Forum towarzyskie »

Zabawa "Zniszcz marzenie osoby wyżej"

Jest tłusty czwartek a ty zjadasz tyle paczków że stajesz sie bardzo otyły i żadna dziewczyna cię nie chce

Chce by impreza urodzinowa sie udała
Kastorkowa impreza się udaje , wszystko jest spoko , ale drugiego dnia masz sym w domu i dostajesz karę 😁

Chciałbym w przyszłości kupić sobie fiata punto .  😂
ChocoPetrol, jest już tłusty czwartek,ale ty masz mdłości na widok pączków i nic nie możesz jeść.
Kupujesz fiata punto

chcę zacząć robić coś ambitniejszego z Pickem
Kastorkowa ale mi marzenie rozwaliłaś ...  😵

Robisz coś ambitnego z Pickiem , ale on dostaje kontuzji i nie możesz jeździć .

Chcę mieć na koniec szóstkę z fizyki .  😜
Nie poszedł Ci ostatni sprawdzian, Nauczyciel zaproponował piątkę, ale Tobie tak zależało na szóstce, że chciałeś dać łapówkę. Niestety to nie przeszło, wywalają Cię ze szkoły. Szósteczki nie masz, ale masz za to rok kiblowania  😁

Chciałabym, żeby koń ozdrowiał, a przynajmniej żeby mnie nie zabił na spacerkach w ręku.
darolga konik zdrowieje , wszystko jest OK , ale problem powraca kiedy dostaje kontuzji . 😁

Chcę już wakacje . 😀
ChocoPetrol,
wakacje już przyszły, ale Twoja rodzina tak zbiedniała, że wysłała Cię do wakacyjnej pracy w kopalni w RPA. Wakacje Ci się dłużą i dłużą i marzysz żeby się skończyły. Całe wakacje spędzasz w tej kopalni i nawet słońca nie widujesz.
darolga dziękuję . 😉

Musisz podać swoje marzenie . 😉
Ah, no popatrz, tak się skupiłam na zemście za zniszczenie mojego marzenia i tak dzielnie wymyślałam, gdzie by Cię na te wakacje zesłać, że aż zapomniałam 😀

Chciałabym, żeby mój koń nie pochłaniał likitów w tempie 20 minut  😁
(to będzie trudne do zniszczenia marzenie  😎 )
Ah, no popatrz, tak się skupiłam na zemście za zniszczenie mojego marzenia i tak dzielnie wymyślałam, gdzie by Cię na te wakacje zesłać, że aż zapomniałam 😀

Chciałabym, żeby mój koń nie pochłaniał likitów w tempie 20 minut  😁
(to będzie trudne do zniszczenia marzenie  😎 )

Padłem !  😵  😂
twój koń pochłania likity w tempie 10min 😁

chcę mieć ogromną płytotekę( oryginalne płyty only)
Kupujesz wszystkie płyty, ale okazuje się, że nie ma juz sprzętów, na których mogłabyś je odtworzyć.

Chcę być bardziej pewna siebie.
masz wieeeeeelką płytotekę , ale w nocy włamuję się do ciebie włamywacz i ci ją kradnie . 😉

Chcę być brunetem . 😀
Masz tą swoją płytotekę. Z bananem na twarzy wnosisz je do domu wchodząc po schodach. Nagle zabrakło Ci stopnia i spadasz z wielkim buuuum na sam dół. Wszystkie płyty są w kawałeczkach.

Chcę, aby zaczęto traktować mnie poważnie 🙂
Wszyscy traktują Cię poważnie, a na boku śmieją się do siebie. Jak tylko przechodzisz wszyscy cichną. (lepiej nie mogę xD)

Chcę... Nie mieć nigdy dziecka  😎 (serio).
Alten lekarz cię oszukał że nie możesz mieć dzieci , i za zaczęłaś uprawiać seks bez zabezpieczeń i nagle okazało się że jesteś w ciąży . 😎

Chcę dostac sie na dobre studia . 😀
Dostajesz się na wymorzone studia. Jesteś "oh!ah!" lecz po pewnym czasie zczajasz,że nie radzisz sobie. Oblewasz wszystkie możliwe sesje,wpadasz w depresje. Idziesz do psychologa,który też jest chory psychicznie i zamiast leków na depresje przepisuje Ci na bezsenność. Ty myślac,że większa dwaka lepiej pomoże bierzesz za dużo i umierasz.

Chcę...Pragnę poznać Mściwoja Kiecona i Antoniego Strzałkowskiego <3
Poznajesz , lecz nie ich ale ich klony które są chamskie. Ostatecznie zadowolona nie jesteś.

Chcę mieć mnóstwo forsy.  💘
Masz mnóstwo forsy i jedziesz na wycieczke dookoła świata,ale Twój samolot rozbija się i lądujesz sama na bezludnej wyspie

Chciałabym żeby w każdym tygodniu było 5 wolnych dni  😀
za dużo wolnego i sypie się gospodarka, żyjesz na granicy nędzy

chcę mieszkać w Finlandii, jako szanowany fotograf🙂
Jasne, mieszkasz w lodowym pałacu i pijesz tylko najlepszą krew, a Twoje zdjęcia wyświetlane są na zmianę z zorzą polarną. Ale pewnego dnia pojawia się Ville Valo z Nataszą Avalon i chcą, żebyś zrobiła im słitaśne focie. Twoja artystyczna dusza tego nie wytrzymuje i błąkasz się zrozpaczona po lasach, aż zjadają Cię komary... Cóż, taka karma!

Chcę być rozpieszczoną celebrytką.
wł. Felix-Huston, forever felicis! jesteś rospieszczona celebrytka , Ty życzysz sobie 2 tony czekolady belgijskiej, a byłaś w wcześniej anorektyczka i masz ''maly'' żołądek... jesz wszystkie czekolady i przy ostatniej pęka ci brzuch  😁 I wszyscy o tobie zapominają...

Chce mieć władze nad  całą Skandynawią  😁
Dostajesz tę władzę potem wielka wpadka przy publicznym wystąpieniu i wracasz do PL  😁

Chcę aby koń wyzdrowiał :p
Twoj kon wyzdrowial. chcialas jechac na zawody w australii ale statek z toba i konem zatonal .  😎  i nie ma konia.. Ta Da !!   😅

Chce wystartowac w Oslo kingsland horse show  🏇
startujesz w Oslo ale pojawia się tam zmutowany koń i pożera twojego
tak wiem, że nie powala ale już późno

chcę znaleźć kota do sesji zdjęciowej
madmaddie, Przygarniasz czarnego, chudego, pozornie milutkiego czrnego kotka. Po miesiącu jest wystarczająco gruby aby mógł wziąć udział w sesji zdjęciowej ale... Okazuje się, że kota podrzuciła ci czarownica wraz z klątwą.  😉
Ja chcę aby nasza minister odpuściła i dała nam trochę luzu w szkole  😁
Alabamka to by mnie ucieszyło, jak na mhroczną osobę przystało.  😎

pani minister odpuszcza ale nawiedza ją duch wściekłego belfra i w efekcie skraca wakacje do 2 tygodni.

chcę kupić wypasione lustro canona (ale nie pisać że zaraz mi się zepsuje, ruszyć wyobraźnię)
Kupujesz i dostajesz nawet w prezencie jasne wspaniałe szkło, i postanawiasz zrobić sobie autoportret. Robisz, jest świetny więc drukujesz. Oglądasz i oglądasz, widzisz coraz więcej szczegółów, świetny jest, szczegółów coraz więcej, coraz więcej... atrament zaczyna się rozpadać... na chwilę odrywasz wzrok od zdjęcia i patrzysz w lustro... ŁAAAAA!

Chcę mieć śliczny, nowiutki, elegancki, subtelny... koniowóz.
masz swój wymarzony koniowóz,jedziesz z koniem a on w połowie drogi się rozpada

Chciałabym pozbyć się do końca przeziębienia
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się