Forum towarzyskie »

Zabawa "Zniszcz marzenie osoby wyżej"

[s][s][s][s]Zdasz brązową odznakę ale dopiero po 15 podejściach,
i tak oczywiście skoczysz więcej niż 80 cm.
Koń stanie dęba zamiast przeskoczyć przez 90cm przeszkodę i przelatujesz przez szyję.
I widzisz? Masz brązową odznakę i skoczyłaś jakieś 110cm co prawda bez konia  😁
[/s]
[/s][/s][/s]

Będzie cię otaczać kupa ludzi tylko żaden ani żadna ci nie będzie pasował/a.

Chcę kupić książkę o skokach <na koniu>
kupisz, zaniesiesz do stajni, a tam zapier*oli ci ją jakąś `amazonka`

chcę przestac interesowac się tak Johnny`m Depp`em
przestajesz i zaczynasz Pattisonem  😁 lepiej?  😎
chcę być doceniona.
Zu to by było straszne

nagle wszyscy czegos od ciebie chcą

chcę napić się likieru kawowego
Napijesz się i zwymiotujesz.

Chce czekokolady!  😀iabeł:
zaczniesz jeść i nie będziesz mogła przestać, zdemolujesz osiedlowy sklep w którym jej zabraknie

chcę być ladna
jesteś ładna, tak ładna, że porywają Cię kosmici i mieszkasz z nimi na nieznanej planecie 😀

chcę mieć lepszy laptop
twój laptop jest tak fajny że spędząsz przy nim 24/7 po jakimś czasie wrastasz w krzesło

chcę iść juz spać
Idziesz już spać. Dużo wysiłku cię to nie kosztowało ;p Śpisz, śpisz. Śni ci się, że cię ćwiartują wampiry aby podzielić się krwią a ty nadal śpisz!  🤔 Zapadłaś w śpiączkę i nawet płyta "American Idiot" nie może cię obudzić.  👀 (Dla niewtajemniczonych:http://green-day.blog.onet.pl/002-Spiaczka-pokonana,2,ID108307593,DA2006-06-26,n xD)

A ja chcę już lato  😀
przychodzi lato i nadmierny rozrost populacji komarów, które dopadają cię podczas przejażdżki w lesie wysysając twoją krew do dna

chcę aby mój telefon przestał się zwieszać
Twój telefon przestaje się zawieszać, i wszyscy zaczynają do Ciebie wydzwaniać, dzwoni cały czas- nie wytrzymujesz i rozbijasz go o ścianę  😁

Chciała bym mieć jeden cały dzień dla siebie- odpocząć  🥂
Będziesz miała jeden dzień dla siebie ale potem będzie jeszcze gorzej.

Chcę napisać jakąś piosenkę.
Piszesz piosenke, ale naprawe nikomu się ona nie podoba, a przyjaciele cię oszukują, mówią że jest świetna ty wystawiasz ją do radia zet i później jesteś skompromitowana do końca życia. Po tygodniu tego nie wytrzymujesz i się zabijasz.

Chce być  w kadrze Polski  🏇
Jesteś w kadrze Polski ale po dniu cię wywalają bo się nie nadajesz.

Chcę być małym dzieciakiem i nie wiedzieć nadal co się stało... ;(
Kawecan co najmniej niestosowne...  🙄
chce bys misska  😁
Jesteś misską , ale wpadasz na pomysł , żeby zjeść czakolade przed samym finałem konkursu. Zjadłaś tyle czkolady, że brzuch ci rośnie i po konkursie wywalają cię z  teamu modelek.

Chce kupić Czarodziejke ;*** <333
Kupisz Czarodziejke ale po tygodniu spadniesz z niej, złamiesz obie ręce, obie nogi, nos dodatkowo dwie przednie jedynki(zęby) rodzice stwierdzą że konia trzeba komuś oddać/sprzedać

Chcialabym żeby moje DJ-owanie wypaliło!!
Masz te swoje DJ-owanie wypaliło. --->Zostajesz najlepszą DJ-ką w Polsce!  😲 ---> Melanż, melanż, kasa, kasa, melanż, melanż, kasa, kasa---> w końcu kradną cię za granicę.---> melanż, kasa, melanż, kasa, melanż, kasa. ---->Jesteś wice DJ-ką Europy!-----> melanż, kasa, melanż, melanż, kasa, kasa, melanż-----> Chińczycy cię odkrywają i zostajesz porwana przez chińskich łowców talentów------> Chiński melanż, kasa, Chiński melanż, kasa -----> Cały świat decyduje się wysłać cię na antarktyde z nadzieją, że twój gorący talent ogrzeje tam klimat---->lecimyyyy saaaamoloooteeem Naaa lóóódd...---->  Zostawiają cię z ważną misją----> melanż?, zimno, melanż?, zimno, coraz zimnie, jeszcze zimniej i przykro mi ale twoje ciało się odmroziło a pomocy nie było  🙁
I po co ci to było?  🥂

Chciałabym mieć możliwości trenowania sportowo jeździectwo  🙂
Zaczynasz  treningi. Masz świetnego konia. Przychodzisz pewnego dnia na  trening ...i  koń  pada. Zdnerewowana  popełniasz samobójstwo...xd

Moim marzeniem jest  ....mieć konia !! xdd
Zlitujcie się z tymi końmi 😉

Masz już tego konia! Jednak najpierw zdążyłaś się zeswatać i urodzić trójkę bachorów. Z koniem spędzasz za dużo czasu, praktycznie Cię nie ma w domu, mąż przez to Cię zostawia z trójką dzieci, ty zostajesz bez pracy ale za to z górą szmatek a konia porywa ci UFO  😁
Maddie weszłam w ten wątek z wielką chęcią zniszczenia marzenia, a Ty nic.. 🤬
no więc Papi chciała zniszczyć kolejne marzenie, ale jej się nie udało i zamiast siedzenia i gapienia się na votowe forum musi wrócić do kucia (ale jej marzenie i tak się nie spełni, bo dostanie 1 :P )

Wracając do sensu wątku: Moim marzeniem jest utworzyć stały, poważny związek!
pojawia się kolejny drań który rzuca Cię dla jakiejś brzydkiej blondyny ! ah! jakie to życiowe...   🙄

Chciałabym JUŻ jeździć na turnieje tenisa  😜 😜
Papi Przepraszam! Zapomniałam!

[s]No więc yga stworzyła stały, dojrzały i poważny związek. Był aż tak poważny, że facet jej życia przerzucił się na muzykę poważną Chopina, Beethovena itp. Yga, jako koniara i osoba rozrywkowa nie wytrzymała tego i uciekła od nazbyt poważnego mężczyzny, który później został okrzyknięty nudziarzem roku.[/s]

Jeździsz na turnieje tenisa, obrywasz mocno piłką w głowę i do końca życia masz ślad na czole  👀

Chciałabym teraz zjeść kawałek tortu czekoladowego 😁
Kupujesz tort czekoladowy i zjadasz sama cały. NAstępny tydzień chorujesz- zatrułaś się.

Chce, żeby mój koń wyzdrowiał...  🙄
Twój koń zdrowieje ale okazuje się i ma tyle energii, że nie da się go zatrzymać. Przy wsiadaniu zostajesz zrzucona, łamiesz nogę a koń wieje w las i tyle go widziałaś.

A ja chcę móc jutro patrzeć jak mój pies merda ogonkiem  😕
Nie lubię niszczyć takich marzeń.

Jednakże Twój pies zaczyna merdać ogonkiem aż tak, że odpada mu, jak nasza wycieraczka w maluchu na dwupasmówce, przy ulewie i trybie "turbo"  😎

Chcę... mieć Niciaka Hellblau!
po dluuugim meczeniu 'majeczki' odsprzedaje ci niciaka za duzo keszu , sa to twoje ostatnie pieniedze jakie masz , nie masz kasy na jedzenie itp rodzina uwaza cie za dziwaka bo masz za duzo szmatek  😉

chce , zeby pady anky itp byly tansze  😀iabeł:
Pady Anky itp są tańsze, wszyscy voltowicze je kupują i nie możesz być oryginalna, bo każdy ma taki zestaw jak Tobie się marzy. Kupujesz je jednak, a po jakimś czasie i tak zauważasz piękne zestawy po 300,- i marzysz teraz o nich  😉

Chciałabym być chudsza i mieć dłuższe nogi  🍴
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się