Uu, szkoda z tym Wilczeńcem w takim razie... No ale podobno w ten weekend są zawody w Humorku w Leśniakowiźnie, też towarzyskie. To tak z zasłyszanych plot 🙂
A więc tak nasz kochany WMZJ w rezultacie nie zgodził się żeby były MWi Maz w WKKW Amatorów 😤 Będzie amatorska LL WKKW, propozycje na dniach zawody 10-11.10.09
Na 19 grudnia (sobota) planowane są na Szwadronie w Starej Miłosnej k. Warszawy Halowe Towarzyskie Zawody w Skokach przez przeszkody. Dokładnych propozycji jeszcze nie ma ale prawdopodobnie konkursy będą takie LL - 60 cm Debiuty dla kucy i dużych koni konkurs dokładności LL - 80 cm dokładności z trafieniem w normę czasu L - 100 cm konkurs zwykły P - 110 cm konkurs o wzrastającym stopniu trudności z jokerem N - 120 cm konkurs zwykły Na zawody nie potrzebne są żadne licencje. Konie obowiązuje paszport z aktualnymi szczepieniami przeciwko grypie Zawodników ubezpieczenie a niepełnoletnich zgoda rodziców Także zapraszam wszystkich amatorów, którzy chcą spróbować swoich sił w zawodach i pokazać się szerszej publiczności, jak i zawodników startujących już w konkursach do wspólnej zabawy. Szczegółowe propozycje podam jak już będą zatwierdzone przez Dyrektora.
Co do klas na pewno nic się nie zmieni, natomiast może ulec zmianie rodzaj konkursu np z konkursy zwykłego na dwufazowy itd aczkolwiek niepowinien. Planowane rozpoczęcie zawodów ok godz. 10. Dostępna jest ograniczona ilość boksów decyduje kolejność zgłoszeń. Jeśli ktoś z forumowiczów już wie że do nas przyjedzie proszę o nadsyłanie zgłoszeń na super_majeczka@interia.pl z imieniem i nazwiskiem zawodnika, nazwą konia i ewentualnie nazwą reprezentowanego klubu a także klasą w której chce brać udział. Dozwolony jest trzykrotny start konia, w jednym konkursie dwukrotnie.
Chyba Pan Andrzej przełożył na niedziele... średnio to widze bo w tym czasie jest aromer i to z jednym konkretnie płatnym konkursem więc mam wątpliwości czy to wogóle ma sens... ale ja już na to wpływu nie mam ;-(
Hehe no w sumie, chociaż powiem szczerze, że jeśli pojadę do Aro(teraz nie wiem co wybrać, bo chciałam jechać i tu i tu) to i tak na Dolcu pewnie w ramach ćwiczenia bym wyżej jechała. Jakbyś się coś dowiedziała nt terminu tych zawodów w Szwadronie-że np to pomyłka albo będzie zmieniony to daj znać😉
Planujemy zorganizowanie Halowego Pucharu Szwadronu w Skokach zawody będą miały charakter towarzyski! Narazie dogrywamy szczegóły ale zarys jest następujący Będą 4 kwalifikacje i finał Będzie się zbierało punkty w kwalifikacjach, w finale punkty będą liczone podwójnie Nastawiamy się na Amatorów i dajemy szanse wszystkim co nie oznacza że "zawodowi" zawodnicy nie będą mile widziani! Wstępne terminy zawodów I kwalifikacja 17 styczeń II kwalifikacja 21 luty III kwalifikacja 14 marzec IV kwalifikacja 28 marzec V finał 11 kwiecień Będę informować o szczegółach jak wszystko zostanie zatwierdzone Planujemy także raz w miesiącu towarzyskie zawody w ujeżdżeniu halowe i otwarte