Nowy pensjonat pod Olsztynem! Gospodarstwo agroturystyczne „U Franka” w Sząbruku (ok. 10km z centrum Olsztyna) oferuje pensjonat dla koni w cenie 500zł. Duże, przestronne boksy (3x4 m) w nowo wybudowanej stajni. Do dyspozycji pastwiska, do jazdy plac trawiasty; w cenie derkowanie. Więcej na stronie internetowej www.ufranka.prv.pl (galeria) oraz pod numerem: 510 282 959.
Czyli zawody w Kobylosze definitywnie nie będą 4 sierpnia? Czy tak? Bo już pakuję manele na wyjazd i nie wiem, czy palnować wypad do Kobylochy czy nie.
bardzo dziękuje :kwiatek: a tak przy okazji to szukam jakiegoś taniego pensjonatu w poblizu olsztyna - chciałabym zabrać swojego rumaka ze stajni w kobyłosze na okres ciąży i zwolnienia 😉 interesują mnie wszystkie propozycję - mogę udostępniać konia do rekreacji, komuś wydzierżawić, dokupić owies dla niego i tego typu rzeczy - aby było najtaniej! chciałabym żeby był blisko mnie, żebym mogła go odwiedzać i spędzać z nim trochę czasu - przynajmniej jak jeździć nie mogę to pójde z nim na jakiś spacer czy coś heh 😁 a mam teraz tyle wydatków, że nie stać mnie na inwestowanie kaski w Bigiego 😉 te gadżety dla dzieci są taaaaakie drogie 💘
mozliwe ; ) no coz jak ktos nie ma do czynienia to jest i problem a byle kogo tez na sedziego obsadzic nie mozna a sadze ze z tym jest najwiekszy problem ; )
11.08.2012 Stadnina Koni Kurki zaprasza na Towarzyskie Zawody w Skokach przez Przeszkody.
W programie zawodów są konkursy klas:
- mini LL (do 60cm) bez rozgrywki - LL (do 90cm) - L (do 100cm) z rozgrywką (do 110cm)
Termin nadsyłania zgłoszeń do 10.08.2012 do godz.18.00 pod nr. tel. 509-931-439 lub adres skrzynki : kurkingi@poczta.onet.pl
W zgłoszeniu prosimy podać imię i nazwisko zawodnika, imię konia, informacje dotyczące z jakiej stajni, klubu pochodzi zawodnik oraz oczywiście klasę konkursu.
Opłata wpisowa wynosi: 40 zł od konia (do 3 przejazdów, z możliwością przejazdów w różnych konkursach). Nagrody : puchary, medale, nagrody rzeczowe
Nie obowiązuje dokumentacja PZJ.
Osoby niepełnoletnie obowiązuje pisemna zgoda rodziców/opiekunów na udział w zawodach W przerwach między konkursami będą pokazy horseman, ujeżdżenie. Dla najmłodszych konkursy, zabawy, malowanie twarzy, spacery na koniach huculskich. Na terenie stadniny bę1)dzie dostępny bufet z kiełbaskami z grilla, piwem z nalewaka itp. Imprezę będzie umilała muzyka puszczana przez DJ-a Po zawodach zapraszamy na wspólne ognisko i wspaniałą zabawę. Organizator nie odpowiada za wypadki, kradzieże i inne zdarzenia losowe mogące przytrafić się podczas trwania zawodów.
witam szukam na wakcje jakiegos fajnego gospodarstwa agroturystycznego na mazurach z konmi oczywiscie moze ktos zna jakies fajne miejsce godne polecenia?
witam szukam na wakcje jakiegos fajnego gospodarstwa agroturystycznego na mazurach z konmi oczywiscie moze ktos zna jakies fajne miejsce godne polecenia? Poleca, http://www.maltanka.pl/
ale koleżance chodzi o konkretnie o mazury? cały region warm-mazur czy bardziej warmiński? 😀 bo wrzesina i maltanka to warmia :kwiatek: jeżeli chodzi o część bardziej mazurską to chyba gałkowo i te okolice 😉
Ogólnie to mieszkam w województwie lubuskim, pracuję tam w ośrodku jeździeckim pod Zieloną Górą, ale narzeczonego przenieśli do Giżyckiej Jednostki i w konsekwencji więcej czasu spędzam tutaj, niż u siebie.
Moje pytanie brzmi, czy gdzieś tutaj w okolicach, jest możliwość solidnej jazdy, ponieważ teraz, jak już jesteśmy tutaj a u siebie tylko w weekend, dwa treningi w tygodniu to jednak za mało. (sobota-niedziela)