Moniqa palmowski raczej nie przyjmuje do pensjonatu. Z ogierem u nas trudno, wiem ze w tulawkach szli sie ugadac, wiec tam uderzaj 😉
A co to za tulawki? :kwiatek: Przepraszam, nie słyszałam o tej stajni...
Dzięki bardzo za odpowiedzi! (choć niestety mało optymistyczne 🙁 ) Szkoda by było rezygnować z konia, tylko dlatego że nie ma się go gdzie postawić 🤔 Kieźliny nie wezmą? (mają oddzielny padok oprócz pastwisk z tego co pamiętam... dobrze pamiętam?)
zielona wzajemnie! Ma ktoś z naszych okolic Prestige Versailes'a i mógłby pożyczyć na parę dni? Albo może znacie taką osobę? 👀 :kwiatek: No i życzę wszystkim Wesołych Świąt!
Moniqa w kiezlinach 100% nie mi kazali wykastrowac a chcialam go tylko przywiesc jako ogiera i w ciagu paru dni wykastrowac... 🙁 w tulawkach sa 2 stajnuie, to kawalek za kiezlinami, ale nie mam nr itp sprawdz na wmzj.pl do 1 powinien byc 😉
moniqa, osobny padok w Kieźlinach jest dla konia wprowadzanego do stada lub ewentualnie dla rekonwalescenta, docelowo konie chodzą razem, właściciele nie chcą się "bawić: w wyprowadzanie indywidualne.
Zaginęła moja kochana sunia rasy Berneński Pies Pasterski w okolicy Zwierzewa k Ostródy ale kto wie gdzie mogła się znaleźć... proszę o pomoc. numer tatuażu 08S mój numer 605283301 błagam roześlijcie wieści po znajomych
Olsztynianie, nie jestem kompletnie stąd, a za 1,5 tyg przyjeżdżam do Olsztyna z moim chłopakiem i stąd pytanie: jest jakieś czynne lodowisko, żeby go na nie wyciągnąć? 🏇
[quote author=maleństwo link=topic=216.msg1247956#msg1247956 date=1325765684] Ludziki, miał może ktoś ostatnio kontakt z kowalem Marcinem Stasiewiczem?
Od dobrego tygodnia nie odbiera telefonu i nie wiem, czy się uda jakoś z nim umówić... [/quote]
Ja tam nie wiem gdzie kończą się Jaroty a zaczyna Pieczewo, które zresztą zawszę mylę z Podgrodziem 🤔 Więc bezpieczniej powiedzieć, że to jeszcze Jaroty 😂
[quote author=wiedźma link=topic=216.msg1251231#msg1251231 date=1325965199] Olsztynianie, nie jestem kompletnie stąd, a za 1,5 tyg przyjeżdżam do Olsztyna z moim chłopakiem i stąd pytanie: jest jakieś czynne lodowisko, żeby go na nie wyciągnąć? 🏇 [/quote]