czy zna ktos jakiegos kowala spod szczytna??? kurcze potrzebuje przekuc jednego konia i i nei mam pojecia kto mi przyjedzie do jednego zwierzaka za rozsadne pieniadze :kwiatek:
Mam nadzieję że ilość latającego paskudztwa już się nie zwiększy. Choć szczerze w to wątpię to i tak mam taką cichą nadzieję 😁. Ale i tak nie jest tak źle. Horror się zacznie, kiedy w cieniu będzie 30 stopni C.
U nas też mało much. Tylko słońce potrafi dobrze dopiec, ale od czego ma się jezioro pod nosem 🙂 Jakich kowali polecacie do zwykłego werkowania ? Stoimy za Dorotowem i zależałoby mi by kowal był z Olsztyna 🙂
BigBoy - polecam Pana Marka Chodkowskiego, przyjeżdża do Megi już 3 lata i niezmiennie jestem nim zachwycona. Jakbyś była zainteresowana to służę numerem telefonu. 🙂
ja też polecam Pana Marka Chodkowskiego 🙂 a jako weta polecić moge Krystiana Rajskiego-uratował mi koninke ostatnio,walczył 5 godzin i udało mu się(ostra kolka).A co polecacie na te latające paskudztwa,ja już chyba wszystkiego próbowałam,a u mnie w lesie to jest masakra z tym diabelstwem 👀
Moj niestety tez ciezkie kolki przechodzil. Jednak zawsze na szczescie udalo mu sie wygrac walke o zycie. ircia - ja mam preparat dla krow 😀 rozrabia sie to z woda i pryska konia co 2 tygodnie. Dziala 🙂 Fakt, ze na jezdzie atakowaly nas troche gzy, ale bylo ich duuuzo mniej, a inne muchy i komary trzymaly sie z daleka 🙂😉)
wlasnie nie pamietam :P bede musiala w stajni zobaczyc 😉 Ewentualnie mozesz zadzwonic do dr Rasia i zapytac o ten produkt na owady dla krow - on Ci napewno od razu powie 🙂 No i od niego mozna to kupic 🙂 Litrowa butelka kosztuje 80zl. Rozrabia sie 7ml plynu z 700ml wody i tym pryska co ok. 2 tyg. Wiec litr starczy nam chyba na 10 lat 😀
o nieeee...niedługo będzie u mnie dr Raś więc od razu kupuje 💃 zdecydowanie nie opłaca mi sie kupować coś końskiego ze sklepu za jedyne 70 na 9 koni 🙄 noooo 9 i pół konia. a znacie może jakieś super extra witaminki energetyczne, które można polecić??? jakieś z mega powerem 🏇
ircia2, Nie mam nic do pana Krystiana Rajskiego, ale on specjalizuje się w gryzoniach...
Może kiedyś. Wątpię, żeby opinia takiego małego, niewidocznego żuczka się liczyła, ale teraz to jedyny weterynarz, który z mojej strony godny jest polecenia w naszej okolicy. Jak do tej pory to u mnie jedynie szył, kastrował, leczył skaleczenia i pobierał krew, ale robił to naprawdę spokojnie i dokładnie. Ma dobre podejście do koni i w przeciwieństwie do innych weterynarzy naprawdę się sprawdza.
ola do mnie pani Jagoda przyjeżdżała,ale że urodziła to nawet nie dzwoniłam do niej,było mi obojętne kto,oby był jak najszybciej 🏇 jascus199 ma racje że koń też gryzie hehe a zwłaszcza złych wetów 😀 angeel napewno wypróbuje dzięki :kwiatek: witamy kosteczke,stęskniłaś się za nami?