Aby się odstresować sie przed egzaminem weźmiesz tabletki x. Gdy już skończysz pisać, napiszesz świetnie, ale ci go anulują bo koledze za tobą wypadnie ściąga, oskarżą cię o ściąganie, a ty będziesz tak naćpana <wystąpią skutki uboczne> że nawet nie będziesz potrafiła się wytłumaczyć, że nie ściągałaś.
Jutrzejsza impreza nie okazuje się oczekiwanym sukcesem. Było nudno, do tego twoi goście za dużo wypili, za dużo potem powiedzieli i pokłócili się między sobą.
Pójdzie ci genialnie, ale za kilka dni twojej kobyle/rumakowi jesli mowimy o zawodach jeździeckich coś się stanie i więcej nie pojedziesz na zawody, do tego będziesz musiała zapłacić długi, sprzedasz swoją nagrodę i zaczniesz żyć w ubóstwie i nie będzie cię stać an nowego konia.
położysz się wczesniej spać, ale rozpęta się burza, piorun trafi w dom obok i przyjedzie straż, policja, pogotowie, od syren będzie taki hałas, że nie uśniesz aż do rana.
pojedziesz, ale po tych dwoch tygodniach spedzonych na konskim grzbiecie, tylek bedzie tak cie bolal, zakwasy nie dadza ci spokojy, ze przez najblizsze miesiace nie wsiadziesz na konia.
pójdziesz na terapię, będziesz mniej leniwa, staniesz się tak pracowita, że wszystkich będziesz wkurzać, aż i tobie zacznie to przeszkadzać. Będziesz chciała wrócić do dawnego stanu- czyt. lenistwa
Będziesz mieć dużo wolnego czasu, lecz dostaniesz szlaban, zero wychodzenia z domu, zero telewizora-komputera, i tak bardzo nie będziesz miała co robić że umrzesz z nudów.
Oglądasz ten odcinek, ktoś smaruje klejem kanapę. Nie wiadomo czemu puszczają po Pierwszej Miłości na wszystkich kanałach Mode na Sukces. Telewizor ci się zaciął, nie możesz go wyłączyć i jesteś skazana na oglądanie Mody na Sukces 😂 Ja chcę mieć kasę aby studiować w Los Angeles w szkole muzycznej 🙁
Sprzedajesz mase moich autografow i jedziesz do szkoly muzycznej w LA. Niestety, ktoregos dnia wracajac ze szkoly chcesz przejsc przez Hollywood Blvd. i przejezdza cie samochod.
Chce pojechac na W-wski koncert Sum 41 na ktory juz wiem na pewno, ze nie pojade 🙁
Ale jednak udaje Ci sie kupić bilety. Już masz kupioną koszulke wielkiego fana, cieszysz się bardzo. Tylko dzień przed koncertem samolot z Sum 41 porwali terroryści Husajna i zrobili duże bum gdzieś w Kaukazie.
Kaprioleczka naprawdę mnie tym Los Angeles chyba zaraziłaś 😂 Kupujesz sobie iPhone'a na bazarze bo miał atrakcyjną cenę. Jednak po 2 dniach pada a ty masz do siebie żal bo ta "atrakcyjna cena" to ponad 100zł ^^ Chcę aby mój tata się w końcu zgodził na gitarę elektryczną w jego domu 😎
Zgadza się! I regularnie ją podkrada, uczy się grać, w końcu nie chce Ci jej oddać, a ty masz już dość tego potwornego rzępolenia, i to w dodatku elektrycznie wzmocnionego do tysięcy decybeli! Musisz uciekać z domu 🙁
robisz pyszną pizze z tuńczykiem... na 18 zapraszasz gości żeby pochwalić się swoim dziełem...o 17.20 wstawiasz pizze do piekarnika i??? w połowie pieczenia piekarnik się psuje... Możesz zeskrobać sobie tuńczyka z niedopieczonego spodu...
rozwozisz Coca-cole wielka ciezarowka. Przejezdzasz obok spragnionego tlumu ktory dziko rzuca sie na ciezarowke pragnac coca-coli 😁 demoluja ciezarowke, wszystko wypijaja. Ty z trudem wyczolgujesz sie na zewnatrz. Kiedy tylko ci sie to udaje dopada cie tlum antyglobalistow sprzeciwiajacy sie dominujacej pozycji coli na rynku swiatowym. Z trudem uchodzisz z zyciem a uraz do Coca-coli pozostaje ci na zawsze 😁 😁 😁
nie chodziło o wakacje tylko ogólnie 😉 dostajesz 4 z przyrody ze sprawdzianu ale pani wpiszę ją osobie, która jest po tobie na liście. Zaczniesz się awanturować, pani nie będzie chciała cię słuchać, uzna to za obrażanie nauczyciela i będziesz miała obniżoną ocenę z zachowania 😂 Ja chcę aby w końcu mój ojciec zaakceptował konie i moją jazdę 😤