Koniczko a jak Ci się widzisz jakość tego Sanda, bo w tego co obmacałam go w twoim bagażniku to już jest ten "nowy" materiał i "nowa grubość"? Albo mi się tylko wydawało... 😡
Ja dopiero teraz rozumiem radość Sierry, kiedy go kupiła, on się nie brudzi, tylko ściemnia 😉 ciężko wyczuć 😉 Kujka aktualne dopiero cieńsze przyszły. Nie wiem czy gorsze, cieńsze 😉 bright red jest z wcześniejszej.
Burza, dzieki. to sobie pomacam b. red i d. blue i sprobuje porownac i "poczuc roznice", zeby wiedziec ktory standard jest z tych starych a ktory z nowych 😉
Dramka nie, właśnie ujeżdżeniowy i średnio pasuje 🙄
a co do dywagacji stare Anki vs. nowe: macałam dziś Anki z ostatniej kolekcji i mam pytanie: czy ten materiał będzie już zawsze? W następnych kolekcjach? Bo jest on zupełnie inny od mojej Anki ze starej kolekcji. Moja jest gładka, jakby 'śliska', a tamte były hmm coś w stylu zamszu 🤔
Strucelka widzisz, nie wiem co Ci odpisać bo wszyscy mają dokładnie odwrotne odczucia: że stare były bardziej zamszowe a nowe są z cieńszego, gładszego materiału 😉
I nie wiem czy taki materiał teraz już będzie: zawsze forever always i do końca świata... 🤣 Myślę, że nikt tego nie wie 😉
Ktoś tu pisał, że widział przyszłą kolekcję i ma mieć antypoślizgowe napisy i inny materiał, oraz jeszcze mniejszą grubość. Z poprzedniej kolekcji , letniej 09 mam Kretę blue i Hortensję i są jeszcze jak stare Anky. Te gorsze materiały są od tegorocznej zimy. Ale przyznam szczerze , że pad kiwi i pebble (lato 08) mają minimalnie jeszcze lepszy materiał, są tyci sztywniejsze szczególnie od Hortensji, za to pebble ma cieńszy polar owijek od reszty. Jakieś tam minimalne różnice są chyba normalne, bo dotychczas świetny ogólny standard był.
Monny, A warto. Kolor zupełnie mnie nie ruszał na zdjęciach, w domu straszył (że mi nie przypadnie do gustu), a na koniu to po prostu obłęd w ciapki. 😜 Może jeszcze gdzieś upolujesz 🙂
Zairka Na fotach to purple (na pewno nie hortensia)
Dramka te wszystkie jasne blue to są bardzo do siebie podobne 😀 Dotarł do mnie Sea Blue i jest taki ładny jaśniutki i wcale materiał nie jest jakiś dużo gorszy itp. Zobaczymy na testach... ;]
Kurde, a mi się brudzą od przystuł w ujeżdżeniówce pady ... na czarno brr ;(