W stój też są meega 😀 Ale ostatnio przeglądałam swoje foty na szmatoholikach i wszystkie oprócz 2 są w stój. Ale jak nie ma warunków to chyba nadrobię jakąś sesyjką w zimowym słoneczku 🙂
Latarnik- sorki, ale mnie osobiście nie powalają. Za sensownie wykonaną kurtkę mogę zapłacić od biedy 600 zł ( mogę?? :ke🙂 , ale za zwykłą bluzę, kamizelkę czy koszulkę tyle szmalu? Jedyne co by przemawiało za zakupem, to to, ze kolor jest idealnie dobrany do padu. 😉 Poza tym ciuchy to ja lubię przymierzyć. Zobaczyć, czy koszulka wystarczająco długa by tyłek zasłaniała, czy kamizelka nie napina się w klacie itd itp. Tu kupując by net ryzykujemy dość dużo kasy. Takie jest moje zdanie.
ja mam polar z bardzo dawnej serii Anky goretex z windstopperem! i powiem wam ze gdyby były takie nowe to zapłaciłabym 600 zł bo jest to po prostu zajebiste ubranie techniczne z dwiema oryginalnymi membranami!
350zł za pad Anky ? 😵 Ja więcej niż 150zł za Anky nigdy bym nie dała. Niezła cena. W takim razie najlepszy biznes to sprzedawanie padów ze straych kolekcji. Nadal nie mogę pojąć 350... a niektórzy kupują nawet i po 100zł na allegro.
ja za ZADEN potnik/pad bym tyle nie dala. chocby mial metke ARMANI i byl piekniejszy niz wszystko co w zyciu widzialam... to przeciez prawie polowa gilowego pensjonatu... o.0
EDIT: a tak BTW to cobalt jest dla mnie jednym z najbrzydszych kolorow anky 😁
No ja się czaiłam na cobalta, ale cena mnie odstraszyła 😉. Jak został wystawiony na kto da więcej, to jakoś na początku było już ponad 300, ciekawa jestem za ile ostatecznie poszedł ;p.
Widać ja nie jestem takim szmatoholikiem, na jakiego mnie kreują bo nie wyobrażam sobie żadnego padu czy czapraka używanego aby był wart 150-200% swojej ceny pierwotnej, czyli ceny zakupu 🤔 Może bym dała cenę jak za nowy gdyby mi bardzo bardzo zależało, ale na razie sobie tego nie wyobrażam 😂
Pomijam, że też uważam że kobalt jest zwyczajnie brzydki. Niektórym koniom w nim ładnie, ale bez przesady...
Ja jestem w stanie dać do 250 zl za komplet z wysyłką 😉 Większość moich Anek to mega okazje ^^ np. komplet ANKY larix + owijki za 210 zł z wysylka ;D Przewaznie za sam pad daje do ok 170 zl z wysylka.