[s][u]Wyginęły i znajdujesz sobie całkiem fajną gromadę kumpelek. Pewnego feralnego wieczoru dowiadujesz się że gdy cię nie ma zamieniają się w tipsiary.[/u][/s]
Gdy ty mieszkasz na wsi dochodzi rok 2012 wszyscy giną, a ty nadal na tej swojej wsi z krówkami 😉
chudniesz, ale tak bardzo że nie ma na Ciebie ciuchów. chodzisz albo w prześcieradle albo w ubrankach dla 11 letnich chłopców. wpadasz w depresję i chcesz utyć.
tak bardzo chcesz efektywnie pracowac ze to co w 8 godzin masz zrobic robisz w 2, wiec daja ci wiecej zadan i obowiazkow i tak je efektywnie robisz w 4 godziny ze jeszcze wiecej ci daja w koncu popadasz w pracoholizm, stres, wyczerpanie i ladujesz w wariatkowie.
chce mieszkac na wsi na bezludziu gdzie na pewno miasto sie nie rozbuduje i miec przydomowa stajenke
Mieszkasz na takim bezludziu, że nigdzie w promieniu 200km nie ma żadnego veta, Twoje konie nagle na coś zaczynają chorować, vet nie ma jak dojechać, bo wszędzie polne drogi, konie po kolei zdychają, a Ty nawet nie wiesz czemu.
Chcę dobrze zdać maturę i pójść na fajne studia, które nie znudzą mi się po roku.
matury nie zdajesz... wyjeżdżasz z kraju.. robisz maturę międzynarodową. Dostajesz w prace w globalnej firmie i zarabiasz 12 tys euro miesięcznie. Dodatkowo firma wysyła cie na studia , sama z anie płaci a ty czujesz że żyjesz
Pracujesz efektownie z koniem. Tak efektownie, że zauważają cię łowcy talentów! Jeden warunek. Konia zostawiasz i masz sławę na cały świat na ich koniach sportowych. Nie masz wyjścia, zgadzasz się bo o takim zarobku miesięcznym nigdy nie marzyłaś. Wyjeżdżasz i zostawiasz konia na pastwę losu 🙁
mieszkasz u Ikariny. Po czym poznajesz fantastycznego lover-boya który ma okazje zabrać cię na wycieczkę dookoła świata. Zostawiasz Ikarinę z całym obrzadkiem i wyruszasz w świat.
Chciałabym zdobyć kurs naturalnej pielęgnacji kopyt
[s]Zdobywasz kurs naturalnej pielęgnacji kopytek 😀 Tak pielęgnujesz kopyta koniom w stajni, że w końcu nie wytrzymują i zaczynają pękać 🤔 A! Teraz wytłumacz się właścicielką i odkup kopyta 😂[/s]
Siedzisz tak prosto na koniu, że wszyscy ci zazdroszczą. Jednak gdy próbujesz skakać dzieje się straszny wypadek! Z tej twojej prostoty nie robisz półsiadu bo boisz się, że się zgarbisz i rozwalasz z koniem murek. Koń złamał nogę, trzeba go uspać 😤 A ty masz wstrząs mózgu 👀 To ja chcę mieszkać OBOK Ikariny 😎
Nauczyłaś się skakać.. 😀 i skoczyłaś aż do księżyca. 😉Nie możesz opanować swojego skakania 😉i ciągle tylko skaczesz 😉 skaczesz i skaczesz.... az brakuje ci tchu , nei mozesz tego przerwać Chciałabym zarabiać więcej kasy
Zaczynasz idealnie pokonywać wszystkie parkury, skaczesz tak perfekcyjnie, że wszyscy jak widzą Kawecan pokonującą parkury to wybałuszają oczy. Zostajesz okrzyknięta dziwolągiem roku, który wymyślił nowy sposób skakania, tzw. "przeperfekcyjniony" .