Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

Osz ty  🤔 Zemsty to bym się nigdy po tobie nie spodziewała  :emota2006092: Cierp1enie jest kochana przecież prawda?  😀
Nie wkurza ale doprowadza mnie do szalu ilosc ignorow!!! Bylo 37 spadlo do 30 a teraz mam 39 dlaczego?
im bardziej się tym przejmujesz tym więcej będziesz mieć tych ignorów.
ups  😡...chyba masz kolejnego 😁
Osz ty  🤔 Zemsty to bym się nigdy po tobie nie spodziewała  :emota2006092: Cierp1enie jest kochana przecież prawda?  😀

no jasne jasne 🙂

wrotki
-  😁 no to adrianna32 zyskała kolejnego ignora do kolekcji 😀
wrotki Ty chyba tez, mimo ze mnie nie wkurzasz ale widze ze lubisz je miec i dawac...  😁 Moich rekordow nie pobijesz za cienki w uszach jestes  😁
Było 44 użytkowników, o dziwo ma tylko 24 x.x Albo aż... 😁

Adrianna32, zabiłaś mnie tekstem 😂 😂
Mam pomysł  😀 Aby wam nie było tak smutno i źle (adrianna i wrotki) też zacznę zbierać  😎 Biedne dziecko prosi o ignory   🙇  :kwiatek:
🏇 Dobra
To co 16 maja rozstrzygamy konkurs na największą ilość ignorów?  😎
Mam pomysł  😀 Aby wam nie było tak smutno i źle (adrianna i wrotki) też zacznę zbierać  😎 Biedne dziecko prosi o ignory   🙇  :kwiatek:
a skąd przypuszczenie że mi z tymi ignorami smutno czy źle?...owszem jak każdy mam potrzeby afiliacyjne, jednak zupełnie nie interesuje mnie środowisko ćwierćinteligentów "wyedukowanych" na GW czy Szkle Kontaktowym 🤔wirek:
I nie wiem dlaczego ignoruja wrotkiego, szczerze mowiac.....  🏇 Ale tak powaznie, widocznie wiekszosc nie lubi jak sie im mowi prawde w oczy, bo to starzy wyjadacze, no coz...  :kwiatek:
wrotki, masz rację nigdzie nie mówiłeś/łaś ale tak automatycznie niechcący mi wyszło bo rozmowa jakoś dotyczy was a adrianna mówiła, że jej "źle" z tym  🙂 No to Adrianna kontra Alabamka czy Wrotki też się przyłączasz do zabawy?  😉
a jest jakas nagroda? Procz banowania?  😜 Moze sie skusze...  🤔wirek: 😂
eee  👀 Nagrodą jest przez miesiąc radość z tego, że ktoś cię ignoruję  😁
malo motywujace, do setki bym dociagfnela  😵  😁
Alabamka, ale Ciebie przeciez nikt nie ignoruje...
spojrzałam na tytuł wątku i wyobraziłam sobie jak ignorowani próbują się tu porozumieć z ignorującymi i vice versa 😉 czyli głuchy telefon
spojrzałam na tytuł wątku i wyobraziłam sobie jak ignorowani próbują się tu porozumieć z ignorującymi i vice versa 😉 czyli głuchy telefon

haha a ja sobie to teraz wyobraziłam  😁
kujka Damy radę  😎 Jeszcze wygram zobaczysz  😁
Ojejku... Jaka absurdalna rozmowa....
Az poodslanialam sobie posty, bo tak to nie lapalam calosci absurdu !
🙄
Przynajmniej ignorowani w końcu mają odpowiedni wątek do narzekania, rozwiązywania spraw i żalenia się bo ostatnio dużo off topów w tej sprawie się robiło  😵
No wlasnie, jak nie twoj watek i nie ta dyskusja to nie pisz..... To moj watek i musze go bronic ot co...  🤔  🤔wirek:
A ja pierwszy raz w życiu wlepiłam ignora 😁 i to nie jednego, poszłam od razu po całości 😎 bo czytać niektórych rzeczy nie mogę i nie chodzi tylko o ten wątek, ale również inne.
Adrianna bój się bo mam już 2 ignory  😎 Alabamka od jutra budzi w sobie wkurzające dziecko  😁
Alabamka, na razie jestes jedynie zabawna.
strucelka dala mi jeden na gratisie to uwazaj bo musisz miec jeszcze 42 do remisu..........  😁
adrianna32, masz ode mnie, ciesz sie. glupi ten watek :/
Klami Dziękuję  :kwiatek:
Kujkateż tak sadzę ale mam chociaż zajęcie na r-v  😁
Klami Dziękuję  :kwiatek:
Kujkateż tak sadzę ale mam chociaż zajęcie na r-v  😁

A, to ambitna jesteś.
Skoro Ci się tu nudzi, to po co wchodzisz?  😲
Żeby sobie posty nabijać?

Ja uważam, że to forum to kopalnia wiedzy i czytam wątki sprzed kilku miesięcy, bo są pełne wiedzy.
No, ale dla niektórych to za dużo pracy...
Dziewczyny ja wam dam lepszą radę, zamiast zbierać ignory poczytajcie instrukcje obsługi usuwania konta na R-V.
juz kiedys probowalam, nie mozna, moze to zrobic mod, ktory tej prezyslugi mi nie wyswiadczyl....  🙄  Ale co ja robie bez Hooksa i ogloszen?  🤔wirek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się