Jutrzejszy dzień będzie bardzo udany 😅 Za to pojutrze... najpierw, myjąc rano włosy, uźyjesz pomyłkowo kremu do depilacji, następnie posolisz kawę zamiast posłodzić, wychodząc z domu wdepniesz w psią kupę, w autobusie oberwiesz laską od babci której nie dość szybko ustąpiłaś miejsca, później kopnie Cię koń, a pod koniec dnia dostaniesz mandat za złe parkowanie 👿
Chcę nauczyć się robić ładne koreczki, które nie rozwalą się po 5 minutach 😀
Nie rozwalą się po 5 minutach a po 10 będziesz musiała je rozplątywać 😉
Jutrzejszy dzień będzie bardzo udany 😅 Za to pojutrze... najpierw, myjąc rano włosy, uźyjesz pomyłkowo kremu do depilacji, następnie posolisz kawę zamiast posłodzić, wychodząc z domu wdepniesz w psią kupę, w autobusie oberwiesz laską od babci której nie dość szybko ustąpiłaś miejsca, później kopnie Cię koń, a pod koniec dnia dostaniesz mandat za złe parkowanie 👿
Tak dla sprostowania 😀: nie piję kawy, nie jeżdżę autobusami, nie mam prawa jazdy ponieważ mam dopiero 12 lat. 😁 Chyba że o czymś nie wiem.. 😁
Zgodnie z Twoim marzeniem jutro nie będzie padać , ale za to będzie tak gorąco , że będziesz ususzona niczym ususzone róże które są pamiątka. Chciałabym , żeby mnie już nic nie bolało- palce 2x, stopa, nerki
pogoda jest idealna, świeci słońce, jest upał. Po godzinie 13😲0 robi się tak gorąco, że nikt nie wychodzi z domu. Zauważasz, że nie masz nic do picia. Wychodzisz w ten upał do sklepu. Jednak wszystka woda jest wysprzedana. W tym upale cierpisz 2 dni pijąc brudną rudą wodą z kranu.
wracasz od fryzjera z nowym fryzem na głowie i spotykasz znajomych. Idziecie do jakiegoś pubu. Dobrze się bawicie. Zapalasz fajkę (choć generalnie nie palisz), ale że jesteś niedoświadczona, podpalasz sobie włosy. Jakimś cudem palą się całe. Po ugaszonym 'pożarze' masz tak zniszczone i połamane włosy, że golisz się do łysa i nosisz perukę tak długo, póki ci włosy nie odrosną.
Dostaniesz świadectwo z paskiem, ale napadną Cię mali chuligani z 2 B i zabiorą Ci je, po czym zrobią z niego samolocik i świadectwo poleeeeeci w świat 😁
Chcę dostać za darmo nową ujeżdżeniówkę Amerigo Pinerolo 😍
Dostaniesz całkiem za darmo wymarzoną ujeżdżeniówkę ale bez gwarancji i po kilku dniach okaże się, że skóra była nie taką jaka być miała. Siodło odparzy ci tyłek, zejdzie z niego farba i urwą się przystuły 😁
Nauczysz się Rosyjskiego a tu nagle III wojna światowa <bez udziału Polski> , Rosja znika a rosyjski nie jest ci już potrzebny więc pieniądze w błoto....
Właśnie pożyczyłaś od sąsiada film. Już masz przygotowane chipsy, cole, kocyk na kanapie, niewiemcojeszcze i nagle spory kawałek sufitu finezyjnie i z gracją odrywa się przygniatając twój odtwarzacz dvd 😁
Nadejdzie następny weekend lecz niestety będziesz mieć wypadek samochodowy/rowerowy/motocyklowy i cały weekend przeleżysz w cieplutkim szpitalnym łóżku 😂
Czary- mary - masz 15 ale z Twoich planów czy czegokolwiek piętnasta przeradza sie w najwieksza tragedie Twojego zycia i juz jej nie chcesz... a ja chce...zeby ktos (dobrze mi znany) nie przenosil sie w przyszlym roku szkolnym do innej klasy.... I wiecej nic mi nie trzeba-tylko tego teraz najbardziej pragne.... 😕 (marzenie chcialam wyslac juz pare postow wczesniej - inne choc podobne ale to juz zazegnane - tylko teraz to...)
idziesz do klasy sportowej, ale okazuje sie, ze jestes beznadziejna, najgorsza. wszyscy sie z cb polewaja. masz dosyc, wiec okaleczasz sie i nigdy nie bedziesz mogla uprawiac spostow 😀iabeł:
W weekend nie pada. Ale za to w poniedziałek tak zaczyna lać ok. godziny 11, że zalewa was w szkole i jesteś uwięziona w swoim ukochanym miejscu aż straż pożarna was uwolni. Nie zdążasz nauczyć się na klasówkę, którą masz we wtorek. Dostajesz pałę, masz szlaban na konie 😎
A ja chcę iść do liceum anglojęzycznego 😜 (marzenia... 🙁 )
Idziesz do liceum anglojęzycznego. Na początku wszystko jest super, ale poziom jest bardzo wysoki-nie radzisz sobie. Nauczyciele sie na ciebie uwzięli, koledzy/koleżanki z klasy są nie do zniesienia. Przestajesz lubić angielski, zaczynasz go nie znosić.
dostajesz lustrzankę, wymarzona, super chiper! wytrzymała, ekonomiczna itp ale nie stać cię juz na żaden obiektyw! a samym body ciężko co kolwiek zrobić - możesz ja tylko oglądać 😁
Chcę nowy aparat który się nie popsuje, przez 5 lat będę go mieć, będzie robił świetne zdjęcia, będę go miała przez 5 lat, nikt mi go nie ukradnie, i będzie b. tani .
bedziesz miala ten aparat. po 5 latach okazalo sie, ze byl on kradziony (dlatego taki tani). odnajduje cie policja, masz sprawe w sadzie, musisz zaplacic grzywne, skasowac wszystkie zdjecia, ktore nim robilas i zabieraja ci aparat. I jest tak jakbys go wogole nie miala 😁