Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

No widzisz. Może jakimś cudem cię dogonię. Tylko po co?
Nie zycze Ci tego, ale obacz jaka ironia, wystarczyla chwila, nic takiego nie robisz bo widze co piszesz. A tu bach..........  😁
Ja wiem za co mi się dostało i myślę, że słusznie mi się dostało  😡 Adrianna może właśnie tego ci brakuje, że nie wiesz co piszesz źle?
Alabamka, tak ja wiem po co tak piszesz. Dokladnie po to zeby pokazac jaka sie zrobilas karna, powazna. Nie zapominaj ze ja niedawno tez bylam w twoim wieku i dokladnie wiem dlaczego to robisz....
Tylko ze w moim kierunku Twoje zachowanei przestaje byc mile, nie bujaj sie na moich plecach zeby siebie oczyscic...  🤔
Nie mam takich zamiarów. Ja ci tylko próbuję pomóc  😵 I niemiła też nie chciałam być.
edit: Ja naprawdę wiem za co mi się dostało i nie mam zamiaru być zła bo jak by takiemu dziecku nagle odbiło i zaczęło by sobie grabić to też bym go zignorowała  🙄
🙁 wiem za co i kiedy dostałam pierwszego ignora. Czy słusznie. Kwestia podejscia do tematu.
Ale jakis czas prwie mnie nie było na re-volcie, wypowiadałam się tylko w temacie wypadku prezydenta. (Nie bylam ,bo miałam duze kłopoty z netem) i.. patrzę dorobiłam się następnego ignora.
Mam wrażenie ,że czasem za łatwo się je dostaje i czasem szkoda ,że niewiadomo za co.  😕
Mnie denerwuje, że nie wiem kto mnie ignoruje  😁 Ale fajna była by opcja, że przy ignorowaniu trzeba by było wpisać powód i on by szedł komuś na PW i ta osoba by wiedziała co zrobiła źle bo tak to nie wiadomo czy na złość czy może za wypowiedź itd. Bo to aby widzieć kto cię ignoruje może jednak niech nie zostaje wprowadzane bo niektórzy by sobię bardzo fajnie tłumaczyli sytuacje i by się wirtualnie "pozabijali"  😵
Nic nie dzieje się bez powodu.
napewno powod byl, ale do pewnego momentu.......... Teraz delikatnie mowiac przegiecie........  🤔wirek:
Adriana przekonałam się jednak ze trochę grochem o ścianę to było wszystko co pisali do Ciebie ludzie. Jak kiedyś udowodnisz ludziom ze stać Cię na coś więcej niż notoryczne kropki, gify i dziwne teksty to może sama zrozumiesz sens zaistniałych sytuacji. Pzdr
Z tymi powodami to według mnie dobry pomysł,bo jeżeli zostane przez kogoś zignorowana to zapewne będę ciekawa w jaki sposób sie do tego przyczyniłam.Ogólnie rzecz biorąc to dla mnie żałośni są forumowicze,którzy kogokolwiek ignorują...uważam,że jeżeli ktoś pisze nie po polsku to
nie czytac,chociaż ja się nie spotkałam z taką osoba na forum,której wypowiedzi nie mogłabym rozczytac,więc może posiadam jakieś nadzwyczajne umiejętności? 😁Poza tym forum jest po to żeby poznawać opinie,poglądy,upodobania różnych ludzi.
ja też się nie spotkałam z przypadkiem, którego bym nie zrozumiała. Dla mnie ignorowanie kogoś, to jak stać w grupce, rozmawiać i udawać, że jeden z grupy jest niewidzialny/niesłyszalny.  Dla mnie to po prostu niegrzeczne i źle świadczy o tych, co ignorują.

Co do Adrianny - normalna dziewczyna, tylko chyba strasznie zakręcona, miałam okazję z nią pogadać na gg i nie uciekłam od klawiatury, myślę, że panuje tu swego rodzaju `moda` na dawanie jej ignorów (któraś ważniejsza owca daje jej ignora, pisze, że dała, więc reszta stadka też wciska `ignoruj`)
m4jek zakrecona  😁 ale chyba pozytywnie?  😁 Mi sie z Toba bardzo fajnie rozmawialo....  😜
Pewnie, że się fajnie rozmawiało. 🙂
no tak Ada, myślę, że się nie obrazisz, jak napiszę, że zrobiłaś na mnie wrażenie pozytywne chcąc dla swojego konia jak najlepiej. Trochę się miotałaś między ludźmi, którzy dawali Ci rady, trudno było Ci znaleźć autorytet, ale w sumie to wszystko było tylko dlatego, że chcesz jak najlepiej, a na razie masz o wszystkim małe pojęcie.
Ale dążysz do znalezienia `jedynej słusznej prawdy`, co jest chyba najważniejsze w tym wszystkim.

Ja myślę, że to piękny odruch uratować konia przed nożem, może i rzuciłaś się na zbyt głęboką dla siebie wodę, ale skoro to już fakt, to możemy Cię tylko wspierać.
Powodzenia i nie martw się ignorami
(ciekawe czy ja też dostanę jakieś)

edit: ale walnęłam kazanie 🙂
m4jek milo ze chociaz Ty jestes w stanie zauwazyc, ze nie chce robic mu krzywdy....
Jasne ze sie nie obrazilam powiedzialas prawde... Nawet jesli powiediala bys cos zlego to masz do tegowieksze prawo bo rozmawialysmy dosyc sporo we dwie, mialas okazje mnie troszke poznac...  :kwiatek:
incognito, długo uważałam podobnie, nikogo nie ignorowałam. Zmieniłam zadnie i... jakim miłym miejscem zrobiło się forum  💃, jak przyjemnie się czyta. Co ciekawe - w ogóle nie brakuje treści postów, które postanowiłam sobie oszczędzić. No - oprócz jednej osoby, ale sama chciała ignora - jak najwięcej ignorów. Dlaczego mam nie pójść na rękę? To jednak jest denerwujące, bo co chwilę trzeba odkrywać wiadomość. Więc zrezygnuję z tej "przysługi". Jeśli jednak forum nic nie traci (a ile zyskuje  :tanczacalinka🙂 dzięki kilku ignorom, to czemu nie?
Jeśli trzeba co chwilę odkrywać treść czyjejś wiadomości, to pewnie nie zasługuje na ignora. Jeśli jednak jest ignor = nie ma sprawy...  💃
haloponiekąd jestem w stanie to zrozumieć aczkolwiek pozostaje przy swoim stanowisku 😉
m4jek milo ze chociaz Ty jestes w stanie zauwazyc, ze nie chce robic mu krzywdy....

miałam podobny przypadek
uratowałam klacz od handlarza
była strasznie zabiedzona i skrzywdzona.
Jakaś osoba znalazła mnie na fotoblogu ( jeszcze tutaj nie siedziałam ) i zaczęła się nagonka na mnie na re-volcie, że mój koń przeraźliwie chudy ( było to miesiąc po wykupieniu, klacz nie miała szans na szybkie nabranie ciała)  no i ogólnie gadanie jaka to jestem zła.

Ja też nie ignoruję adrianny32 🙂 ( w ogóle nikogo nie ignoruję )
nawet udało mi się kilka razy z nią porozmawiać ooo 😀
adrianna32, ty się Pradisem nie przejmuj, zupełnie nie. Ona tylko "szczeka" w "swoim" wątku. Pewnie wydaje jej się, że się broni.
Natomiast Ty jesteś pełnoprawnym użytkownikiem forum. I rozwijasz się pozytywnie. Ignory ignorami - pomyśl jakie miałaś spektakularne wejście  🏇
Ja też nikogo nie ignoruję, jakieś to takie niepoważne dla mnie a poza tym upierdliwe z odkrywaniem wiadomości nawet od czasu do czasu 😉 ale w sumie ciekawa jestem kto ignoruje mnie 😎

halo chodziło o mnie? 🤣 Bo ja właśnie wycofałam się z wyścigu z Adrianną więc mnie możesz od-ignorować jak ci mnie brakuję  :kwiatek: I dzięki, że próbowałaś pomóc  :kwiatek:

edit:
Muszę gdzieś napisać to w większym wątku bo mi ignory (chyba bez powodu  😡 ) rosną i rosną  🤣
Adrianna, tak sobie czytam i czytam... Jest takie powiedzenie, "Nie wpuszczą Cie drzwiami to oknem wejdziesz🙂" tylko po co?
Haha  🤣 Ale ciekawy wątek. Coś w rodzaju: ale jestem biedna, dlaczego mnie nikt nie lubi?
Nie wiem czy się śmiać czy wrzucić do kategorii żal.pl  🙄
😉 gdy w ciągu dnia pisałam ,ze mam 2 ignory natychmiast Ktos dołozyl mi 3-ci a znow odezwałam się tylko raz-widac ,ze to jakis dziwny wyscig ,bo niezgadzam się z Lotnaa ,ze to kwestia lubienia bądz nie.Mało osób tak naprawdę znamy, wiec ...o co chodzi z tymi ignorami?Nie umiemy dyskutować ,nie umiemy Kogos przekonac-no to ignora mu.Adrianna nie przejmuj się ignorami widac ,ze łatwo sie je rozdaje,tylko pytanie -po co?
No wlasnie o tym mowa, malo tego ja doskonale wiem ze sporo ignorow mam od osob, ktore nawet na forum sie nie wypowiadaja....  🤔wirek:
Dzieki laski  😉
hahahaha wiecie co 😀 dostałam ignora 😀 no nie padam 😀 a dziś prawie w ogóle się nie wypowiadam na forum 😀  😁
Cierp1enie dostalas na gratisie..... Widac poziom tych, ktorzy najbardziej o niego sie upominaja....  🙇 🤔wirek:
ale ja się o niego nie upominałam...
z nikim się nie kłóciłam, ani nic.
No nie było żadnych problemów jak poprosiłam o ignory  🤣 W ciągu jednej nocy otrzymałam ich 14  😁
Haha, Cierp1enie, ja też. Chyba się popłaczę i założę swój własny smutny wątek  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się