Forum towarzyskie »

Zabawa "Zniszcz marzenie osoby wyżej"

wszystkie trzy czapraki przychodzą, otwierasz szczęśliwa paczki a tu...  nagle żaden ci się nie podoba . 🙂 wystawiasz je wszędzie, gdzie się da jednak nikt nie chce ich kupić i jesteś -3 w plecy . 🙂

chciałabym mieć lepszą figurę.
osiągasz leszą figurę, ale po czasie stwierdzasz, że jesteś jeszcze za gruba i popadasz w anoreksje/bulimie (niepotrzebne skreslić  :lol🙂

chcę się dzisiaj wyspać
kładziesz się do cieplutkiego łóżeczka a tu nagle podmywa ci dom i odpływasz razem ze swoim łóżeczkiem cała przemoczona udaje ci się wydostać z wody po 3 godzinach i na noc przyjmuje cię pewna rodzina która cała noc chce z tobą gadać a ty nie możesz spać ;p

chce zdać do następnej klasy ;D
zdasz do następnej klasy, ale nie będziesz sobie radzić, pogorszysz zachowanie i cię wywalą ze szkoły  👍

chcę żeby w dziurze jakiej mieszkam, powstał w końcu sklep jeździecki  👿
powstanie, ale beda tam tak drogie rzeczy, ze nie bedzie cie na nie stac. a i tak po czasie sklep zbankrutuje, bo nikogo nie bedzie stac, by tam kupowac...

chce wygrac w totks ;D
Osoba która jest odpowiedzialna za spełnianie marzeń już jest znudzona marzeniami w stylu "chce wygrać w totka" i ma je po prostu gdzieś  😎 😎

Chciałabym znaleźć swoją wewnętrzna granice tolerancji na brud  🤔
No więc znalazłaś swoją wewnętrzna granice tolerancji na brud, byłaś z siebie baaardzo duma. Ale potem ją zgubiłaś 😁

Chce jechać w góry z tym moim!
pojedziesz w gory, ale pierwszego dnia poslizgniesz sie na kamieniu i zlamiesz noge. Calymi dniami bedziesz siedziala w pokoju/namiocie a wszyscy beda chodzic po gorach bez Ciebie  😁

Chce wejsciowke VIP na Green Day'ow na Wembley Stadium!!!
Już nawet zapomniałaś, że brałaś udział w takim konkursie na najlepsze hasło reklamowe dla groszku bonduelle, ale nagle przychodzi do Ciebie polecony, że wygrałaś, a główną nagrodą była wejściówka VIP na Green Day. Szalejesz ze szczęścia! Idziesz na koncert, obok Ciebie siada okropny grubas, który cały czas beka, puszcza bąki, a na koniec oblewa Cię piwem i przydeptuje Twoje spodnie, które efektownie rozdzierają Ci się na tyłku. Po takiej traumie przez następne 10 lat nie będziesz chciała iść na żadną większą imprezę...

Chciałabym móc mieć romans z pewnym panem z Lublina....
Twój romans został nagrany i będzie puszczony w godzinach szczytu na kanale ROMANTICA  😉

Chciałabym mieć księgę z magicznymi zaklęciami
P.s - już myślałam , że nikt mojego poprzedniego nie zniszczy ;]
Masz książkę z magicznymi zaklęciami. Spełniasz nimi każdą swoją zachcianke. Ale po jakmiś miesiącu książce mija termin ważności i wszystko działa w drugą stronę.

Chce już niedziele.
Jest już niedziela, ale że mieszkasz w środkowej Polsce, którą zalało w piątek, to w niedzielę nie dzieje się to, na co tak czekałaś, a zamiast tego siedzisz na dachu swojego domu i patrzysz na przepływające obok meble sąsiada. I myślisz sobie ... chciałabym żeby był dopiero czwartek....

Chciałabym mieć drugie dziecko, ale bez konieczności "bycia" w ciąży, o!
Bocian przynosi Ci ślicznego bobaska  😁 Jesteś nim zachwycona, zabierasz go do domu, karmisz, przewijasz, Twoje pierwsze dziecko uwielbia młodszego braciszka  🤣 Ale, ale: niektórzy dziwią się, jakim cudem masz to dziecko bez bycia w ciąży  🤔 I pewna wścibska sąsiadka donosi na Ciebie na policję. Policja podejmuje śledztwo i znajduje obraz z kamery przemysłowej, na której widać jak ten właśnie bocian kradnie dziecko z wózka. Musisz oddać malucha stęsknionym rodzicom  😕

Chcę mieć idealną cerę i nie musieć się malować  😉
Odkrywasz wspanialy krem. Smarujesz sie nim i cera robi ci sie tak piekna, ze nie musisz sie juz malowac. niestety, okazuje sie ze ten krem powoduje nieodwracalne tycie, tyjesz 150 kg i co ci po ladnej cerze  😂

chce zeby w Polsce byla taka ladna pogoda jak jest w Southampton (Slonce gorace, 25 stopni  😅 )

edit: nie my jedni bawimy sie w niszczenie marzen 😉 tu o niszczeniu weekendu  😁

http://www.joemonster.org/art/14159/Co_zlego_moze_ci_sie_przydarzyc_w_ten_weekend_
w końcu w Poslce jest gorąco, słonce świeci. Idziesz więc sie poopalać, zasypiasz i nie czujesz, że robi się coraz goręcej, gdy się budzisz słońce praży niewyobrażalnie, a ty jesteś cała spalona. Z minuty na minut jest coraz cieplej, wiec po pewnym czasie wyjeżdżasz na Syberie, aby sie ochłodzić

chce sobie kupić nowe bikini
Obchodzisz wszystkie okoliczne sklepy w poszukiwaniu bikini i nic nie znajdujesz - później wertujesz cały internet w poszukiwaniu tego wymarzonego. Zamawiasz - paczka się spóźnia i przychodzi w dzień Twojego wyjazdu nad morze/jezioro. Mierzysz je przed wyjściem na plażę i okazuje się, że jest co najmniej o dwa rozmiary na małe, a w okolicy nie ma żadnego sklepu, który by miał jakiekolwiek stroje kąpielowe i całe wakacje opalasz się w spodenkach i koszulce, a po powrocie opaleniznę nadrabiasz na solarium 😀

Chciałabym żeby złodzieje oddali mi wszystko co ukradli, bo nie stać mnie na kupowanie wszystkiego od nowa ;/
Amarotsa, dajesz w gazecie ogłoszenie z prośbą o zwrot mienia i Twoim zdjęciem. Złodziej jest nim tak zauroczony, że przychodzi do Ciebie z wszystkimi skradzionymi rzeczami i wielkim bukietem róż. Na dodatek rabuś jest cholernie przystojny  😉 Zaprasza Cię na randkę, i tak, krok po kroku, zostajesz dziewczyną gangstera  😀iabeł: Robicie razem napad stulecia, łapie was policja i idziesz do więzienie na dłuuuuuugie lata.

Chcę, żeby ogromna praca na studia dotycząca analizy filmu zrobiła się sama!
Praca robi się sama, ktoś ją znajduje i sobie ją przywłaszcza. Dostaje mega nagrode, kupe kasy i staje się słynny, bo praca została uznana jako jego dzieło...

Chcę mieć dom z działką.
dostajesz w spadku  malutki jednoosobowy dom z działką, jednak działka jest tak mała, że równocześnie zmieści się na niej tylko jedna osoba, co nie jest zbyt komfortowe .  chcesz ją sprzedać i kupić większy, ale kupców nie ma i zostajesz tam i żyjesz sama aż do późnej starości .

chciałabym być bardziej pewna siebie .
Wygrywasz w konkursie smsowym kurs "Jak przełamać samego siebie" i nabierasz takiej pewności siebie, że przesadzasz. Twoi znajomi odsuwają się od Ciebie bo ciągle robisz wszędzie zamieszanie i wszelkiego rodzaju afery. Zaczynasz bardzo cwaniakować i pewnego dnia zaczepiony przed klubem bramkarz wybija Ci dwa przednie zęby.

Chce Honde 323 F  😁
Dostaniesz w prezencie Hondę 323 F. W myśl zasady, że "darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby", szczęśliwa przyjmujesz prezent. Niestety, Twój wymarzony samochodzik ma 500.000 km przebiegu i 20 latek na koncie, więc w przeciągu pierwszego miesiąca wydajesz na różne naprawy tyle pieniędzy, że kupiłabyś sobie za to nowe Porshe  😤

Chcę mieć super talent do nauki języków i zostać poliglotką  😉
Nabywasz talentu do nauki języków i zostajesz poliglotką, ale przez to, że nauczyłaś się 100 języków zapełniłaś sobie całą pamięć, i teraz nawet nie wiesz w jakim języku mówi się w Twoim kraju, nawet jeśli byś wiedziała to i tak plączą Ci się słowa 100 języków i mówisz w stylu: "Ja am est libero caballo"

Chciałabym dostać licencję na broń i chociażby jakiegoś Glocka.
dostaniesz licencje na broń.
Pierwszego dnia kupujesz przez internet karabin.
na drugi dzień przychodzi pudło.
otwierasz je chwytasz za karabin oglądasz go i nagle szczela ci prosto w twarz.
Na miejsce przyjeżdża karetka i policja.
Zabierają cie do szpitala na intensywną terapię.
Policja po miesiącu stwierdza że oberwałaś balonikiem z farbą ;p
zabierają ci licencje a kiedy wracasz ze szpitala okazuje się że okradli ci dom ;p

Chcę jutro nie złamać nic na treningu ;p
Nic nie łamiesz.. Ale zaliczasz zwichnięcie barku i wybicie palca
🙄

Chcę, żeby jedna osoba wyniosła się od nas ze stajni. Psuje całą atmosferę i wszystkich przez nią trafia.
Ta osoba się wynosi, jest spokój przez tydzień a potem wprowadzają się dwie rozpieszczone i dumne bliźniaczki, które psują jeszcze bardziej atmosferę  🙄

Ja chcę aby nasze wały wytrzymały a po tej całej powodzi powstały betonowe  🙇
Wały wytrzymują. Wysoka woda mija, a nasze władze - co jest niespotykane - wyciągają wnioski i rusza budowa nowych, betonowych wałów. Po kilkumiesiecznym zamieszaniu, wzdłuż rzeki, na całej jej długości, rozciąga się piękna, betonowa pustynia, pilnowana ściśle przez policję. Nic na niej nie rośnie, wyniosły się też wszystkie zwierzęta. Nie ma ptaków. W rzece ryby i inne stworzenia rozmnażają się jak szalone nie niepokojone atakami skrzydlatych, czworonożnych i dwunożnych drapieżców. W pewnym momencie nie ma już w rzece miejsca na nie wszystkie. Wychodzą, wypełzają i wyskakują na brzeg, atakują miasto i pożerają wszystkich mieszkańców...

Chciałabym dostać podwyżkę. 100%!
Dostajesz podwyzke. Po tygodniu z jej powodu firma plajtuje, zostajesz bezrobotna i dopiero po kilku miesiacach znajdujesz prace, w ktorej placa ci o polowe mniej niz przed podwyzka  😁

Chcialabym rozumiec facetow.
No nie zarabiam tyle żeby moja 100% podwyzka miala zrujnowac firme  🤣

Budzisz sie któregoś dnia i odkrywasz, że rozumiesz facetów! Rozumiesz, dlaczego zostawiają skarpetki na środku salonu, jak oglądają telewizję; dlaczego nie zauważają, że ze śmietnika wysypują się śmieci i dlaczego wkurza Cię, że 2 dni nie odpisują na Twoje smsy. Rozumiesz także wiele innych zjawisk z nimi związanych, w tym pęd do "zaliczenia" wszystkiego, co się rusza. Niestety, okazuje się, że absolutnie nie jesteś w stanie tego zaakceptować i marzysz o tym, żeby nadal żyć w błogim niezrozumieniu facetów. Ale jest już za późno... Codzienna konfrontacja z ich pokrętną logiką wyczerpuje wszystkie Twoje psychiczne siły. Po pewnym czasie jesteś wyniszczoną, znerwicowaną kobietą, przemęczoną ciągłym ścieraniem się z męską rzeczywistością. Żeby zasnąć, zaczynasz pić alkohol, potem pojawiają się tabletki nasenne. Aż do pewnego razu, kiedy weźmiesz ich za dużo..........

A ja bym chciała, żeby faceci zrozumieli kobiety :-)
Faceci zaczynają lepiej rozumieć  kobiety od samych nich i kobiety przestają rozumieć w ogóle siebie i facetów  😁
Chcę cofnąć czas i urodzić się jako facet   😁

edit:literówka
Rodzisz sie jako strasznie niesmialy facet. Wszystkiego sie boisz, wszyscy sie z ciebie smieja i w koncu nie wytrzymujesz i przechodzisz operacje plastyczna by byc kobieta.

Chcialabym zeby moj pokoj magicznie posprzatal sie sam  👿
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się