Ja będę, tylko jeszcze nie jestem pewna czy z koniem czy bez 😉 Mam ambitny plan pojeździć z Liblem jakieś towarzyskie Lki bo ostatnio nasłuchałam się ciekawych rzeczy i hm... chcę to sprawdzić 😉
A ja mam pytanie czy ktoś z okolic Izabelina/Koczarg/Łomianek i generalnie płn części Warszawy wybiera się z koniem nad Zegrze na te towarzyskie zawody 1-3 maja? Pytam bo też jadę z koniem wiec można by było się jakoś podzielić kosztami transportu 🙂😉 Proszę o kontakt na pw lub gg: 1490364
Odpowiadam na pytanie Demona. To ta stajnia co na sznurkach. Ze względu na bezpieczeństwo nie polecałbym sznurkowego kantara na kros.Jeśli juz... to ogłowie bezwędzidlowe lub zwykłe bez wedzidła.
Zapraszam na zawody towarzyskie w skokach i ujeżdżeniu do Sulejowa k. Piotrkowa Trybunalskiego woj. łódzkie!!!!!
II PIKNIK MAJOWY W STAJNI PODKLASZTORZE
02.05.2009.
Stajnia Podklasztorze
serdecznie zaprasza na
Towarzyskie Zawody w Skokach i Ujeżdżeniu
1. Organizator: Stajnia Podklasztorze - Sulejów k. Piotrkowa Tryb.
2. Termin: 02.05.2009r.
3. Termin zgłoszeń do 28.04.2009r. telefonicznie 502 715 854 lub mailem: biuro@stajniapodklasztorze.pl
4. Warunki techniczne: plac konkursowy, rozprężalnia - podłoże naturalne
5. PROGRAM ZAWODÓW:
9.00 odprawa techniczna zawodników
10.00 konkurs ujeżdżeniowy - program na brązową odznakę
10.30 konkurs ujeżdżeniowy - L2
11.00 konkurs ujeżdżeniowy - P1
12.30 UWAGA!
konkurs ujeżdżeniowy - program dowolny z muzyką i przebraniem (elementy klasy L i P )
13.00 konkurs dla dzieci na kucach i małych koniach ( stęp, kłus )
13.30 konkurs skokowy zręcznościowy mini LL ( 40cm )
14.00 konkurs skokowy zwykły LL ( 70cm )
14.45 konkurs skokowy dokładności z rozgrywką L ( 100cm )
15.30 uroczyste zakończenie zawodów
6. Opłaty:
Startowe w konkursach: 30zł ( najpóźniej do 02.05.2009. przed rozpoczęciem zawodów )
Boks w dniu zawodów: 15zł
7. Nagrody: puchary, floots, nagrody rzeczowe
8.Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie zawodów
9.Obowiązują aktualne szczepienia koni przeciwko grypie oraz w przypadku osób niepełnoletnich pisemna zgoda rodziców na start w zawodach. Zaleca się ubezpieczenie NW
10. Organizator nie ponosi odpowiedzialności za kradzieże oraz wypadki zarówno w czasie trwania zawodów jak i w trakcie transportu na i z zawodów.
W Starej Miłosnej na jesieni (termin jeszcze nie do końca ustalony) na 99,9% odbędą się Mistrzostwa Warszawy i Mazowsza Amatorów w WKKW czy są jacyś chętni? Prawdopodobnie do przejechania będzie czworobok WKKW LL parkur do 80 cm i cross do 80 cm
W tą niedziele towarzyskie skokowe w Szwadronie, szczegóły u p. Andrzeja ja nie bardzo się orientuje bo nie będzie mnie na nich Co do WKKW to będą wtedy kiedy MWi Maz w WKKW termin jak narazie nie ustalony ( D&A nie martw się nie dam ich zrobić 12-13.09 😉 )
Hej, 60 km od Wrocka - Legnica. 😉 Możliwe, że pod koniec września będzie L,P towarzyskie. Organizujemy co roku, ale nie wiadomo czy teraz wypali 😉 więcej info, gdy będę pewna 😉