Forum towarzyskie »

Olsztyńscy voltowicze

oczywiscie ze blisko korzystam z uprzejmosci ISZKI i przyjezdzam do niej na hipodrom  😀 gorące pozdro dla ISZKI 😅
silvestar mam przydomową stajnię,50 m od domu  😀 Dagi,Różnowo i Kieźliny w odległości rzutu beretem 😉 A Jacek to już całkiem blisko ma  😉
Hipodrom  😁
Hipodrom Dągi  😁 😁
Dorotheah dziękuję, Tobie też zdróweczka 🥂

silver Musisz dołączyc! Bartolino stęsknił się za Siwym ogromnie😉

[quote author=silverstar link=topic=216.msg179884#msg179884 date=1235072727]
Może byście dziewczyny napisały coś o sobie, tak jak wszyscy zamiast krytykować !

podbijam  😁
[/quote]

ja tez ja tez.!! 😀D

Dorotko to ja sie moge z toba umowic na teren jakis spokojny ; pp 😀
Szajbun który kradnie chleb  🤣 
Dorotko to ja sie mogę z tobą umówić na teren jakiś spokojny ; pp 😀

Taaa, spokojny , bo Ci uwierzę  😉. A tak poważnie, to mam nadzieję, ze w końcu damy radę się konkretnie umówić . Kiedy planujesz coś konkretnego ?  I może faktycznie za którymś razem podjedziemy w okolice stajni Iszki90 (o ile wiesz jak tam dojechać, bo ja nie pamiętam ).

Martynkoniki
A szajbunek fajowy  😀
Zapraszam dziewczęta  😀 Pojedziemy razem w teren jeszcze Jacka ze sobą weźmiemy i może Achaja się dołączy  😅 Całą ekipa pojedziemy tylko trzeba się dokładnie umówić bo planujemy a ciekawe czy coś z tego wyjdzie  😉
wiem,że to nie tu,ale ma może ktoś z Was do sprzedania fioletowy czaprak+owijki/ochraniacze? Dorotheah może chcesz się swojego pozbyć?Widziałam,że fajny masz  😍
o ooo tak tak ja sie pisze na teren  🏇  popedzimy jak wiatr 😅
Jacek nie strasz dziewczyn!  😀 To będzie spokojny teren  😁 naprawdę  😉
W takim razie chyba nie jade 😵      🤣Zart
Witam Piranie.Nareszcie ktos zrozumial problem ktory poruszyłam.najłatwiej oceniać innych zza komputera,a wystarczy popatrzec co sie dzieje na zawodach.gdzie sa wtedy te pewne siebie osoby???
nie chce sie powtarzac,ale Silverstar pierwsza zaczela opisywac innych na forum,ale jak ktos opisał ja to sie rozpetala wrzawa.troche to dziwne ze czyta sie takie rzeczy nawet o Pani Helenie Zagorowej,a moderator śpi.Po co wypisywac takie rzeczy???

moderator nie spi, wczesniej kazał przenieśc się na PW. Za chwilę Ty sobie zasłużysz na ostrzeżenie za sianie zamętu. Forum jest po to, aby wypowiadać swoje zdanie. Jesli tylko jest kulturalne, to nie jest zabronione, nawet jeśli jest inne, niż Twoje. Bardzo proszę już skończyć ten temat.
skończcie ten temat, Albo umówcie się na sparing.

Wracając do terenu, ja chętnie bym się wybrała jutro koło południa, od warunkiem, że będzie spokojny, bo chciałam wziąć nową 4 - latkę 🙂 A jeśli ma być szalony to pójdzie Hercia i zrobimy sobie "Huubertus Dągi". Kto był, ten już drży, kto nie, niech żałuje, ale ma szansę się dowiedzieć u mnie w październiku, bo Iszka będzie lisem🙂
Ola Siwek też tęskni za Bartusiem, ale ja mu powtarzam,że już niedługo 😀
Frytkens gdzie teraz jeździsz 😉?
Zapraszam dziewczęta  😀 Pojedziemy razem w teren jeszcze Jacka ze sobą weźmiemy i może Achaja się dołączy  😅 Całą ekipa pojedziemy tylko trzeba się dokładnie umówić bo planujemy a ciekawe czy coś z tego wyjdzie  😉
wiem,że to nie tu,ale ma może ktoś z Was do sprzedania fioletowy czaprak+owijki/ochraniacze? Dorotheah może chcesz się swojego pozbyć?Widziałam,że fajny masz  😍

Dziękujemy. U mnie to jeszcze chwile potrwa, ale jest do zrobienia. No i już nie długo pogoda będzie coraz mocniej zachęcać do wyjazdów  😅 😀

W kwestii fioletu -jeśli chodziło Ci o ten komplet:

- to jest to moja wizualizacja w ps fioletu jakiego szukam. Ale ktoś niedawno miał na sprzedaż ładny czaprak w jasnym fiolecie. Jak znajdę kontakt wyśle Ci pw.

Achaja_Olsztyn
W końcu ktoś ma podobne potrzeby. 🙂 Moja ma znikomy staż terenowy, a jest wybuchową choleryczką. A i ja chyba wyrosłam z potrzeby wesołych terenów. Chyba po przeżyciu hubertusa w Białym Borze na folblucie (wukakawiście miedzynarodowej klasy) na terenie najeżonym przeszkodami crossowymi  🏇 -było wtedy kilka wypadków, w tym moich znajomych  🤔

no tak ja tez musze wiedziec czy teren ma byc spokojny bo jak tak to ja biore moją ruda pieknosc, a jak szalony to biore konie ze służewca 🏇 😅
Jacku ze mną i z Dorota zdecydowanie SPOKOJNY ; pp.
nasze konie nie są obchodzone w terenie ; pp

Dorotko a ja drogę znam i do Maltanki i na Dagi ; pp w tym roku juz jestem bardziej w terenach obeznana ; pp
no oki wiec i ja sie opamietam 🤦
Iszka90,
Poszło PW 🙂

magdanik,
O, jak super, że znasz drogi.  😅  Będziesz jutro w stajni? Bo ja będę pierwszy raz po chorobie. I zamierzam przyjechać o wcześniejszej godzinie niż zawsze :P Już się nie mogę doczekać  😀

ajaj jutro będę tylko po treningu Toasta na lonże wziąć zeby go rozruszać ; p bo w niedziele zawody ; p czyli o ktorej będziesz jutro.? ; p
Hehe hubertus  😉 Tak,tak będę lisicą,szykuj kitę i duuuuuuuuuuże pole!  🏇
magdanik
Jak dojadę zgodnie z planem- to będę przed 13 😁

pojedzie ktoś ze mną w teren jutro koło 13??
Jakbym wiedziała jak dojechać.  😉 Daleko to jest polnymi ścieżkami?
A może Ty dałabyś radę dojechać do Kiezlin po mnie? Może  jeszcze np. z jakimś spokojnym koniem (bo sama młoda +moja nerwusa, nieobyte terenowo mogą się nakręcać). Kombinuje, a co  😁
jedziesz tak jak do Iszki, tylko dalej tą drogą prosto, aż po prawej zobaczysz płyty pod górę, na końcu tych płyt jest Maltanka🙂 Lepiej chyba, żebyś podjechała do mnie, bo koło mnie jest więcej lasów. Weźmiemy jeszcze Mata albo Here i damy radę🙂 A tak w ogóle to kojarzysz mnie?🙂
Pewnie już doszła wiadomość pw.

Iszka90
Sama ogólnie wszystko robisz przy swoich koniach?
Jak dajesz rade?
byliście dzisiaj u Robsona?  🙂
rany jak tu sie rozruszalo  😅

Silver ja odeszlam z Barczewka i obecnie jezdze w Łańsku, razem z Olka. dostalam do jezdzenia fajne konisko...siwe i troche arabowate, nie przepadam za arabami a tym bardziej nie lubie koni siwych, jednak w tym sie zakochalam...
Frytkens Fajnie, byłam raz w Łańsku i baardzo mi się tam podobało, fajna stajnia🙂 A hala działa? jak ja miałam okazję ją obejrzeć to cała zagracona meblami była. A Agata jezdzi jeszcze w Barczewku?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się