Forum towarzyskie »

Dyskusje ignorowanych

[quote author=branka link=topic=785.msg555631#msg555631 date=1271348235]ja sama łapię siebie nieraz na pisaniu chaotycznie(zresztą kiedyś sporo osób zwracało mi na to uwagę, teraz albo przywykli, albo pisze składniej, albo ignorują moje posty 😁 )
jako osoba, która ci kiedyś zwracała na to uwagę (chyba nawet pamiętam w którym wątku 😉), stanowczo uważam, że to środkowe! 👍 😅
(podkreśliłam, żeby nie było wątpliwości, które mam na myśli 😉)
[/quote]

Tak tamten wątek jako mój debiut wątkowy nie wypadł najlepiej 😁 Zrobiłam sobie antyreklamę na dzień dobry na re-volcie 😉
Ja nikogo nie ignoruje i nie jestem ignorowana. Lubię żyć w zgodzie 🙂
Cierpienieja też 😉
O nieeee, mój ulubiony dzieciowy wątek został zainfekowany.... ;(
a ostatnio o tym wspominałam 😀
Niedobra ty.... 🤬
I wykrakałaś! 😁
Notarialnamasz na myśli posty Adrianny w owym wątku?Według mnie to co piszesz nie jest zbyt miłe jeśli o to chodzi,bo z tego co zdążyłam się zorientować to jej posty tam są raczej w porządku 😉
Notarialna - Przepraszam <skrucha>  a mnie ostrzegałaś 🙂
incognito, Po aferach w kilku wątkach włączyłam ignora, bo tego nie dało się czytać. Wiec niewiem jakie są 😉
Notarialnarozumiem 😉Ja jakoś specjalnie nie śledzę wątków w których udziela się adrianna,więc nie do końcra wiem czym zalazła tylu forumowiczom za skórę 🤣
Tak tamten wątek jako mój debiut wątkowy nie wypadł najlepiej 😁 Zrobiłam sobie antyreklamę na dzień dobry na re-volcie 😉

ale za to skutecznie się zrehabilitowałaś 😀
jeśli już jesteśmy przy ignorach, to mogę się poszczycić:
jedyny, którego (na razie) zdobyłam, pochodzi od osoby, która ma ich tu najwięcej :emota2006092:
uważam, że to jest coś! 😉
Hehe... jak juz mowimy o ignorach to chyba tez zarobilam od tej osobki. Coz, duzo mi to robi. Ja kliknelam owa ikonke juz dawno.
dempsey Klami czyżby się  rewanżuje re-voltowiczkom?? 😎  😂
zabeczka17, na to wyglada. Mnie ignor przybyl mniej wiecej w podobym czasie do jej uzalania sie tutaj na ilosc ignorow.
Takie to zle, straszne i w ogole a sama uzywa ?? 😉
z tego co pamiętam, zostałam uznana za voltowicza  😁
(no w sumie mam mylący ten nick, a jak ktoś nie czyta to nie nie ma jak zakumać)
Zabeczka17, przecież na re-volcie zasada oko za oko, ząb za ząb to standard, nie wiedziałaś?  😁 (żartuję, oczywiście 🙂 )
wistra, a jak... hehe. Krwiozerce bestie przeciez jestesmy, az strach sie odzywac.  😁
wybaczcie ale spadłam z krzesła i oplułam monitor.. najpierw  😂 😁 😁 🤣
Wiadomo że na re-volcie zbytni angaż na początku kariery jest niewskazany, ale trochę przesadzacie. Niech ktoś jej pw wystosuje o co kaman, i po problemie.
zabeczka17,  🤣

Presja, zeby to takie proste bylo. Myslisz, ze nikt jej nie probowal wyjasnic czemu wszyscy sie na nia wkurzaja? Przy poprzedniej aferze byla duuuuuuza akcja. Teraz tez kilka bardziej cierpliwych osob probowalo cos wyjasnic. Jakie efekty chyba widac. Voltopiry maja dosc, nie beda nianczyc.
Zreszta, niebardzo mnie to interesuje.
Presja ileż to osób próbowało  😵
może teraz Twoja kolej..?
Ciężko to opisać- racja. Klimat re-volty jest specyficzny, żeby go poznać trzeba pierwsze prześledzić forum i pisać tylko tam gdzie się ma naprawdę coś do napisania. Dziewczyna nie wie, że klepanie w klawiaturę i wysyłanie wszędzie czegoś co nie ma (dla większości) sensu, to samobój. Napisanie PW to nie jest zły pomysł, i jest bardziej dyskretne, jechanie po niej powoduje tylko efekt odwrotny od zamierzonego.
Nie no, przecież każdy (tak myślę) wie, że w tym momencie ironizujemy.
Ja nie wiem, czy trzeba być wybitnie inteligentnym, żeby to widzieć i rozumieć? Jak tak, to jestem wśród wybranych, jaaaaa  😜

Adrianna jest dorosłą kobietą, umie czytać.
Podejrzewam, że na prawdę rozmawia się z nią normalnie i pewnie idzie się dogadać i zrozumieć.
Niestety, jest gro ludzi, którzy piszą co im myśl przyniesie, nie przywiązują wagi to wyglądu czy treści i wychodzi xxx ignorów.

Tu wydaje mi się, że Adriannę czeka długa i żmudna praca, bo... tego nie da się nauczyć z dnia na dzień.
(pamiętam swoje pierwsze posty na forum fretkowym w 2004r. to była sieczka.... i jak mnie ktokolwiek rozumiał tam?  :zemdlal🙂
Dojście do pisania polskich znaków, używania interpunkcji i pilnowania składni i byków zajęło mi prawie 5 lat  😡

I widzicie, jak wpuszczam moją mamę na komputer, a jest to osoba prawie 50letnia, to jak pisze do kogoś maila, albo na gg, pisze tak, że masakra.
Zero interpunkcji, słowotok jak nie wiem.
Ale na żywo rozmawia się z nią normalnie.

Niektórzy szybko łapią obowiązującą netykietkę, inni później, a inni wcale.
Ale dobrze jest widzieć chociaż starania (pisząc np w wordzie, albo prosić kogoś o poprawienie błędów)

Adrianna32, będzie dobrze. Więcej pokory kobieto, WIĘCEJ pokory 🙂
Wistra - Każdy chyba zaczynał na jakimś forum, ja też dostałam po głowie na dawnej V. tak że mi się odechciało wszystkiego  😉 ale się nauczyłam. Zrozumiałam kliamt V. dopiero wtedy kiedy ludzie odpisywali mi jak napisałam coś rzeczowego, wszystkie inne ignorowali. Myślę że to dobra recepta, na pewno lepsza niż ciągłe powtarzanie w kółko o tym samym.

Dobranocka!
Dobranoc  :kwiatek:

Ja nie dostałam po głowie ani na volcie, ani tu.
Ale miałam jakiś tam początek z forami i wiedziałam, że lepiej czytać, niż pisać. O! 🙂

I też uciekam 😉
Ej to myślicie, że mi też dała ignora? 😂

Bu, a ja jej nie dałam  😕 😕
o, ja tez oberwalam 😉
Ona połowę forum ignoruje? 😂
I skończy się na tym,że nie będzie miała czyich postów czytac 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się