Hej, mam prosbe poniewaz przenosze sie na studia do olsztyna i szukam stajni dla mojej kobylki jak najblizej wymagania to hala, zeby bylo czysto i padoczki. prosze o pomoc. najchetniej gdyby mozliwy byl dojazd komunikacja publiczna 🙂 bede wdzieczna za pomoc i prosze o ceny
Jeśli idziesz na studia to najlepszym rozwiązaniem jest Kortowska stajnia tam masz halę i dojazd autobusem miejskim pod samą stajnię 🙂 z tego co dziewczyny pisały od września cena w kortowie za pensjnat będzie wynosiła 750zł innej stajni w Olsztynie nie ma z halą. Minus jest taki, że w Kortowie nie wypuszczają koni prywatnych na padok więc musiałabyś konia swojego na plac wypuszczać, a do dyspozycji masz dwa duże, plus małe okólniki. Jest jeszcze Marengo na redykajnach tam też masz autobus miejski pod samą stajnię, ale bez hali za to masz padoki i fajny plac 🙂
moneta na głowny plac nie mozna wypuszczac koni pod grozba wypowiedzenia 😉 a są jeszcze kieźliny - namiotowa hala i padoki, czysto w sumie też jest. Ale nie wiem jak jest teraz z cena, z tego co mowia dziewczyny to 650 chyba 😉
Hej, mam prosbe poniewaz przenosze sie na studia do olsztyna i szukam stajni dla mojej kobylki jak najblizej wymagania to hala, zeby bylo czysto i padoczki. prosze o pomoc. najchetniej gdyby mozliwy byl dojazd komunikacja publiczna 🙂 bede wdzieczna za pomoc i prosze o ceny
heheh to jak znajdziesz taka stajnie to daj znac :P i zeby jeszcze pensjonat byl w normalnej cenie, a nie 900 zl (czy nawet 750 jak w kortowie) 😉
sillke - i jak ci sie w Marengo podoba ? 😉 Widze ze Lary dobrze wyglada. zielona - czekam na foty padokowe, bo juz zapominam, jak moj kon wyglada 🙁
Angeel w sobotę będzie sesja w Marengo jest superr !!!!!!! a Lary chodzi już ze stadem i udaje, że jest kucykiem walijskim 😁, z ogra stał się kucykiem 😜
Angeel, po moich wielu wizytach (całych... 3-4 😂 ) mogę stwierdzic, że mi się podoba, ba, bardzo! 😜 parolowa, Lary nie wybiera się do Mierek, chyba, że sam 🏇