kurde no xDD Czytanie w myślach, Wampiry -.- Właśnie oglądałam księżyc w rowie! 😁 Się właśnie skończył 😁 No wieć jesteś tym wampirem i czytasz ludziom w myślach 😂 Masz 109 lat i ciągle jesteś młoda. Niestety cały zmierzch się nie odtworzył w twoim życiu. Zabijasz ludzi, zabijasz, zabijasz, wcinasz, wcinasz xD i zostajesz tylko ty i reszta wampirów na świecie. Nie masz już komu czytać w myślach i jesteś skazana na ciągłe uczucie głodu bo jesteś nieśmiertelna (tak dla przypomnienia xd) 😎
No to ja chcę być dziewczyną wampira, która kocha też wilkołaka aby się wami bawić i manipulować 🏇 🏇 🏇
Alabamka przekreśl to i zniszcz moje marzenie bo pierwsza byłam! :P
No proszę jesteś dziewczynką wampira. Jednak staje się przykry wypadek, wilkołaczek wytrąca z równowagi wampirka który daje sie poniesc emocjom i cie zeżre 😀iabeł:
Cierp1enie mnie uprzedzila , grrrr 😉. Ale szkoda produkcji, to zostawie 😉.
madmaddie, Masz Meteora...ale okazuje sie, ze nieprzypadkowo nazywa sie kosmicznie, w koncu porzuca konska skore, wychodzi z niego robal i Cie zezera 😉. Z siodlem 😉.
Cierp1enie, na napisach poczatkowych Julia dostaje kolki, konczy sie ona na reklamach po filmie 😉.
kąpiesz sie tak długo ze powoli stygnie woda, wychodzisz na sekundę z wanny po cos do picia ( w trakcie kiedy Cie nie ma dolewasz gorącej wody) okazuje sie jednak ze nie ma cieplej wody !! nalała Cis się wanna mrożącej krew w żyłach wody - a ty jesteś cała w mydle, nie wspominając o włosach, których nie zdążyłaś wypłukać
Kupujesz lustrzankę, chodzisz szczęśliwa po mieście, cykasz milion zdjęć, a nagle na ulicy ktoś Cię niechcący trąca, lustrzanka wypada z rąk.. No i niestety, obiektyw (który był droższy od aparatu), szlag trafił..
zrobisz nim super fotki jakiejś osoby, zamieścisz np. na forum, żeby się pochwalić, a osoba ze zdjęcia zjedzie cię niesamowicie za to że to ona jest na zdjęciu
chce schudnąć( nie pisac że zostanę anorektyczką/bulimiczką, kreatywnie🙂
Schudniesz i to elegancko ale ciagle będzie Ci mało i mało...przestaniesz jesc cokolwiek....Kości Ci się zaczną odwapniać i dojdzie do rozległych złamań ,ponadto wypadną Ci wszystkie zęby,włosy a skóra zacznie się mega złuszczać i krwawić no ale rozmiar 0 będzie🙂
Chcę kiedyś zdać brązową odznakę i skoczyć wyżej niż 80cm 🙂