Forkate chodziło mi o to że on ci mówi tylko nie znasz jego języka i dlatego nie słuchasz :P. Takie skojarzenie miałam. Jakbym uraziła to przepraszam 🙂
Cierp1enie nie masz na co liczyć. Zbankrutujesz bo skoki robią większą furorę.
Cudowna Babcia kupuje Ci na urodziny piękne siodełko Prestige'a. Następnego dnia wieszasz je nieopatrznie na wieszaku obok boksu złośliwego kucora. Tenże kuc łapie zębiskami za tylny łęk i zrzuca siodło na paskudny beton. (Historia z życia wzięta hihi 🙂😉 podnosisz i co?? ślady zębów już nie zejdą, siodło się połamało, a nawet nie zdążyłaś wsiąść.
Chciałabym sklonować swojego konia.
edit: dostajesz się na studia a po nich i tak nie znajdujesz pracy....
Jesteś mistrzem świata w Wkkw, tak ponosi cię sława, że twoimi przyjaciółmi są już tylko pieniądze. Nawet konie i rodzina się już nie liczą. W końcu ludzie z zespołu także odwracają się od ciebie, zostajesz sama i wolisz popełnić samobójstwo
A ja chcę aby jutrzejszy test napisał się sam na 40 punktów 😁
Skoro jest durny to nie musisz tu pisać. To zabawa jak każda inna. Czasem pomaga negatywne odwrócenie marzenia, którego nie da się spełnić a do tego może być śmiesznie. Chodzi po prostu o kreatywność 😉 🚫
Jesteś ze swoim byłym chłopakiem, jednak okazuje się, że jest on najgorszym chłopakiem na świecie, zanim się zorientujesz bierzesz z nim ślub a on nie chce ci dać rozwodu 😲 Chciałabym dostać się do gimnazjum w Warszawie 😕
dzisiaj nie padało ale za to wiał tak silny wiatr który przestawiał domy, łamał drzewa. Po godzinie takiej masakry modliłaś się o ten deszczyk na który tak narzekałaś.
[s]Masz dom z zapałek, jednak nie przeżywasz pierwszej burzy. W dom uderza piorun a wiatr zrywa domek, pożar w całym mieście ! 🤔[/s] Jedziesz na majówkę, okazało się, że koleżanki rodzice nic o tym nie wiedzieli i pomogłaś jej tylko w ucieczce, masz niezłe kłopoty i ścigają was jej rodzice 😁 Bandos wież, że mi to pomogło? 😂
Chciałabym aby szkoła zaczynała się o 9 a nie 8 rano 😵
[s]Cierpienie Budujesz tor wyścigowy- interez kwitnie, ale wczasie jednego z wyścigów zdarza się wypadek, w którym koń i jeździeć giną na miejscu. Tor zostaje zamknięty przez sanepid, który twierdzi, że masz podłorze nie zdatnede to tego typu kokuręcji.[/s] Alabamka Rodzicie zgadzają się, żebyś wyjechała na koncert do Czech, ale jak londujesz na lotnisku w Czechac okazuje się, że nie masz gdzie mieszkać, a koncert został odwołany.
Chciałabym pojechać na swoim koniu jakieś ważne zawody.
avile jedziesz na zawody,lecz w połowie drogi samochód Ci się psuje, w końcu przyjeżdża zastępczy ale juz nie zdążyłaś na swoją klasę 😁 Chciałabym żeby osoby dla mnie ważne zawsze były przy mnie