Forum towarzyskie »

Zabawa "Zniszcz marzenie osoby wyżej"

Aby się odstresować sie przed egzaminem weźmiesz tabletki x. Gdy już skończysz pisać, napiszesz świetnie, ale ci go anulują bo koledze za tobą wypadnie ściąga, oskarżą cię o ściąganie, a ty będziesz tak naćpana <wystąpią skutki uboczne> że nawet nie będziesz potrafiła się wytłumaczyć, że nie ściągałaś.

Chcę odkochać się w jednym kolesiu xD
odkochasz sie, ale on bedzie za toba caly czas lazil i dzwonil i sie znowu zakochasz  🤣

chce, aby guma do zucia nie tracila smaku 😜
naukowcy oznajmiaja ze wynalezli taka gume. Zujesz ja i zujesz, az scierasz sobie zeby i juz nigdy wiecej nie mozesz zuc.

chcialabym zeby jutrzejsza po-egzaminowa impreza okazala sie sukcesem
Jutrzejsza impreza nie okazuje się oczekiwanym sukcesem. Było nudno, do tego twoi goście za dużo wypili, za dużo potem powiedzieli i pokłócili się między sobą.

Chce Malibu z mlekiem 🙂
okaze sie bardzo udana, ale tak sie spijesz, ze nie wstaniesz z lozka przez kilka najblizszych dni i ominie cie sporo fajnych rzeczy.

chce wykupic sobie pakiet sportowy, aby ogladac skoki na eurosporcie
wykupujesz sobie taki pakiet za kuupe kasy, a wszystkie skoki odwołano .

chcę, aby moja kobyła  w końcu porządnie przytyła .
tak przytyje, ze nie bedzie mogla sie ruszac i bedziecie obie nieszczesliwe

chce aby swietnie mi poszlo na zawodach 30 maja
Pójdzie ci genialnie, ale za kilka dni twojej kobyle/rumakowi jesli mowimy o zawodach jeździeckich coś się stanie i więcej nie pojedziesz na zawody, do tego będziesz musiała zapłacić długi, sprzedasz swoją nagrodę i zaczniesz żyć w ubóstwie i nie będzie cię stać an nowego konia.

Chcę nauczyć się tańczyć. 😅
nauczysz sie tanczyc, ale tanczac tak paskudnie zlamiesz noge ze nie bedziesz juz nigdy mogla nawet chodzic

chcialabym zjesc jablko  👀
zjesz jablko ale kawalek ci wpadnie, nie tam gdzie trzeba i sie paskudnie zakrztusisz. nastepne godziny spedzisz w hospitalu  😀

chce sie dzisiaj wczesniej polozyc spac
położysz się wczesniej spać, ale rozpęta się burza, piorun trafi w dom obok i przyjedzie straż, policja, pogotowie, od syren będzie taki hałas, że nie uśniesz aż do rana.

Chcę pojechać w rajd konny 2-tygodniowy (:
pojedziesz, ale po tych dwoch tygodniach spedzonych na konskim grzbiecie, tylek bedzie tak cie bolal, zakwasy nie dadza ci spokojy, ze przez najblizsze miesiace nie wsiadziesz na konia.

chce byc mniej leniwa
pójdziesz na terapię, będziesz mniej leniwa, staniesz się tak pracowita, że wszystkich będziesz wkurzać, aż i tobie zacznie to przeszkadzać.
Będziesz chciała wrócić do dawnego stanu- czyt. lenistwa

Chcę mieć dużo wolnego czasu.
Będziesz mieć dużo wolnego czasu, lecz dostaniesz szlaban, zero wychodzenia z domu, zero telewizora-komputera, i tak bardzo nie będziesz miała co robić że umrzesz z nudów.

Chcę obejrzeć 1106 odcinek pierwszej miłości  😁
Oglądasz ten odcinek, ktoś smaruje klejem kanapę. Nie wiadomo czemu puszczają po Pierwszej Miłości na wszystkich kanałach Mode na Sukces. Telewizor ci się zaciął, nie możesz go wyłączyć i jesteś skazana na oglądanie Mody na Sukces  😂
Ja chcę mieć kasę aby studiować w Los Angeles w szkole muzycznej  🙁
Sprzedajesz mase moich autografow i jedziesz do szkoly muzycznej w LA. Niestety, ktoregos dnia wracajac ze szkoly chcesz przejsc przez Hollywood Blvd. i przejezdza cie samochod.

Chce pojechac na W-wski koncert Sum 41 na ktory juz wiem na pewno, ze nie pojade  🙁
Ale jednak udaje Ci sie kupić bilety. Już masz kupioną koszulke wielkiego fana, cieszysz się bardzo. Tylko dzień przed koncertem samolot z Sum 41 porwali terroryści Husajna i zrobili duże bum gdzieś w Kaukazie.

chce jutro piątek =.=
spadasz ze schodow i ladujesz w szpitalu nieprzytomna. wybudzasz sie ze spiaczki dopiero w piatek. za 20 lat  👀

chcialabym kupic sobie iPhone'a
Kaprioleczka naprawdę mnie tym Los Angeles chyba zaraziłaś  😂
Kupujesz sobie iPhone'a na bazarze bo miał atrakcyjną cenę. Jednak po 2 dniach pada a ty masz do siebie żal bo ta "atrakcyjna cena" to ponad 100zł  ^^
Chcę aby mój tata się w końcu zgodził na gitarę elektryczną w jego domu  😎
Zgadza się! I regularnie ją podkrada, uczy się grać, w końcu nie chce Ci jej oddać, a ty masz już dość tego potwornego rzępolenia, i to w dodatku elektrycznie wzmocnionego do tysięcy decybeli! Musisz uciekać z domu  🙁

Chciałabym, żeby lato było piękne tego roku.
Lato jest piękne tego roku, ale tylko i wyłącznie w południowej części Polski 😁

Chcę pizze z tuńczykiem, łaaa.
robisz pyszną pizze z tuńczykiem... na 18 zapraszasz gości żeby pochwalić się swoim dziełem...o 17.20 wstawiasz pizze do piekarnika  i??? w połowie pieczenia piekarnik się psuje... Możesz zeskrobać sobie tuńczyka z niedopieczonego spodu...

a ja chcę rozwozić coca-cole!

rozwozisz Coca-cole wielka ciezarowka. Przejezdzasz obok spragnionego tlumu ktory dziko rzuca sie na ciezarowke pragnac coca-coli  😁 demoluja ciezarowke, wszystko wypijaja. Ty z trudem wyczolgujesz sie na zewnatrz. Kiedy tylko ci sie to udaje dopada cie tlum antyglobalistow sprzeciwiajacy sie dominujacej pozycji coli na rynku swiatowym. Z trudem uchodzisz z zyciem a uraz do Coca-coli pozostaje ci na zawsze  😁 😁 😁

Chce nowe czerwone Converse'y  😍
Oddaje ci moje conversy za autografy ale niestety okazuje się już po fakcie, że są za małe  😁
Ja chcę w końcu zacząć robić to co lubię
Zaczniesz robić to co lubisz ale okaże się że nadszedł koniec wakacji i pozostanie tylko płacz... 😕

Chcę mieć 4 z Przyrody  😉
nie chodziło o wakacje tylko ogólnie  😉
dostajesz 4 z przyrody ze sprawdzianu ale pani wpiszę ją osobie, która jest po tobie na liście. Zaczniesz się awanturować, pani nie będzie chciała cię słuchać, uzna to za obrażanie nauczyciela i będziesz miała obniżoną ocenę z zachowania  😂
Ja chcę aby w końcu mój ojciec zaakceptował konie i moją jazdę  😤
Zaakceptuje konie i tak je zaakceptuje że sam zacznie jeździć i narobi ci obciachu  😂

Chcę aby pewien użytkownik fotobloga przestał mnie wyzywać  👿
ten przestaje, ale zaczyna się wściekły najazd na ciebie przez innych użytkowników tego serwisu . 🙂

chciałabym, żeby mnie gardło już nie bolało .
gardło przestaje cię boleć po serii domowych zabiegów leczniczych  😉, ale zaczyna cię przeraźliwie boleć głowa  🤣

Chcę mieć więcej kasy (:
codziennie będziesz się wzbogacac o 100 000 zł. w końcu staniesz sie samolubną egoistką, pycha cię przerośnie i wszyscy cie znienawidza

chce, aby te 3 czapraki, ktore zamowilam, wreszcie przyszly  🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się