ojj tak wlasnie myslalam o tobie ale nie bylam pewna ; pp. pff.. ; ppp a co chcialabys sie wybrac z nami.? ; pp jak bedziemy znowu jechac to ci powiemy napewno ; p
Pauli na Torwarze było super! Bardzo mi się podobało 🙂 A zdjęc nie mam niestety, bo wzięłam aparat, ale bez baterii 🤦 Mój facet coś tam bawił się kamerą, ale jeszcze nie wiem co na niej jest 😡
Moi drodzy olsztynianie, mam takie do was pytanie (nie czuje że rymuje 😉 ) A mianowicie mam dylemat, podczas świąt mam zamiar sobie poodnawiać licencje itd, ale zawsze byłam zarejestrowana w mazowieckim i teraz też chciałabym to zrobić, ale nie wiem jak nasi mazurscy sędziowie patrzą na takie nie pzj'towskie licencje. Powiedzcie mi prosze czy ktoś z was startował u nas na licencjach z innych regionów i czy był z tym problem. Pozdrawiam 🙂
jascus199 Ja kiedyś jako dzieciak podobno byłam uczulona na sierść zwierząt. 🤔 Próby uczuleniowe, próby leczenia nic nie dawały. W końcu mój tato się wkurzył i przyniósł do domu...kota. Dziecko dość intensywnie pokichało, aż się samo odczuliło, zakochując się w sierści wszelkich czystych sierścieli. I, aż ciężko mi wierzyć, w tę historię. Wiele lekarzy niechętnie mówi o alternatywnych metodach, propagując konwencjonalne metody leczenia objawowego, zamiast holistycznego (znalezienie/likwidacja przyczyn). A przyznam szczerze, że technicznie nie mam pojęcia o leczeniu i objawach uczuleń, bo temat zamknęłam bardzo dawno temu -czego i innym szczerze życzę. 😀
ja tez od dziecka byłam uczulona na kurz, a odkąd zaczełam jeździć, robić wszystko w stajni też ''odczuliłam się'' na poczatku przez jakieś 2-3 miesiące kichałam itd. przy jakimś zamiataniu stajni itp 😉
Jackie ja też jestem podobno uczulona na sierść 😉 bardziej dokucza uczulenie na kurz. Lekarz musi przepisać Ci jakieś leki odczulające i wszystko. Ja biorę kropelki jak mam katar i git 🤣
objawy mam takie spuchniete oczy usta ,nos dusznosci i to jest powazne nie zadne tam kichanie ,w dotaku cale cialo swedzie jak nie wiem co , wczoreaj wyladalwem na pogotowiu lezalem pod kroplówka i tlenem lekarz poda mi sterydy zastrzyk w tyłek 😵
m0niSka Oczywiście, że warto. Ja tylko dodałam że stajnia w Milanowie nie leży 40km od Olsztyna tak jak to Ty napisałaś a 80km i że jest to spora odległość 😉