Teli - hala namiotowa, wymiarami bardzo zbliżona do tej istniejącej, jest na tym padoku, gdzie jechałaś czworobok podczas zawodów 🙂 Na MTP pojedzie na pewno Staś S. na Magnesie, czy ktoś jeszcze - tego nie wiem.
Witam! Właśnie zaczełam szukanie stajni dla mojej kobyłki i trafiłam na tę oto stronę ,co mnie baaardzo ucieszyło 😀 ,ponieważ wątpiłam juz, że znaję coś sensownego.A tu ,prosze, tyle informacji ..A więc ,szukam pensjonatu dla mojej klaczy,która źrebi się w maju i z tego tez powodu ,musi to byc stajnia z pastwiskiem ( koniecznie !!) i dobrą opieką .Po przeczytaniu powyższych postów,wygląda na to ,że w Krzywej Stajni tak właśnie jest , (...) ciach ? Klacz jest grzeczna ,wychowana w stadzie a właścicielka bezkolizyjna 😀 proszę :kwiatek:
takie pytania proszę na PW, albo bezpośrenio do zainteresowanych... dodo
Re-voltowicze pomocy ;D Wiecie może czy w jakiejś stajni wasz znajomy czy któs ma konia i nie ma dla niego czasu czy coś takiego i szuka osoby która za pomoc by go pojeździła 😉 Jeżeli tak to proszę dajcie znać na gg : 2921508 albo na PW Dziękujee z góry ;*
Czy ktoś jest w stanie powiedzieć z kim i w jakich godzinach mam się kontaktować w sprawie hipoterapii na woli? Przygotowuje projekt na studiach dotyczący hipoterapii i chciałabym porobić zdjęcia, żeby móc pokazać jak taka praca wygląda.
No własnie chyba tak 🙂 taka mała stajenka. Byłam zobaczyc Pan dosc miły sie wydawał. 2 konie w pensjonacie ma bodajze. cena dosc niska. Ale jak to dokładnie wyglada czy ktos ma jakies doswiadczenie z ta stajenka??
TeliKoń to zwierzak. Animal. Rży i wierzga. Patrzy w dal. Konstanty Ildefons Gałczyński 02 stycznia 2010 22:32
Kilka lat temu mieszkałam na przeciwko Kaczmarków. Wtedy mieli krowy i chyba świniaki, ale koni nie było. Kojarzę ludzi, ale nie potrafię Ci powiedzieć co tam się dzieje.
Ludzie, ratujcie ❗ 😀 Szukam stajni, gdzie można jeździć, z dobrym instruktorem! Mieszkam we Wrześni, 50km od Poznania na wschód. Wiem już o Nowym Folwarku,byłam tam. Nie wiecie może czy w Marzeninie można jeździć, i czy mają instruktora? Wydaje mi się że tak, moja stara znajoma jeździła tam ale dawno. Proszę o informacje 😀 :kwiatek:
Z Wrześni niedaleko jest do stajni w Kociałkowej Górce (trasą na Kostrzyn, a tuż przed skręt w prawo na Iwno, tuż za nim jest już drogowskaz na Kociałkową). Masz tam 3 instruktorów do wyboru (2 dziewczyny, 1 chłopak), a także instruktora sportu, który prowadzi sekcję sportową. U wszystkich czworga jest możliwość jazd indywidualnych.
Ludzie, ratujcie ❗ 😀 Szukam stajni, gdzie można jeździć, z dobrym instruktorem! Mieszkam we Wrześni, 50km od Poznania na wschód. Wiem już o Nowym Folwarku,byłam tam. Nie wiecie może czy w Marzeninie można jeździć, i czy mają instruktora? Wydaje mi się że tak, moja stara znajoma jeździła tam ale dawno. Proszę o informacje 😀 :kwiatek:
Wiem o stajni w Gierłatowie, ok. 10 km od Wrześni.