Forum towarzyskie »

Prima Aprilis

💡 Zainspirował mnie news objawiony w wątku "Zawody Hipodrom Sopot i okolice"
😂 http://zawodyjezdzieckie.com/

Nabrałam się!

A Was ktoś dzisiaj nabrał? Wy kogoś nabraliście ❓
Ja mam plany nabrać koleżankę, ale dalej myślę nad czymś efektownym 😁
Ciąża własna lub cudza. Wygrana w totka. Zgubienie jej ulubionej bluzki. Radykalna zmiana gustu, np. idziesz ze mną na koncert (tu wstaw znienawidzonego wykonawcę), kupiłam dwa bilety 😉
Chciałam nabrać trenerkę ze konie sprzedaje zamiast dać jej w trening, ale sie rozśmiałam w polowie  🤣
U mnie niestety pomysłów brak.  🤔 Mam nadzieję że do popołudnia uda mi się przygotować jakiś znaczący "wkręt Stulecia", wszyscy się nabiorą a ja będę miała satysfakcję przez następne 2 tygodnie; mój wkręt przejdzie do historii, napiszą o nim podręczniki a profesorowie na uczelniach będą wspominać 1 kwietnia 2010 roku. Wkręcę wszystkich tak efektownie że w Warszawie na rondzie Dmowskiego będzie stał mój pomnik. Na koniu oczywiście...

No dobra, może trochę przegięłam... 😉
No, mnie wkręciłaś 🤣
O, wątek dla mnie. Jestem naiwniakiem roku 🤔

Przyjaciółka się odezwała, że chce mnie prosić o zostanie świadkową na jej ślubie. Fakt, związek "młody", acz namiętny - czemu nie? pomyślałam. Ucieszyłam się jak głupia, pogadałyśmy chwilę. Pierwsza myśl - eee, toż to 1 kwietnia. Ale moja mama mówi - "nie no, na TAKIE tematy się nie żartuje". No fakt. Więc ja szybko pochwaliłam się drugiej przyjaciółce, która również dała się nabrać, podzieliła się ze swoją mamą, nasłuchała się w zamian aluzji na swój temat (bo zaręczona od ponad roku a ślubu nie widać). A tu zonk - to był żart.

Dobry żart, bo nabrały się aż 4 osoby. Szkoda tylko tych dogryzań, co się tamta od matki nasłuchała... 🙄
ja wlasnie nabrałam moja rodzicielke ze Piotrus bedzie mial siostrzyczke 😁 😁 😁 ale miala mine 💃
Ja nabrałam męża na ciążę już o godzinie 00:20 dzisiaj 🙂
Wymagało to jednak uprzedniego całotygodniowego, wytrwałego zjadania ogórków i musztardy, i deklarowania różnych innych zachcianek spożywczych...
Ale ja naprawdę mam zachcianki, może to jednak ciąża 🤔
Ja nabrałam mamę i tatę, chłopak się nie dał 😀 Zrobiłam to z 10 minut temu a mam śmiechawę do teraz 😀
11 lat temu nabraliśmy moją kuzynke na źrebaka. Nasza wspólna kobyła miała się na dniach źrebić, już o 7 do kuzynki zadzwonił właściciel stajni. Ja ją lekko ostudziłam, przypominając, że jest 1 kwietnia, ale pojechałam i przestawiłam do naszego boksu inną klacz, podobnie umaszczoną, ze źrebakiem przy boku😉 Śmiesznie było.
Polecam post Arimony:
http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,9301.360.htm

Ładnie by z moim karym wyglądał w bryczce 😎

edit: A, teraz widzę, że więcej jest dobrych ogłoszeń 😁 Podoba mi się Ktosi stołeczek, ale do bryczki nie jest potrzebny 😕
🤣 🤣 🤣
Ktos 👍

mnie wkręciła, nawet nie zauwazylam sie ze to może być zart  🤣  🤔wirek:
swoją drogą,fajny taki stołeczek,prawda?są też różowe :p
a ja się zastanawiałam czy bez obawy można stawać na tym stołeczku  😂
Ja też się nabrałam na ktosiny żart, strasznie mi się spodobał ten różowy stołeczek i ten kosz na karmę 😁 Niedobra ty babo 🤬
Mnie dzisiaj w stajni ładnie wkręcili .
Wchodzę do boksu młodego ogiera Aramisa z myślą, żeby poczyścić i pojeżdzić . No i wchodzę jak zawsze z uśmiechem na twarzy CZEŚĆ LULUŚ, dałam smakołyka, pogłaskałam . Ale tak patrze EEJJ. CO TO JEST? 🤔  Przestawili mi konie , ale też wstawili ogiera młodego  tylko że Ambasadora  🤣
ej,ale te produkty da się normalnie kupić 🙂 tylko nie wiem gdzie :P
Ja wymyśliłem coś takiego : http://www.fc-dabrowica.pl/node/186

Może ktoś potraktuje poważnie .... 🙂
rider1 rewelacja 😂 ja bym się pewnie nabrała 😁
Mnie nabrali 😀 zadzwonili ze stajni że moja przelazła przez ogrodzenie, weszła sąsiadowi w pole i narobiła szkód i niestety trzeba będzie płacić  😵 z mojej strony cisza -  zrobiłam się zielona  i slyszę prima aprilis. Dopiero potem do mnie dotarło że to raczej mało możliwe, chociaż moja lubi się turlać pod ogrodzeniem 😁
ja dzisiaj nabrałąm przyjaciółkę że myłam okna, spadłam z drabiny i przy tym mam chyba połamane nogi XD
ale miała meeeeega strasa :p
a mnie dziś również wrobiono że moja siwa jest niby od sierpnia źrebna xD
Rider1 aaaaaaa, rewelacja 😜 ja bym się nabrała 😉

Kiedyś, jak stałam jeszcze z Chłopakami w Nielepicach, właściciel napisał na stronie, że jedna z klaczy (która jest baaaaardzo gruba i była wtedy źrebna) urodziła... bliźniaki 😜 Wiadomość rozeszła się błyskawicznie, a gdy dowiedziałam się, że to nie prawda byłam bardzo rozczarowana i zawiedziona 😁
Strucelka, to było sławne, bo nawet do mnie to wtedy doszło, a w nielepicach  byłam raz 😁
Przeniosłam na towarzyskie, tu bardziej pasuje 🙂
Ja właśnie się turlałam po podłodze, bo wrobiłam kuzynkę, ciocię i wujka za jednym razem  🤣

Zadzwoniłam z domowego na domowy. Zaczęłam szybko nawijać, że dzwonię z radia RMF FM i mają szansę wygrać 20 tysięcy. Najpierw odebrała kuzynka, podała ojcu, musiałam powtarzać. Odpowiedział elegancko na pytanie "Czy płaci abonament radiowo - telewizyjny" i w tym momencie, powiedział, że dziękuję i się rozłączył. Po chwili dzwoniłam ich poinformować o prima aprilisowym żarcie  😁 
Kurcze, tylko szkoda, że nie mogłam zobaczyć ich min 😉

Frajdę robi wkręcanie kogoś i jest to dużo bardziej zabawne niż czytanie skróconego jego opisu na forum 😉
Mnie dziś nikt nie nabrał, a ja nie miałam kogo
Ja dzisiaj 4 osoby wkręciłam, że koń mi zaczął barany walić, zleciałam i połamałam rękę. Gips od nadgarstka do samego barku, na miesiąc, albo dłużej  😁
Wszyscy łykają 😀
A ja wpadłam na genialny pomysł  👀
Wzięłam komórkę, znalazłam na YT nagranie
papugi mówiącej 'dzień-dobry' i zadzwoniłam na domowy
rodziców. Miny bezcenne i do tego zastanawiali się nad
tym telefonem jakieś pół godziny  😂
ja rok temu zadzwoniłam do taty, że nasz tygodniowy źrebak rzyga 😂  hihi panika w głosie. uwierzył al potem był prawie obrażony 😉

a dziś mężowi wkręciłam że pół km od stajni spotkałam jego wałacha jak sobie biegał po szosie bo zwiał staennemu przy wyprowadzaniu. opisałam dokłądnie co i jak... łyknął  i że złapałam go w bramie kościoła 🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się