jeżeli tak sprawa wygląda to proponuję z jeziorem poczekać, bo to niemały kawałek, a raczej wybrać się do pobliskiego lasu. Może Michała poproście, on na pewno zna wszystkie ścieżki. Ja mogę się zaoferować jeżeli idzie to wycieczki pisze z końmi w ręku. Wtedy chętnie służę 🙂
No właśnie chciałyśmy wczoraj się wybrać, bo było taaak duszno 🙄 dobrze, że nie poszłyśmy skoro mówisz, że to daleko 😉 Michał ostatnio jest bardzo zajęty, buduje nowe boksy 🙂 A na spacerek w ręku możemy się wybrać, nawet lepiej, wolę wybadać zachowanie mojego konia z ziemi za nim wsiądę. Jak będziesz miała chwilkę to wpadaj my jesteśmy codziennie 🙂
Dorota żałuj, że nie pojechałaś bo super było !!!! Żadnych przygód nie było, no może poza jedną w wykonaniu Kaśki i Magdy 😉 Kiedy kolejny dziki wypad? 😁
bo normalnie mialam smierc swoja i konia przed oczami, dzieki bogu ze skrecil sam zobaczyl worki i zrobil stope xD haha xD nie no ale ogolnie bylo swietnie 😀 😀
Witam wszystkich 🙂 Szukałam jakiegoś tematu poświęconego stajniom w Olsztynie, ale nic nie ma (chyba ze ja ślepa jestem? ) więc piszę tu. Będę wdzięczna za pomoc 🙂 Od października zaczynam studia na UWM. Oczywiście nie mam zamiaru rezygnować z jeździectwa, ale olsztyńskie stajnie widziałam na razie tylko w internecie 😉 Może moglibyście mi pomóc, coś polecić? Czego bym chciała? W idealnej sytuacji możliwości sensownych treningów. Na razie bawię się w mini-sport na poziomie L/P klasy. Chciałabym to kontynuować, trenować, moze trochę postartować, zrobić złoto? Ogólnie - rozwijać się. To najważniejsze. Problemem jest że nie mam swojego konia. Czy jest moze gdzieś możliwość sensowniejszej jazdy bez konia? Chociaż ambitna rekreacja, byle bym nie trafiła do szkółkowego zastępu 15 koni. Na klepaniu tyłka mi nie zależy, tylko na nauce. Nie mam pojęcia jak mi się ułoży finansowo, być moze udałoby mi się wziąć jakąś dzierżawę/współdzierżawę (jak już to raczej sądzę że drugie). Może słyszeliście coś o jakiejś ofercie? Polecicie jakieś ośrodki? Jak działa AKJ przy uniwerku? Może to byłaby dla mnie szansa? pozdrawiam serdecznie, dzięki i sorki za kłopot 😉
ja tez miałam jechac, ale nie pojechałam, bo weny na jeżdżenie ostatnio nie miałam hehe 😉 Czy ktos z Was jeździ ujeżdżeniowo, albo znacie kogos w warm-maz? Za wszelkie info bedę wdzięczna🙂
moja kolezanka ze stajni jezdzi ujezdzeniowo ; p miala dzisiaj startowac ale nie wiem czy sie jej udalo ; p Czarna ja nazywaja moze kojazysz ; )) i druga kolezanka Natalia Ulewicz ;p ale nie staruje juz ;p hmm... moze i ktos jeszcze ale sobie nie przypominam ;p
kolejne pytanie z serii jestem-studentem-UWM-gdzie-wstawic-konia 🙂 dowiedzialam sie juz ze w kortowie nie ma sensu konia meczyc staniem w boksie za 640zl miesiecznie i ze bardzo fajnie jest w kiezlinach,ale dostac tam boks to 8. cud swiata 🙂 jakie jeszcze stajnie mozecie polecic? zalezy mi przede wszystkim na padokowaniu (cheeetnie pastwiska🙂 ), czystym boksie i dobrej opiece.i w miare dobrym podlozu do jazdy.fajnie jakby byl jakis ludzki dojazd z olsztyna. co by nie bylo za duzo, hali i solarki nie wymagam 😉