co do ignorów- szkoda ,że człowiek nie może się dowiedziec (na 100%) od kogo, lepsze to od ukrytych nieprzychylnych. I szkoda ,że tak łatwo się je dostaje, bo przeciez każdy z nas czasem może mieć inne zdzanie i o ignora nie trudno.
😁 Nie ja to juz sie musze mocno wkurzyc, nie ignoruje od tak, bo ktos cos powie. Tylko kiedy czepialstwo nie zna granic, ale od Ciebie zdaje sie tez dostalam ignora. Prawie jak kolekcja Eskadrona, taka cenna.... 😵 😂
Ja mam tak samo. Ignoruje osoby tylko dlatego, że ich wypowiedzi bardzo mnie irytowały i ciągle mnie korciło aby im coś niemiłego napisać. Teraz ich wypowiedzi nie widzę i w spokoju czytam sobie r-v :kwiatek:
Oj Adrianna nie jesteś najgorsza. Na pewno nie :kwiatek: Sama mogłabym wymienić kilku użytkowników, którzy piszą straszne bzdury, bez zastanowienia ale nie będę tu posługiwać się przykładami 😁 Jest ich garstka ale ja ignoruje tylko 2 użytkowników z czego zastanawiam się aby od-ignorować jednego więc mnie nie podejrzewać 😉
edit: sama uważam, że nadużywam buziek i nie zdziwiłabym się jak by ktoś mnie za to zignorował 😡
Za to??? 🤬 😁 szepcik ale przegralam ze ignorujesz czy ze nei? Bo jak sie przyjrzec glebiej........... 🤬 😁 Nie jestem najgorsza? :kwiatek: Skad w szkole osla lawka, naganne zachowania??? v 😍
no skoro piszę do Ciebie, to Cię nie ignoruję Wrotki jest dla mnie nie do strawienia, atakuje innych, siebie dotknąć nie da... ale to nie wątek na pisanie dlaczego się kogoś ignoruje 😉
No i ze nie wywoluj wilka z lasu bo jest niebezpiecznie blisko......... Ech 😵 te bluesy ja sie smialam sama z siebie jak mnie dopadl, moja glupawka nie zna granic. Na zywo wszyscy sikaja, jakie ja mam pomysly....... 🙇 😂
Ja się przyznam, że pare dni temu miałaś u mnie kilkugodzinnego ignora za jedną wypowiedź ale stwierdziłam, że jakoś mi i tak nie przeszkadzasz bo to tylko jedna wypowiedź :kwiatek:
Ja się przyznam, że pare dni temu miałaś u mnie kilkugodzinnego ignora za jedną wypowiedź ale stwierdziłam, że jakoś mi i tak nie przeszkadzasz bo to tylko jedna wypowiedź :kwiatek:
nie, nie, nie przepraszam nie sprecyzowałam. Adrianna 🤣 Cierp1enie ty jesteś moją jedyną siostrą, której nie ignoruję 😁 edit: adrianna32- ja też ale wtedy biedna A. musi mnie słuchać na gg 😡 Kochana jest nie prawda? :kwiatek: