczni za wszelką pomoc. :kwiatek:
Bez przesady.... 😵. Np. Panterka szukała ostatnio towarzystwa dla swojej klaczki , po kosztach utrzymania .Warunki świetne 🙂. Odezwij się do niej , może jeszcze ma miejsce 🙂. http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,216.msg1870010/topicseen.html#msg1870010 Kosteczka też ma wolne miejsca i niedrogo 🙂.
Bieda jest z tym, musisz pojezdzic po jakichs rolnikach... Ja szukam miejsca na emeryture dla swojego konia i slabo.
Stajni dla emerytów jest mnóstwo tylko pytanie jakiej stajni szukasz? Jaki przedział cenowy , czy ma być to duża stajnia czy raczej kameralna ? W jakiej odległości od Olsztyna? Czego oczekujesz w cenie pensjonatu?
Bez przesady.... 😵. Np. Panterka szukała ostatnio towarzystwa dla swojej klaczki , po kosztach utrzymania .Warunki świetne 🙂. Odezwij się do niej , może jeszcze ma miejsce 🙂. http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,216.msg1870010/topicseen.html#msg1870010 Kosteczka też ma wolne miejsca i niedrogo 🙂.
Zwłaszcza, że kosteczka lada dzień sprowadza już z powrotem do domu swojego 2,5 letniego dzieciaka, który pewnie by się ucieszył z towarzystwa do zabawy 😉
Na Olsztyńskim fb już pisałam, ale kto tam nie zagląda, będzie widział tutaj. Dostałam dziś wieści ze sklepu z bryczesami z Pasłęka, że mają nową dużą dostawę. Jest duży wybór bryczesów, są też fraki i toczki. Jeżeli był by ktoś zainteresowany, wstawię na nich namiary.