Z tego co ja pamiętam to była to lista osób z telefonami i adresami. Kto się dopisał i podawał swoje dane dostawał dane innych osób. No a przydaje się powiedzmy jak wieziesz gdzieś daleko konia, zepsuje się samochód to sprawdzasz kto jest blisko i może ta osoba załatwi transport z okolicy albo pomoże w inny sposób.
Ja jestem chętna do zapisania się, chociaż w poprzedniej bazie nie byłam. Mogę też taką bazę prowadzić, jeśli jakaś osoba powie mi dokładnie jak to było prowadzone poprzednim razem :kwiatek:
Ja jestem chętna do zapisania się, chociaż w poprzedniej bazie nie byłam. Mogę też taką bazę prowadzić, jeśli jakaś osoba powie mi dokładnie jak to było prowadzone poprzednim razem :kwiatek:
technicznie wygląda to tak. do wybranej przez nas osoby trafiają dane osób gotowych służyć pomoca wraz z "ofertą"
czyli Agnieszka Iksińska Malbork/pomorskie tel. e-mail.
nocleg pomoc przy problemach związanych z transportem koni awaryjny boks dla konia samochód do ciągnięcia przyczepy kontakty z warsztatami samochodowymi itp
baza powstaje u jednej z forumowiczek i dostęp do nich mają tylko ludzie deklarujący chęć pomocy
dzięki temu w razie awaryjnej sytuacji wiadomo do kogo się zwracać niezależnie od miejsca w Polsce/ za granicą w którym się aktualnie znajdujemy 🙂