[quote author=fajna_jula link=topic=216.msg857097#msg857097 date=1295210804] Ty mama ćwicz, bo niedługo wymiękniesz przy Czarku 🏇 A poniżej koń z powyłamywanymi nogami 🤣 [/quote]
ja mam taką nadzieję , że będzie o niebo lepszy odemnie 🙂
teskno mi czasami jacek za tymi wyprawami do kowmaru hahah...z drugiej strony jak sobie pomysle jak w zime rok temu bylo trzeba jechac spacerkiem z pol godz w jedna strone to niedobrze mi sie robi hahah... ty to pewnie jedziesz tam teraz z 45 minuto co??? a carmen sie wyrabia wyrabia!!! 😀 😍 a tak w tajemnicy to...wsiadlam dzisiaj na shreka silverstar 😀 pierwsza krotka bo jakos 15sto minutowa jazka i nawet roszke klusme pocisnelam na luzniejszej wodzy hihi 😅 pewnie wieczorme bede beczec z bolu reki bo moge zaczac jezdzic dopiero pod koneic marca no ale ... nie moglam sie oprzec 😍
Ola , spoko nie powiem nikomu ze jezdzilas 😀, a Carmen kochana jest 😉, ja na hale jade z dobrą godzine,,, a tak mi tez brakuje tych wyjazdów na konie, zawsze smisznie było , heh zawsze jakas przygoda 🤣, no i Frodo... 😁
hahahah Frodo byl superancki 😂 i jego Fiona ktora czyscila go zgrzeblem hahahah 😁 😵 😂 swoja droga to ja tak super pisze na klawiaturze ze nei wiem czy mnie ktos zrozumial hahaha 😅
tak to hala w kowmarze.zamknieta dla osob z zewnatrz.stajnia prywatna-sportowa.bez pensjonatu kolo barczewka. startuje tam na chwile obecna 1 chlopak Pawcio G. 😀 Jacek dojezdza na ta hale na swoich kuniach bo nidaleko ma swoja stajenke.zna wlasciciela- jezdzil ze mna do tej stajni z konmi ktore mialam w treningu i o to w ten sposob poznalismy wlasciciela oraz caly kowmar 😅 Jacek tam pracowal nawet przez krotki okres czasu i o to po znajomosci wpada czasami na hale 😉
ps. fajna_jula tez jest razem z jackiem na tej samej hali w tej samej stajni.
Michal juz od dawna tam nie jezdzi-czemu sie nie wypowiadam bo mi nie wypada 😉 no a gadowych koniaczkach ...tez sie nie wypowiadam bo niestety mi nie wypada hihi 😉
[quote author=szalonakobyła link=topic=216.msg859233#msg859233 date=1295345782] MAm do Was olsztynianie pytanie. Którym autobusem w tą i spowrotem dojadę Alfa-Real.? [/quote]
[quote author=szalonakobyła link=topic=216.msg859233#msg859233 date=1295345782] MAm do Was olsztynianie pytanie. Którym autobusem w tą i spowrotem dojadę Alfa-Real.?
24, 34, 21 (?) [/quote] 21 nie jedzie spod Alfy. 25 na pewno, tylko ma przystanek jak się wjeżdża na Nagórki i jeszcze 11 o ile dobrze pamiętam.