Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

Pauli Widzę lansik na całego- pięknie skompletowany ubiór  🙂
Ja ostatnio kupuję szmaty dla konia, zupełnie zapominając o sobie.  😡
I dziękujemy za komplement  :kwiatek:

No dobra wymusiliście na mnie 😉
Tratata, beztalencie wozidubsko-rekreanckie w siodle. Czyli Piękna i (jej panci) Bestia !

Squo na swoim SUNKA WAKAN (duzym psie) - po Hubertusie przebieranym AKJ-tu na Kortowie (pełen strój był na Dixi)
Sunka Wakan był badzo dzielny, bo pani miała kłopoty z utrzymaniem się na grzbiecie (wsiadałam w przerwie gry 'w Barana' 😁 )
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/67df5bc258e68462.html

W załączniku fotka z treningu od Magdanik,  🙂  . 'Czyli co ja robie tu uuu, co  Ty koniu robisz? ' 😁
(błagam nie dobijajcie mnie -wiem jak tragicznie jeżdżę, o czym wielokrotnie już pisałam).
No to już rozumiecie czemu zazwyczaj pokazuje samą klaczkę  😎
Dorotheah
Lans to podstawa, nawet przy rekreanckim wozidupstwie  😎 🏇
Ja zawsze przepuszczałam pieniądze na szmatki dla konia, a sama chodziłam niewyjściowo, teraz nie ma konia, żeby mu gadżety kupować, więc zaopatrzyłam siebie  😉

Z tym "tragicznym jeżdżeniem" zdecydowanie przesadzasz, popatrz na moje zdjęcia i pozbądź się kompleksów 😉
Na prawdę fajnie rzem wyglądacie i nie widzę powodu dla którego miałabyś się kryć i żałować nam zdjęć 😉
No i jak dziewczynki, będzie ktoś jutro w Kortowie? Ja się z chęcią bym z kimś spotkała, bo chce iść a przyszło mi samej, bo nikt nie chce ze mną, więc za jakieś miłe towarzystwo będę bardzo wdzięczna 😀 W sumie chce być od L do N. Zależy od pogody dużo.

Więcej zdjęć 😀
Jutro z Olą spotykam się o 11 na petli autobusowej na przeciwko stajni, wiec Hija jesli masz ochotę się spotkać to pisz 😉 będzie jeszcze ktoś?

Dorotheah  😉 Foty bardzo fajne,bo takie zyciowe i nie ma co przesadzać z tym tragicznym jezdżeniem naprawde! Aaa no i komplecik kiwi boSki 😜 a tak w ogóle to masz jakieś wyraźne zdjęcie Poświaty w hortensji? ...bo juz niedługo ja takze będę w posiadaniu tego cud padu  😁

Pauli do kiedy masz w ogóle w-fy w kortowie?...a Akcent uroczy, szczególnie ładnie wyglądacie na pierwszym zdjeciu 😉

silver  :kwiatek:
Akcencik to taka trochę ciepła klucha, ale ma złoty charakter 😉

Ostatni wf mam w przyszły piątek, w następnym semestrze już raczej nie będę jeździła na Kortowie.
wow! Dziewczyny super zdjęcia 😀 I nie bądźcie takie skromne, baaardzo miło ogląda się Wasze fotki 🙂
A hortensja prześliczna, sama bym sobie ją sprezentowała, ale na kasztanie chyba niezbyt dobrze by wyglądała 🙁

No to teraz my się trochę obnażymy 😁

Ja i Bartosz:

Silver i Shrek 😀

Ja będę ale chyba dopiero na P tylko nie wiem o której się zaczyna :o Wie ktoś? Na stronie Kortowa chyba było, ale teraz nie widzę...
Ja Was chyba znajdę, bo jako tako Was pamiętam jak u Robsona byłyśmy. Bo na pewno będę później niż Wy.
Pauli
:kwiatek: Dziękujemy za słowa otuchy.  Niestety stan faktyczny dobija mnie. Czemu się człowiek od razu nie rodzi jakimś miszczem ? 🤣

Więcej zdjęć 😀

No właśnie Hija czekamy,czekamy na Twoje foty  🙂

Silverstar
:kwiatek: Foty życiowe bo i o sesje mnie nie kuszą, przy mojej jeździe.  😎 Kiwi to mój ukochany komplecik, a Hortensja dołącza do najlepszych. Na żywo jest przepiękna, taki prawdziwy głęboki fiolet. Nie wiem czemu, ale na moich fotach zbyt granatowo wyszła (a zbyt mało fioletowo) 🙄
Pieknie będzie Twojemu.

Ola
Foteczki macie ekstra !  I koniki  🍴 
Cieszę, się, że komuś miło się fotki ogląda mimo wszystko    🤣

A w załączniku mój czarny choler z wczoraj- zniesmaczony błockiem na placyku. Ewidentnie Poświata nie miała ochoty brudzić sobie nóżek  😁

Dorotheah Bo to prawdziwa dama, co będzie sobie nóżki brudzić  🙂
Dziękujemy za komplement 🙂

A jak tam dziewczyny, był ktoś w w niedziele w Kortowie? My z silver byłyśmy, było całkiem miło 🙂

Zaśmiecę jeszcze wątek Rudym Potworem (a przy okazji sama się ujawnię), taak mi do niego tęskno, przez studia nie mam na nic czasu 🙁

ja także olsztyńska 🙂 nie wiedziałam, że was tu tak dużo z Olsztyna.

No właśnie Hija czekamy,czekamy na Twoje foty   🙂

Ale ja własnego konika nie mam więc nie mam zdjęć do pokazania 🙁

Ja byłam w Kortowie, ale Was nie widziałam. A szukałam namiętnie, bo przez jakieś 20 min nie mogłam nikogo znaleźć znajomego.
Hija Naprawdę? My siedziałyśmy właściwie do końca, przyjechałyśmy koło 12tej a o 17tej dopiero pojechałyśmy do domu. Właściwie przez całe zawody siedziałyśmy na trybunach, tylko na browarka raz poszłyśmy pod ten namiot na górce 😉 Szkoda, że się nie znalazłyśmy.
A właśnie jeździsz gdzieś w Olsztynie lub okolicach?

żużka Opowiadaj coś o sobie 🙂
Hija - nie musisz mieć własnego konia przecież. 😉 Pauli też jeździ na koniach z ośrodka i  wstawiła super fotki.
Poszukaj może coś wynajdziesz na swoich ulubieńcach jakiś ( nawet nie musi być aktualne ).
Albo chociaż fotka jakiegoś ważnego dla Cibie zwierza ? W ogóle jeździsz gdzieś obecnie w okolicach?

Edycja
Podbijam! żużka Opowiadaj coś o sobie  🙂 I koniecznie fotki jakieś !
Macie może jakieś foty z tych zawodów??
Ja niestety nie dotarłam, ustawy i kodeksy zatrzymały mnie w domu  :/

Ola
Bardzo fajne to zdjęcie i ten pad  😜
Cudownie rudemu w żółtym 😉

dorotheah
Ależ Twoja panna ma prezencję!  😀

Pauli też jeździ na koniach z ośrodka i  wstawiła super fotki.

Obawiam się, że przez dłuższy czas nowych nie będzie...
W piątek miałabym ostatnią jazdę, ale niestety nie wybieram się, ponieważ mam na karku koszmarne zaliczenie  😵 (właściwie to nawet dwa, ale to drugie da radę jakoś przeżyć 😉 ).
Całe szczęście na wakacje mam już plan i o koniach nie będę myślała, ale od września trzeba będzie pokombinować  🙄
Ja byłam na połowie L i całe P. I też byłam na trybunach a do tego kilka razy wędrowałam w tę i z powrotem w odstępach czasowych. Więc serio nie wiem czemu Was nie znalazłam. Tym bardziej, że Ola blond to się w oczy rzuca.

Zdjęcia to ja mam, ale stare, po sesji powinnam mieć coś nowego to wstawię. Póki co zostaje tajemnicza 😀

ojej, o sobie 🙂 no dobrze. mam 17 lat i od 8 lat jeżdżę w małej rekreacyjnej stajni w Wołownie. Zdjęć wiele nie mam, a jak już to mam na nich niezwykle interesujące miny. A po za tym ich nie lubię, bo na zdjęciach to wszystko widać: paluchy, łydka nie łydka i inne takie.
Ale mimo wszystko miło mi was poznać 🙂
Hija czekamy z niecierpliwością na fotki 🙂

Pauli Dziękujemy. Też go uwielbiam w tym wdzianku 🙂
A zdjęcia mam tylko z przejazdu koleżanki, ale nie wiem czy życzyłaby sobie żeby je tu wstawiała. Jakoś tak nie chciało mi się zdjęć robić 😡

żużka To my jesteśmy sąsiadkami 🙂 A zdjęcia wstawiaj, ja też nie lubiłam wklejac na forum swoich fot, bo zawsze coś na nich nie tak, ale w końcu się uczymy 😉 Powoli się przełamuję co widać chociażby na tej stronie 😁
żużka

siostra mojego kolegi tez jezdzi w wolownie, mowi ze tam super jest i wkreca mi ze jakiegos romea ujezdza ; pp
dobrze więc, ale się uczymy, prawda? xD
hubertus 2008
http://img14.imageshack.us/my.php?image=kunm.jpg

dopisane:
romeo także jest na moim zdjęciu, z tyłu, ten siwek. A jak ma na imię ta dziewczyna? Aktualnie Romeo nie jest już użytkowany z powodu kulawizny. Zresztą z tego też powodu został oddany w dobre ręce, gdzie stoi i je. Męczące 🙂
żużka super zdjęcie🙂
Ale tu nuuuuuuuuuuuuuuuuudno! To ja się pochwalę,że w sobotę byłam z Dorotheah,Magdanik i z Ola w terenie  🏇  śmiesznie było,musimy to powtórzyć ;P

o! a gdzie jeździcie w tereny? można się przyłączyć? 🙂

żużka oczywiście, ze możesz się przyłączyć !  😉  My mamy dookoła supa tereny!  😎
no no super ;p a jakie towarzystwoo ; pp 1 klasa ; dd

a dziewczynka nazywa sie Ola ; pp
no i iza nie dodala to ja dodam ; p
ze w tereny krecimy sie w okolicach naszych stajni czyli dagi i kiezliny ; pp
ale czesto zapuszczamy sie pod barczewko czy do roznowa ; pp
Czasami bywają  mega dzikie galopy  🏇  <hahaha>
Dawno mnie tu nie było  🙂

Mam do Was dziewczyny sprawe 🙇
Szukam pensjonatu w okolicach Olsztyna, zależy mi na tym aby był dostęp do pastwisk i ładne duże tereny, może być nawet mała kameralna prywatna stajnia. Mile widziany dojazd komunikacją miejską z Olsztyna ale nie koniecznie. Miejsce dla wałacha od około połowy września.

pozdrowienia z Belgii 😅
freska89
kiezliny zapraszaja ; pp
mamy wolny jeden boks ; pp ktory czeka na jakiegos milego walaszka ; ))
Freska szuka czegoś od września, pewnie do tego czasu wolny boks znajdzie swojego konika. Tak myślę co można zaproponowac i nic sensownego nie przychodzi mi do głowy. Olsztyn to konkretne zadupie 🙄
Na miejsce w Kieźlinach pewnie się nie załapiemy ale może Radosty? ktoś coś wie? można tam wstawić konia? Kortowo, Robson, Palmowski, Kowmar itp. są miejsca, jaka cena? Może coś całkowicie prywatnego? Zależy mi na niskich opłatach i pastwiskach.
U Robsona są pastwiska, pensjonat 600zł, Palmowski z tego co wiem to cały czas pełny, ale trzeba się po prostu dowiadywać na bieżąco, cena też mniej więcej oscyluje w tych granicach. Zaproponowałabym pensjonat w którym obecnie stoję, ale tam z pastwiskami słabo 🤔 Tzn. konie wychodzą codziennie, ale o trawki nie mamy.W Kortowie również pastwisk brak.
a Kierzbuń? biorą w pensjonat? Radosty mnie bardzo ciekawią.
Ola a gdzie stoicie? jaka cena?
narazie się tylko rozglądam co i jak... przed ściągnięciem kopytnego na mazury
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się