Forum towarzyskie »

Star doll

Jak w temacie.wszystko o nim.nasze postacie.

www.stardoll.com
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał................. 🤔
Alexa bardzo ładnie podsumowane.

Chyba jesteśmy cofnięte w czasie. Teraz czas na "załóż konto na star doll!"  😁
o mam to, mam to ! 😀 Tylko jakie to ja miałam hasło  🤔 Czy to po 2 latach może już nie istnieć i muszę zakładać nowe konto?  👀
Załóżmy temat dla każdej gry przeglądarkowej 😵
I dla planszowych też! Będziemy omawiać strategię gry w drużynowego chińczyka.  😎
Wolę bierki.
moja 9 letnia kuzynka siedzi na tym 🙂 zalogowałam się tam, żeby pisać jej komentarze i żeby było jej miło 🙂
stworzyłam lalkę koniarę buahahahha
Wolę bierki.

Na to byłam zawsze zbyt nerwowa.  😉
Tak sobie pomyslalam, ze moze jakis znajomy informatyk zrobi gre dla konio=szmatoholiczek? Taki z dereczkami,eskadronami, ES'ami itp itd.  😎  😁
ooo to chyba bym z tego nie wychodziła 😀 heh

w star doll można mieć konie 🙂 jest sprzęt jeździecki i ciuchy 🙂
Powiem Wam więcej, na tę grę byłby duży popyt - mogliby się wyżyć wszyscy Ci, których na kupowanie czapraczków nie w celach funkcjonalnych, ale czysto kolekcjonerskich, po prostu nie stać.
Pieniądze leżą na ulicy.  😉
Nalle  - w sumie tak, ale w star doll żeby kupować ciuchy, konie itd trzeba mieć stardollary (wirtualne pieniądze), a żeby je mieć trzeba wysłać smsa (9zł) pieniądze szybko się traci i trzeba znowu wysłać smsy 🙂
Wiadomo, muszą jakoś na tych grach zarabiać, poza udostępnianiem "przestrzeni reklamowej". Ale można przecież zrobić nie-vipowską wersję podstawową, z zarabianiem tych pieniędzy przykładowo na zasadzie Howrse.  😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się