Forum towarzyskie »

Zabawa "Zniszcz marzenie osoby wyżej"

kurde no xDD Czytanie w myślach, Wampiry -.- Właśnie oglądałam księżyc w rowie!  😁 Się właśnie skończył  😁
No wieć jesteś tym wampirem i czytasz ludziom w myślach  😂 Masz 109 lat i ciągle jesteś młoda. Niestety cały zmierzch się nie odtworzył w twoim życiu. Zabijasz ludzi, zabijasz, zabijasz, wcinasz, wcinasz xD i zostajesz tylko ty i reszta wampirów na świecie. Nie masz już komu czytać w myślach i jesteś skazana na ciągłe uczucie głodu bo jesteś nieśmiertelna (tak dla przypomnienia xd)  😎

No to ja chcę być dziewczyną wampira, która kocha też wilkołaka aby się wami bawić i manipulować  🏇  🏇  🏇

(Przepraszam ale to wciąga  :oczy2🙂
Alabamka przekreśl to i zniszcz moje marzenie bo pierwsza byłam! :P

No proszę jesteś dziewczynką wampira. Jednak staje się przykry wypadek,
wilkołaczek wytrąca z równowagi wampirka który daje sie poniesc emocjom
i cie zeżre  😀iabeł:

Skoro wciąga to ja chce zostać wampirem  😎
zostajesz wampirem, jednak szybko Ci się nudzi i Twoim marzeniem jest być człowiekiem. Jednak nie ma powrotu  😀iabeł:

chcę by weekend był słoneczny
Będzie słoneczny 40 stopni Celsjusza a ty nabawisz się udaru

Chcę czytać w ludzkich myślach
Zdobywasz tę zdolność, ale nadmiar ludzkich myśli doprowadza Cię do szaleństwa i w chwili desperacji zeskakujesz z dachu wieżowca.

Chcę być kochanką diabła (;
eeeeem, Gavi, zapoznajesz się z diabłem, kręcicie ze sobą, ale on stwierdza, że jesteś zbyt mało piekielna  😁

chcę czerwiec 2011, mieć za sobą super napisaną maturę  💃
Podczas matury ktoś podrzuca Ci ściągę, komisja ją zauważa i zostajesz wyrzucona z sali, a Twój egzamin jest anulowany ;]

Chcę mieć gigantyczną bibliotekę pełna białych kruków.
kruki obsrywają twoje cenne ponad 100letnie książki niszcząc je, po czym zdychają z głodu, masz bibliotekę pełną martwych ptaków i zasranych książek
( biały kruk to bestseler - o ile tak to sie pisze  😁 )

madmaddie nie ma marzeń  🤬

chce umieć ładnie malować paznokcie  😡
malujesz swoje paznokcie na piękny czerwony kolor, koń myśli że to  marchewka i odgryza ci palce

już się poprawiam:
chce mieć Meteora(koń)
Masz Meteora, jesteś szczęśliwa jednak następnego dnia ktoś Ci go kradnie i słuch po nim zaginął.

Chcę obejrzeć dziś Transformers
Cierp1enie mnie uprzedzila , grrrr 😉. Ale szkoda produkcji, to zostawie 😉.

madmaddie, Masz Meteora...ale okazuje sie, ze nieprzypadkowo nazywa sie kosmicznie, w koncu porzuca konska skore, wychodzi z niego robal i Cie zezera 😉. Z siodlem 😉.

Cierp1enie, na napisach poczatkowych Julia dostaje kolki, konczy sie ona na reklamach po filmie 😉.

Chce super jezdzic konno 😉.

Super jeździsz konno ale dosiad nadal w tyle  😁

Chcę mieć prawdziwą przyjaciółkę...
Masz prawdziwą przyjaciółkę jednak Twój chłopak się w niej zakochuje i wyjeżdżają za granicę razem.

Marzę o ciepłej dłuuugiej kąpieli
kąpiesz sie tak długo ze powoli stygnie woda, wychodzisz na sekundę z wanny po cos do picia ( w trakcie kiedy Cie nie ma dolewasz gorącej wody) okazuje sie jednak ze nie ma cieplej wody !! nalała Cis się wanna mrożącej krew w żyłach wody - a ty jesteś cała w mydle, nie wspominając o włosach, których nie zdążyłaś wypłukać

chce juz do siwego < 33
przychodzisz i okazuje się że siwy zjadł wszystkkie drzewka z okolicy i musisz zapłacić za szkody

chce mieć lustrzankę
Kupujesz lustrzankę, chodzisz szczęśliwa po mieście, cykasz milion zdjęć, a nagle na ulicy ktoś Cię niechcący trąca, lustrzanka wypada z rąk.. No i niestety, obiektyw (który był droższy od aparatu), szlag trafił..

Nie chcę się skompromitować na zawodach.
jedziesz rewelacyjnie, 1 miejsce, po zjezdzie z parkuru koń płoszy się i wpadasz do taczki pełnej gnoju, właśnie wtedy przychodzą zrobić z toba wywiad

chce ładnie śpiewać
Ładnie śpiewasz ładnie... Jednak przychodzi Paris Hilton i każe ci przeszczepić
swój głos i się z nią zmienić.  😜

Chcę wyjść za wampira  😂 😵
Wyszlas za wampira, ale okazal sie wampirem bez zebow  😂

Chce byc primabalerina 🙂
Jesteś primabalerina ale na egzaminie oszukałaś i tak na prawde nie umiesz tańczyć  👀

Chciałabym byś kierowcą śmieciarki  😁
Jesteś kierowcą śmieciarki lecz niestety zostajesz ugniecona wraz ze
stertą spleśniałych jogurcików  😁  👀

Chcę komuś dać z liścia ;D
Dasz komuś z liścia, a on ci odda 100 razy mocniej i zemdlkejesz, stracisz pamięć i już nie będziez panię tać że komuś dałaś z liścia 👀

Chce mieć Pokemona  😁
pokemon wciągnie cię do pokeballa i nigdy nie wyjdziesz

chce coś dobrego przeczytać
Przeczytasz coś dobrego, lecz będziesz chciała więcej i więcej, i trafisz do psychiatryka.

Chcę obejrzeć Zaćmienie  😀iabeł:
popatrzyz na Pattinsona i mózg ci wyparuje

chce żby wszyscy przestali mnie się czepiać
I wtedy zaczną cię ignorować.

Pragnę mieć nowy aparat  🙇
<proszę nie wymyślać że ukradną, że upuszczę i zbiję bo to już byłooo!>
zrobisz nim super fotki jakiejś osoby, zamieścisz np. na forum, żeby się pochwalić, a osoba ze zdjęcia zjedzie cię niesamowicie za to że to ona jest na zdjęciu

chce schudnąć( nie pisac że zostanę anorektyczką/bulimiczką, kreatywnie🙂
Schudniesz i to elegancko ale ciagle będzie Ci mało i mało...przestaniesz jesc cokolwiek....Kości Ci się zaczną odwapniać i dojdzie do rozległych złamań ,ponadto wypadną Ci wszystkie zęby,włosy a skóra zacznie się mega złuszczać i krwawić no ale rozmiar 0 będzie🙂

Chcę kiedyś zdać  brązową  odznakę i  skoczyć  wyżej niż 80cm 🙂
w trakcie egzaminu skaczesz przez przeszkodę wylatujesz z siodła, zataczasz malowniczy łuk, lądując przed przeszkodą

chce nie być taka samotna
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się