Mam wielką prośbę. Potrzebuję numeru kontaktowego do doktora Peczyńskiego i Piekałkiewicza. Jeśli ktoś ma i mógłby podać będę bardzo wdzięczna :kwiatek:
Angeel to ja pisze o tej wlasnie stajni - apropo to tak jak u mnie heh mam hale ale nie ma placu xD Angeel czy znalazlas jakas prace przy kuniach na wakcje??? bo mialam telefon - znajopmy szuka instrukotra blisko olsztyna. nie wiem jakie "kokosy" dokladni emozna zaorbic - bo % od jazd ale spory! jakby co odezwij sie na pw :kwiatek:
Dzieki za pamiec :kwiatek: ale za tydzien wyjezdzam juz do pracy ;-)
strój to wystarczą białe bryczesy i bluzka galowa czyli jakaś biała, konia zaszczepić też by wypadało, a jeśli chodzi o czaprak i ochraniacze to według Twojego uznania 🙂
Tylko my zapraszamy wszystkich na te zawody w Mierkach, bo po zawodach napewno będzie ognisko i wszyscy są mile widziani nie tylko Ci startujący ;p może nawet jakaś dyska będzie hihhi kto wie
Angeel dziś Lary był w szoku , trochę pochodziłam z nim po placu , potem lonża, a potem te malutkie pastwisko koło stajni i on chodził za mną jak pies jak chciałam odejść to biegał w kółko .
Chociaż starałam się zamieścic wszędzie gdzie się da, to i tu poinformuję i Towarzyskich Zawodach Skokowych w Kolonii Mazurskiej Mierki, wszelkie info na priv bo tu i tak wywają :-) w razie jakichkolwiek pytań i wątpliwości piszcie śmiało 🤣