Zapraszam dziewczęta 😀 Pojedziemy razem w teren jeszcze Jacka ze sobą weźmiemy i może Achaja się dołączy 😅 Całą ekipa pojedziemy tylko trzeba się dokładnie umówić bo planujemy a ciekawe czy coś z tego wyjdzie 😉
wiem,że to nie tu,ale ma może ktoś z Was do sprzedania fioletowy czaprak+owijki/ochraniacze? Dorotheah może chcesz się swojego pozbyć?Widziałam,że fajny masz 😍
Dziękujemy. U mnie to jeszcze chwile potrwa, ale jest do zrobienia. No i już nie długo pogoda będzie coraz mocniej zachęcać do wyjazdów 😅 😀
W kwestii fioletu -jeśli chodziło Ci o ten komplet:

- to jest to moja wizualizacja w ps fioletu jakiego szukam. Ale ktoś niedawno miał na sprzedaż ładny czaprak w jasnym fiolecie. Jak znajdę kontakt wyśle Ci pw.
Achaja_OlsztynW końcu ktoś ma podobne potrzeby. 🙂 Moja ma znikomy staż terenowy, a jest wybuchową choleryczką. A i ja chyba wyrosłam z potrzeby wesołych terenów. Chyba po przeżyciu hubertusa w Białym Borze na folblucie (wukakawiście miedzynarodowej klasy) na terenie najeżonym przeszkodami crossowymi 🏇 -było wtedy kilka wypadków, w tym moich znajomych 🤔