Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

o tak załóżmy wszystkie własne wątki i poprośmy o głaskanie po główce 🙂
Ja nawet nie bede tego komentowac...
O mam juz 50 za watek co kto wkurza mnie na re- volcie, zalosne......  🤔wirek:
Gdybyś się tym naprawdę nie przejmowała to nie zachowywałabys się tak jak się zachowujesz 😉 Co chwile sprawdzanie liczby ignorów nie mówiąc o zakładaniu wątku z tym związanego i nadawaniu w nim w kółko 😉
To byla podpucha, po to tylko zeby sprawdzic. Za co sie dostaje ignory, jak w moja strone pyskowki to ok. Skonczylo sie, babci sranie.  😁 Koniec moje plecy to nie konski grzbiet. Nie pozwole sobie na glupie teksty, bo za plytki poziom. Wiec delikatnie odpowiedzialam, ojej i od razu 2 ignory czekam na nastepne tyle do 100  😅
Szkoda że nie można ustawić sobie podwójnego ignora - chętnie pomogłabym Ci w spełnianiu marzeń o setnym ignorze  😀
popros w sluzbowej skrzynce moderatorow, o caloroczny pakiet. Napewno dostaniesz, wiesz zalosna jestes? Wies czemu? Podaj mi jasny powod tego dzieciinnego zachowania: Dajesz ignora i odpowiadasz na moje posty? To albo mnie ignorujesz albo nie?  🤔wirek: Jak to sie mowi duze dzieci?  😁
edit: Qanta kiedys wspominala ze jak dojdzie do 30 otwiera szampana za drugie tyle pewnie drugiego, moze sie doczekacie. Biedactwa nie stac na szampana. Co za ironia..  🤔
Aaa! mam 12 ignorów... idę się pociąć zardzewiałą żyletką 🙁

Oczwiscie to miała być ironia 😁

Busch, Mistrzu! 😵 😂
adrianna32 - możesz to uznać za poparcie mojej skromnej osoby dla Ciebie i Twojej szlachetnej idei zbierania ignorów  😀
Poparcie w tym smietniku dostaje sie za nim sie o nie poprosi, a tam gdzie trzeba to cisza...  😁
Powtórzę i tu: Dzieci mają dzieci! Twoje zachowanie jest tak śmieszne, że trudno uwierzyć że możesz być matką. Jesteś blondynką? Bo wszystko na to wskazuje.
Hahahah, bardzo slabo skoro widzialas zdjecia to doskonale o tym wiesz...  A co masz z tym problem? Moze adopcja? Czy moze byly z tym problemy? Tak wlasnie wszystko na to wskazuje, skad mozesz wiedziec jaka ja jestem matka, dziewczyno ogarnij sie troche... To jaka jestem na forum nie swiadczy o niczym, a po drugie co ci do tego? Chyba ze faktycznie mas z tym problemy, jestem w stanie to zrozumiec...  :kwiatek:

No i zajela bym sie lepiej praniem kota bo strasznie brudny, zamiast rozstrzygac swoje fizjologiczne problemy...
Presja,  a to nie było miłe. jestem blondynką i wypraszam sobie takie stereotypowe myślenie!

No wybacz adrianna, ale jedno tylko mogę powiedzieć ZAMILCZ NA WIEKI! bo zanim się nie ogarniesz, nie będzie się Ciebie dało czytać. Ten bełkot jest po prostu niestrawny.
hej hej, co chcesz od blondynek, ja jestem blondynką i jest mi z tym dobrze 😁

A ja nikogo nie ignoruję, mnie nikt nie ignoruje, może tez powinnam założyć swój własny wątek 'czemu nikt mnie nie ignoruje 🙁 '
😉
Strzyga, dlaczego mam starannie pisac wypowiedzi do takich ludzi?  jakiej racji? Widzialas jaka prowokacja? Jak nie kijem to go pala...  :nunchaku:
Postaram sie.  :kwiatek:
To jest poprostu ciezkie myslenie nie wiem od kiedy kolor wlosow swiadczy o inteligencji, z tego co wiem ciemne laski to sztuczna inteligencja, tak ze bardzo popularne powiedzonko...

A juz tego ze nikt mnie nie ignoruje nie moge czytac  😵
Strzyga, są blondynki i bląądynki  :kwiatek:

Adriana - Kobieta która ma dziecko, uważa się za matkę to raczej ktoś o stabilnej psychice. Twoja jest lekko naruszona, normalny człowiek po otrzymaniu tylu ignorów, po przeczytaniu tylu prób przemówienia do rozsądku - dał by sobie spokój. Napisałam Ci Pw, jak jeszcze było mi Cie szkoda, ze wszyscy Cie tak traktują. Dałam Ci dobre rady. Jak widać na załączonym obrazku, zlałaś je ciepłym moczem.
adrianna starałam sie  nie dac sie sprowokować przez Ciebie....
ludzie sa rozni a to jakimi mozna odebrać ich na forum często odbiega od rzeczywistości... ale tym watkiem pokazlas ze jedyna żałosną żałosnościa jestes Ty 🙄
hej hej, co chcesz od blondynek, ja jestem blondynką i jest mi z tym dobrze 😁

A ja nikogo nie ignoruję, mnie nikt nie ignoruje, może tez powinnam założyć swój własny wątek 'czemu nikt mnie nie ignoruje 🙁 '
😉

Cicho szaaa... ja też to dziś napisałam na forum 😉 i po tym poście w ciągu godziny zarobiłam 2  😁
Może trochę spokojniej ?
To nie ja go stworzylam tylko Dworcika tak dla neiwtajemniczonych, a ze bije rekordy to chyba mam prawo sie wypowiadac? Jesli jestes juz wtajemniczona, podaj argument na ta zalosnosc?  :kwiatek: Oczywiscie nie zlosliwie

Przydalo by sie spokojniej...  👍
Twoje wypowiedzi to jeden wielki argument... ja nie wiem.... jakas niezaspokojona jestes? bo na menopauze chyba za wczesnie 🙄
Twoje wypowiedzi to jeden wielki argument... ja nie wiem.... jakas niezaspokojona jestes? bo na menopauze chyba za wczesnie 🙄

hahahahahaa padłam teraz
Nie grozi koniowi trumna bo kopyta za dlugie, nie widze zwiazku, ani skladu ani ladu w tym okresleniu...  😜
edit: Chyba jednak widze, ktos w rodzinie przez toprzechodzi tak? Myslisz ze tez nadejdzie? Nie przejmuj sie mozemy zalozyc secjalny watek dla impotentow i menopauzy,
P.s - O mojego kota się nie martw, raczej martw się o siebie i swoją spotęgowaną głupotę.Twoje wypowiedzi to jeden wielki argument... ja nie wiem.... jakas niezaspokojona jestes? bo na menopauze chyba za wczesnie 🙄

😂
kopyta zawsze mozna na klej przerobic...
wybaczcie ale to trol czy ,,ten typ tak ma" 🤔 😵

adrianna a no przechodzi i jestem pewna ze mi tez to grozi (jak kazdej kobiecie) ale za jakies 30 lat...
Nie to jest tylko na glupie pytania glupia odpowiedz. Troll? a dlaczego, ze przestalam nadstawiac grzbietu? Buciki sie zrobily za ciasne? Skonczcie ta batalie to i ja skoncze...  🤔
ja juz skonczylam  wypowiedzi w tym watku😉
No i ja rowniez dzieki laski...  :kwiatek: Bo ja naprawde nie mam ochoty na takie przepychanki, mysle ze wy tez.  :kwiatek:
No i pięknie, że tak umiecie się same uspokoić  😍
Tez sie ciesze.  😍 Nie lubie takich sytuacji, zaczyna mi sie podobac.  😜
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się