Cejloniara Od nas jedzie Aga ze Shrekiem, i tak jak pisze Mils, Lidka ze swoimi końmi i chyba to wszystko 🙁 Napisz może do Agnieszki, może ona będzie w stanie napisać jakieś konkrety 😉
Dziękuje Olu 🙂 Ja byłam dziś w Mortęgach, pytałam, czy zawody aktualne, oglądałam place, bo moja przyjaciółka z wawy chce przyjechać na jakieś C ze swoją klaczą i prosiła mnie bym się dowiedziała, czy nie jest grząsko. No tak jak to dziś widziałam to do grząskiego to to podłożę ma daleko. Obok dużego placu skokowego jest mniejszy czworobok z taką ciemną ziemią wymieszaną z bardzo drobną korą. Porobiłąm nawet zdjęcia 🙂
Tanrim, bałam się tego napisaqć, by potem ktoś mnie nie zabił podstępnie, czy coś 😉 Ale fakt, po deszczu wyglądało ok 🙂 Czy Pani Maria Iwanowska będzie na zawodach?
Wiem, że to nie ogłoszenia, ale : Zapraszam wszystkich chętnych do wzięcia udziału w Hubertusie, który odbędzie się 24 września o godz 13 w Dągach. Zbiórka jeźdźców i koni o 12 w stajni. Gonitwa odbędzie się na tym samym polu co w ubiegłych latach. Po gonitwie ognisko z kiełbaskami, przejażdżki na kucyku i impreza do rana 🥂 Zainteresowanych zapraszam na PW.
BigBoy jeśli chodzi o ceny, to jeszcze rok temu masaż całego konia kosztował ok. 200zł. I jak sprawdziłam na stronie Tomka Zaranka to cena nadal taka sama. Czy w naszej okolicy jest ktoś kto się zajmuje masażem to nie wiem. 🤔
Maria Papała, która kiedyś prowadziła w maltance kurs z masażu i stretchingu koni mieszka w Bydgoszczy, więc stosunkowo blisko. Pewnie mogłabyś się z nią dogadac i by przyjechała. 🙂
Chociaż ja i tak jestem wielką fanką Zaranka, który kiedys masował konia mojej koleżanki na Sopockim Hipodromie. 🙇 Ale ile bierze za dojazd i do ilu koni minimum przyjeżdża to nie wiem. 🤔
hehe 🙂 Dziś miał byc lekki trening a skończyło się na morderczym wysiłku, przynajmniej z mojej strony. Mój koń oto kołek w płocie pod koniec zaczął robic w kłusie ustępowania. Aż byłam dumna. Jutro będzie za to ból i płacz 🙂
silverstar, ja byłam chwilę w niedzielę, porobiłam sobien troszkę zdjęć. Ciebie już chyba nie było 🙁 Trochę byłam zła, bo przejazd Pani Marii był na początku, czyli inaczej niż w programie i nie zdążyłam na niego 🙁