To przy okazji ja też się przyłączę do szukania stancji... Na prawdę można zwariować 😵 szukam kawalerki (max 1000zł) lub mieszkania 2 - 3 pokojowego (max 500-600zł na osobę) jak najbliżej Kortowa (Brzeziny, Mleczne, Generałów). Słyszałyście coś może? Załamuję się powoli... 🙁
W centrum chyba na Mazurskiej? (na przeciwko dawnego sklepu jeździeckiego Aquino) jest wolne mieszkanie - jeden duży pokój, kuchnia i łazienka. Całkiem ładne. 1200zł miesięcznie. Zaraz obok jest przystanek dziewiątki (kopernika-mickiewicza).
a ja sie pochwale ze po kilku mscach przerwy wracam do pracy od lipca do Novum-a. postaram sie zorganizowac zawody jakos w okresie sierpnia, niedlugo zaczniemy organizowac rowniez odznaki 😀 takze gdyby ktos szukal fajnego penjonatu w okolicach szczytna to zapraszam :kwiatek:
hej czy ktoś w ostatnim czasie zdawal egzamin teoretyczny na kursie instruktora jazdy konnej i moglby powiedziec jak on teraz wyglada? czy losuje sie zestawy czy poprostu zadaja pytania wszyscy odpowiadaja raziem czy kazdy wchodzi osobno?
hej czy ktoś w ostatnim czasie zdawal egzamin teoretyczny na kursie instruktora jazdy konnej i moglby powiedziec jak on teraz wyglada? czy losuje sie zestawy czy poprostu zadaja pytania wszyscy odpowiadaja raziem czy kazdy wchodzi osobno?
kosteczka tak !! bo w konkursie niespodziance były do wygrania worki owsa 25kg 😀 na fotki jeszcze czekam, ogólnie było super koło 10-12 koni, większość jechała LL w mini tylko pare osób i w L 2 osoby, ale parkur był dość trudny bo na maxa kręty!!
organizacja super, to chyba na tyle 😉 jak dostanę fotki to na bank się pochwalę
Czy już wszyscy wiedzą o tym, że w przyszłą sobotę - 29.06.2013 nie ma zawodów w Dercu? Zostały przeniesione na inny, na razie nie określony termin.
Wrzucam nową aktualizację kalendarza, już bez Derca.
I mam pytanie. Robimy jesienny kalendarz hubertusów?
Edit: Zapomniałam. angelika95, w takim razie bardzo żałuję, że nie dałam rady dojechać na zawody. Niestety chwilowy brak transportu, który przeraża mnie coraz bardziej. Jak w zeszłym roku udało nam się obskoczyć prawie każde zawody, tak teraz stoimy 👿
Witam. Chciałam zapytać co sądzicie o stajni Ekwador-robson ? Czy moglibyście coś mi powiedzieć o tamtejszych trenerach ? Z góry dziękuję i pozdrawiam 😀
Olsztynscy voltowicze! :kwiatek: organizujemy za 3 tyg w stajence naszej Novum egzamin na odznaki 😅 dajcie znac gdyby był ktoś chętny! oprócz tego chchemy w sierpniu zrobić zawody - skoki i ujeżdżenie! myślałam o terminie 24.08 ale wtedy sa zawody w Dąbrówce. czy macie jakieś propozycje co do terminu? i czy byłby ktoś chętny? :kwiatek: 😅
Alleksandra mi daj proszę dać znać na prv. Ja osobiście nie mogę ale mam napewno jedną jak nie 2 osoby, które chciałby wystartować u Novum. Zachęciłam znajomą do pojechania w zeszłym roku pooglądać u Was zawody i stwierdziła, że za rok pojedzie u Was pierwsze zawody. 🙂
Orientuje sie ktos ile kosztuje pensjonat w Mycynach i czy maja jakies wolne miejsce od konca wrzesnia? Plany nieco mi sie pozmienialy i musze konia zabrac ze soba na studia. Bede wdzieczna za odpowiedz.
Słyszałam o nowym sklepie jeździeckim w Olsztynie. Ale nie wiem nic po za tym, ani gdzie się znajduje ani nic. Być może poszła jakaś plota.. Ktoś wie coś na ten temat? 🤔