Nie wkurza ale doprowadza mnie do szalu ilosc ignorow!!! Bylo 37 spadlo do 30 a teraz mam 39 dlaczego? im bardziej się tym przejmujesz tym więcej będziesz mieć tych ignorów. ups 😡...chyba masz kolejnego 😁
Mam pomysł 😀 Aby wam nie było tak smutno i źle (adrianna i wrotki) też zacznę zbierać 😎 Biedne dziecko prosi o ignory 🙇 :kwiatek: a skąd przypuszczenie że mi z tymi ignorami smutno czy źle?...owszem jak każdy mam potrzeby afiliacyjne, jednak zupełnie nie interesuje mnie środowisko ćwierćinteligentów "wyedukowanych" na GW czy Szkle Kontaktowym 🤔wirek:
I nie wiem dlaczego ignoruja wrotkiego, szczerze mowiac..... 🏇 Ale tak powaznie, widocznie wiekszosc nie lubi jak sie im mowi prawde w oczy, bo to starzy wyjadacze, no coz... :kwiatek:
wrotki, masz rację nigdzie nie mówiłeś/łaś ale tak automatycznie niechcący mi wyszło bo rozmowa jakoś dotyczy was a adrianna mówiła, że jej "źle" z tym 🙂 No to Adrianna kontra Alabamka czy Wrotki też się przyłączasz do zabawy? 😉
Przynajmniej ignorowani w końcu mają odpowiedni wątek do narzekania, rozwiązywania spraw i żalenia się bo ostatnio dużo off topów w tej sprawie się robiło 😵
A ja pierwszy raz w życiu wlepiłam ignora 😁 i to nie jednego, poszłam od razu po całości 😎 bo czytać niektórych rzeczy nie mogę i nie chodzi tylko o ten wątek, ale również inne.