Forum konie »

produkty ANKY

U mnie dwór blisko, ale przyjezdzam do konia ok 15, wtedy już nieco ciemno, bo rano wolę żeby sobie połaził na dworku  😜

Ale jak dotrze sunshine to koniecznie obfocę  😜
Dlaczego wszyscy piszą o padach???
Czy nikt nie kupuje ciuchów Anky? Sa takie cudowne🙂
W stój też są meega 😀 Ale ostatnio przeglądałam swoje foty na szmatoholikach i wszystkie oprócz 2 są w stój.
Ale jak nie ma warunków to chyba nadrobię jakąś sesyjką w zimowym słoneczku 🙂
Latarnik- sorki, ale mnie osobiście nie powalają. Za sensownie wykonaną kurtkę mogę zapłacić od biedy 600 zł ( mogę?? :ke🙂 , ale za zwykłą bluzę, kamizelkę czy koszulkę tyle szmalu? Jedyne co by przemawiało za zakupem, to to, ze kolor jest idealnie dobrany do padu.  😉
Poza tym ciuchy to ja lubię przymierzyć. Zobaczyć, czy koszulka wystarczająco długa by tyłek zasłaniała, czy kamizelka nie napina się w klacie itd itp. Tu kupując by net ryzykujemy dość dużo kasy.
Takie jest moje zdanie.
mam komplecik banana 😅 😅 😅 😜
heh, co do ciuchów, to ja raczej w bluzkach firmowo końskich nie gustuje, mam tyle ciuchów "normalnych", że część przeznaczyłam na końskie😉

Mam tylko kurtkę  z ciuchów Anky 😉
ja osobiscie mam pare bluz i dwie kurtki anky i bardzo je chwalę.
Są ciepłe,oddychają, i są super wykonane (materiał,nić)
Polecam
nikt nie przyuważył nigdzie białego padu anky DL lub VS w miłej cenie?  👀
ja mam polar z bardzo dawnej serii Anky
goretex z windstopperem! i powiem wam ze gdyby były takie nowe to zapłaciłabym 600 zł bo jest to po prostu zajebiste ubranie techniczne z dwiema oryginalnymi membranami!
w pasik-koniku są po 200 chyba. Taniej nie widziałam.. 🙁
Precelek, na Allegro był... może nadal jest
na allegro juz nie ma
**ola** postaram się dziś aby zrobiono focisze w pea 😉 ale będę póżnooo, a mój aparat też nie za dobry... chociaż do zimowej sesji sie polecam  😎

i szczerze mówiąc, myślałam, że pea będzie bardziej wyrazisty i trochę się zawiodłam.  😲
A ja czekam i czekam na mojego cobalta, i sie doczekac nie moge...
Tak z ciekawosci, Zairka - jaka mialas najwieksza oferte, jesli moge spytac?
320 ale wkoncu sie wycofano....
powiem tylko ze za mojego Purple dawano mi wiecej..ale stwierdzilam ze zostaje ze mna cudeńko 😡
Mi sie teraz zaczela podobac czarna Anka a co gorsze wiem ze siwej bedzie w niej slicznie 😀
szkoda, ze nie dalas ogloszenia wczesniej, bo ja sie sfrajerowalam na 350, a tak bylabym 30 zl do przodu 🤣
sfrajerowalam na 350

350zł za pad Anky ?  😵
Ja więcej niż 150zł za Anky nigdy bym nie dała.
Niezła cena.
W takim razie najlepszy biznes to sprzedawanie padów ze straych kolekcji.
Nadal nie mogę pojąć 350... a niektórzy kupują nawet i po 100zł na allegro.
ja za ZADEN potnik/pad bym tyle nie dala. chocby mial metke ARMANI i byl piekniejszy niz wszystko co w zyciu widzialam... to przeciez prawie polowa gilowego pensjonatu... o.0

EDIT: a tak BTW to cobalt jest dla mnie jednym z najbrzydszych kolorow anky  😁
No ja się czaiłam na cobalta, ale cena mnie odstraszyła 😉. Jak został wystawiony na kto da więcej, to jakoś na początku było już ponad 300, ciekawa jestem za ile ostatecznie poszedł ;p.
Widać ja nie jestem takim szmatoholikiem, na jakiego mnie kreują bo nie wyobrażam sobie żadnego padu czy czapraka używanego aby był wart 150-200% swojej ceny pierwotnej, czyli ceny zakupu  🤔 Może bym dała cenę jak za nowy gdyby mi bardzo bardzo zależało, ale na razie sobie tego nie wyobrażam  😂

Pomijam, że też uważam że kobalt jest zwyczajnie brzydki. Niektórym koniom w nim ładnie, ale bez przesady... 
Ja sobie nie wyobrażam zapłacić 200 zł za czaprak a co dopiero 350...Toż to połowa pensjonatu Rubina!!
350 to juz chyba czaprak+ owijki 😉
350  czaprak+ owijki 😉

Tak czy inaczej nawet jeżeli byś odjeła za owijki 100zł (chociaż to chyba za dużo) to wychodzi 250zł za używaną szmatkę.
Ja jestem w stanie dać do 250 zl za komplet z wysyłką 😉 Większość moich Anek to mega okazje ^^ np. komplet ANKY larix + owijki za 210 zł z wysylka ;D Przewaznie za sam pad daje do ok 170 zl z wysylka.
ja za swojego cobalta dalam z wysylka prawie 300
ja za pea 150 i stone grey 150 + wysyłka
a ja uważam ze jak komuś sie cos marzy i może to mieć  to cena nie gra roli  😉 trzeba spełniać marzenia
Ciska AMEN ❗ kazdy wie na co go stac i na ile moze sobie pozwolic....tylko ja chyba ostatnio zapomnialam 😁
Ciska tak jak napisałam wcześniej, widać nie jestem aż takim szmatoholikiem, skoro o tym nie marze... a raczej nie marzę o ty za wszelką cenę  😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się