Jak z warunkami w boksach/stajniach czy jest w planie lub już stoi hala (bo odkąd pamiętam był namiot), czy polepszyło się z karmieniem, jak z trenerami na miejscu, wypuszczaniem na padoki, czy będą jakieś zawody ujeżdżeniowe...
Jak z warunkami w boksach/stajniach czy jest w planie lub już stoi hala (bo odkąd pamiętam był namiot), czy polepszyło się z karmieniem, jak z trenerami na miejscu, wypuszczaniem na padoki, czy będą jakieś zawody ujeżdżeniowe...
zadam te pytania Kasi, która obecnie zawiaduje stajnią ;-) z moich obserwacji - boxy są takie jak były - w nich czysto (słoma czysta) - hali brak - nadal jest namiot i raczej hali nie będzie - co do karmienia - obecna zarządzająca sama zamawia zarówno siano jak i owies - o konie swoje bardzo dba (więc przypuszczam, że o resztę również) - konie są wypuszczane
Hejka Amazonki 🏇 Czy wiecie coś więcej na temat stajni w Rabowicach,bo nie mogę znaleźć ich stronki? 👀 I jeśli coś wiecie równie szczegółowo o Stajni "Folwark Ogieniowo"- tzn. jak obsługa czystość i padoki? Mam niestety kobyłkę z Rozedmą i szukam odpowiedniego miejsca dla niej. Z góry Dzięksy 😀
Czy jest ktoś z Woli, kto zna konia Lotos j. gniady, wąska łysinka, małe białe skarpetki najprawdopodobniej 6 lat, zarekwirowany przez Komornika i 2 bodajże deliwar ???
Ale termin tej odznaki nieszczególny. Zrobili ją w poniedziałek 17.05 o 10.00 ... niestety Chciałam spróbować podejść do egzaminy na instruktora szkolenia podstawowego w jeździectwie PZJ, który jest razem ze złotą odznaką.