ninevet, nie. Tylko zastanawiałam się, kiedy rosyjskie media poinformują o tym zdarzeniu. Pierwsze info podały jakieś 10 min temu dopiero.
Rzeczywiście, dużo razy wspominano, że istnieje potrzeba wycofania tych samolotów. Po kazdym ich użyciu były sprawdzane i na bieżąco naprawiane przez mechaników. Paranoja, półwieczny samolot rządowy.
Podobno wszyscy, którzy lecieli tym samolotem zginęli. Ale w sumie się nie dziwie, ten samolot miał już dwie poważne awarie, było tylko krok od tragedii i stało się. [•]
Zairka był. Zmarł razem z żoną. Bronisław Komorowski zastępuje prezydenta.
Likier, Polacy tacy są. Zawsze żałują na wszystko kasy. Lepiej żeby na łapówki szło. Dlatego ja nie miałam nic przeciwko temu, że Tusk latał LOTem, chociaż nie wychodziło to tak tanio. Przynajmniej latał sprawnym samolotem...
Niewiarygodne! To po prostu niewiarygodne! A dwa tygodnie temu p. Szmajdziński żartował jeszcze z nami na wykładzie na uczelni! Nie mogę wprost uwierzyc, no po prostu nie mogę. 🙁 Jednak zycie człowieka jest kruche 🙁 Z tego wszystkiego tak mnie to zszokowało, że nie wiedziałąm co powiedzieć, a z szoku łzy same lecieć zaczęły mimo, że nie darzyłam sympatią prezydenta, ale jednak... 🤔zczeka: