[s][s][s][s]Zdasz brązową odznakę ale dopiero po 15 podejściach, i tak oczywiście skoczysz więcej niż 80 cm. Koń stanie dęba zamiast przeskoczyć przez 90cm przeszkodę i przelatujesz przez szyję. I widzisz? Masz brązową odznakę i skoczyłaś jakieś 110cm co prawda bez konia 😁 [/s][/s][/s][/s]
Będzie cię otaczać kupa ludzi tylko żaden ani żadna ci nie będzie pasował/a.
Idziesz już spać. Dużo wysiłku cię to nie kosztowało ;p Śpisz, śpisz. Śni ci się, że cię ćwiartują wampiry aby podzielić się krwią a ty nadal śpisz! 🤔 Zapadłaś w śpiączkę i nawet płyta "American Idiot" nie może cię obudzić. 👀 (Dla niewtajemniczonych:http://green-day.blog.onet.pl/002-Spiaczka-pokonana,2,ID108307593,DA2006-06-26,n xD)
Piszesz piosenke, ale naprawe nikomu się ona nie podoba, a przyjaciele cię oszukują, mówią że jest świetna ty wystawiasz ją do radia zet i później jesteś skompromitowana do końca życia. Po tygodniu tego nie wytrzymujesz i się zabijasz.
Jesteś misską , ale wpadasz na pomysł , żeby zjeść czakolade przed samym finałem konkursu. Zjadłaś tyle czkolady, że brzuch ci rośnie i po konkursie wywalają cię z teamu modelek.
Kupisz Czarodziejke ale po tygodniu spadniesz z niej, złamiesz obie ręce, obie nogi, nos dodatkowo dwie przednie jedynki(zęby) rodzice stwierdzą że konia trzeba komuś oddać/sprzedać
Masz te swoje DJ-owanie wypaliło. --->Zostajesz najlepszą DJ-ką w Polsce! 😲 ---> Melanż, melanż, kasa, kasa, melanż, melanż, kasa, kasa---> w końcu kradną cię za granicę.---> melanż, kasa, melanż, kasa, melanż, kasa. ---->Jesteś wice DJ-ką Europy!-----> melanż, kasa, melanż, melanż, kasa, kasa, melanż-----> Chińczycy cię odkrywają i zostajesz porwana przez chińskich łowców talentów------> Chiński melanż, kasa, Chiński melanż, kasa -----> Cały świat decyduje się wysłać cię na antarktyde z nadzieją, że twój gorący talent ogrzeje tam klimat---->lecimyyyy saaaamoloooteeem Naaa lóóódd...----> Zostawiają cię z ważną misją----> melanż?, zimno, melanż?, zimno, coraz zimnie, jeszcze zimniej i przykro mi ale twoje ciało się odmroziło a pomocy nie było 🙁 I po co ci to było? 🥂
Chciałabym mieć możliwości trenowania sportowo jeździectwo 🙂
Masz już tego konia! Jednak najpierw zdążyłaś się zeswatać i urodzić trójkę bachorów. Z koniem spędzasz za dużo czasu, praktycznie Cię nie ma w domu, mąż przez to Cię zostawia z trójką dzieci, ty zostajesz bez pracy ale za to z górą szmatek a konia porywa ci UFO 😁
no więc Papi chciała zniszczyć kolejne marzenie, ale jej się nie udało i zamiast siedzenia i gapienia się na votowe forum musi wrócić do kucia (ale jej marzenie i tak się nie spełni, bo dostanie 1 :P )
Wracając do sensu wątku: Moim marzeniem jest utworzyć stały, poważny związek!
[s]No więc yga stworzyła stały, dojrzały i poważny związek. Był aż tak poważny, że facet jej życia przerzucił się na muzykę poważną Chopina, Beethovena itp. Yga, jako koniara i osoba rozrywkowa nie wytrzymała tego i uciekła od nazbyt poważnego mężczyzny, który później został okrzyknięty nudziarzem roku.[/s]
Jeździsz na turnieje tenisa, obrywasz mocno piłką w głowę i do końca życia masz ślad na czole 👀
Chciałabym teraz zjeść kawałek tortu czekoladowego 😁
Twój koń zdrowieje ale okazuje się i ma tyle energii, że nie da się go zatrzymać. Przy wsiadaniu zostajesz zrzucona, łamiesz nogę a koń wieje w las i tyle go widziałaś.
A ja chcę móc jutro patrzeć jak mój pies merda ogonkiem 😕
po dluuugim meczeniu 'majeczki' odsprzedaje ci niciaka za duzo keszu , sa to twoje ostatnie pieniedze jakie masz , nie masz kasy na jedzenie itp rodzina uwaza cie za dziwaka bo masz za duzo szmatek 😉
Pady Anky itp są tańsze, wszyscy voltowicze je kupują i nie możesz być oryginalna, bo każdy ma taki zestaw jak Tobie się marzy. Kupujesz je jednak, a po jakimś czasie i tak zauważasz piękne zestawy po 300,- i marzysz teraz o nich 😉