Forum konie »

produkty ANKY

pink lilac i purple  👀

ale chyba jakaś ściema bo pisałam to 'posiadaczki padów' i nic nie komentuje tego  😁
Dziewczyny, pomóżcie.
jak pisałam wcześniej, dla mojej kobyły madeira czy cardinal?  🤔
baardzo pilnie proszę!  :kwiatek:

fotki kobyły- strona 70.
moim zdaniem cardinal, sama madeira mi się nie podoba  😡
Hm... Mi ogólnie cardina nie podoba, więc prędzej maderia:]

a czemu akurat te kolory? nie myslalas nad czyms innym??
Dziewczyny napiszę tutaj,bo jestem zasypywana pw.W najbliższym czasie nie planuję sprzedawać ani straw ani sunshine ani żadnego innego koloru(no może biały).Jak zmienię zdanie to wystawię ogłoszenie🙂
hihih 😀 Ja mojej kolekcji też nie sprzedaję, zwłaszcza Sunshine  😜 😜
zima, tak. Bo już wypuszczono jedne 'prawie jak', i sama nie mogłam się doczekać.. ale niestety tylko prawie.
Likier, dlatego bo nigdzie indziej nie upolowałam okazji kupna padu z owijkami w komplecie.
Do wyboru mam Madeira, Cardinal, Sea Blue i Dusk Blue.  A niebieski komplet już jeden mam. I wolałabym coś w czerwień/ fiolet.

Dlatego proszę o radę. Co bardziej dla gniadej kobyły?
Oba mi się podobają, ale zastanawiam sie czy madeira nie będzie taka mało wyrazista...

HELP!
misia_zz, madeira, i nie myśl tyle 😉
ja bym cardinal brała
Dzięki wam za pomoc 😉
Poszłam na całość, zamówiłam Madeirę z owijkami ;p  😅
jak już przyjdzie to wstawie fotkii 🙂

pees. Burza, co to za śliczna dereczka na twoim avku?  😍
Super 🙂
Eskadron negro-coriander-wine 😉
http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/40/525#i
Ja kupiłam dusk blue 😉

A może jakiś standard beżowy? ;]

słabo widać 😀 Pink Lilac ;]
sillke ale chodzi mi o to, że raczej ciężko już cobalta dostać i że tak wysokiej ceny, jaką teraz za niego dają, to już bym nie dała, jak piękny by nie był ;p.
czyli myślisz jak ja.  😜
ja też bym nie dała za cobalta 300zł  🤔
Piękny jest owszem, ale ludzie już całkiem powariowali  😁. Cieszę się, że nie jestem jeszcze aż tak zaawansowanym szmatoholikiem  😎.
ja jestem szmatoholikiem xD
ale aby mieć dużo szmat trzeba mieć dużo kasy... a za takiego cobalta kupią np. dwie anky jak poczekam na wyprzedaż  😁
Ja kupiłam dusk blue 😉

A może jakiś standard beżowy? ;]

słabo widać 😀 Pink Lilac ;]

ale świetnie z tymi podkładkami wygląda!
A ja nabyłam dzisiaj drogą kupna Sanda 💃

Komuś udało się do niego owijki dobrać?
w życiu bym nie dała tyle za ten pad- wg mnie ten kolor jest paskudny- taki oczojebny niebieski grrr  😁 .. nie lubie takich kolorków, wole stonowane 😉
ale to tylko moje zdanie ;p
ja kocham oczojeby  😍 😍 😍 😍 😍
ale w rozsądnych cenach  😁
a jutro może uda się zrobić zdjęcia pea  👀
Teraz sznurka zostanie zasypana pw 🤣
No nie wiem.. chyba przez desperatów, bo ja np nie wydam na szmatę więcej niż jest warta choćby przez czas używania.. ale na zdrowie 🙂
No ale kolorek jest cudny,bardzo ciężko trafić nawet używany,było na niego dużo chętnych(sama dostałam kilka pw czy nie chcę sprzedać),więc chętni zapewne będą.Mam nadzieję,że nowy szczęśliwy nabywca się pochwali🙂
D&A, wiem sama do Ciebie pisałam 🙂 ale to dalej tylko pad, nie wydam na niego tyle ile na pewno ktoś lince zapłaci 😉
o ile zostanie sprzedana;]
pozyjemy zobaczymy, ja ciśnienia tez nie mam
burza pisałam ci jako pierwszej na gg więc zeby nie bylo ze olałam
sznurka, miałam wyłączone ale mimo to bardzo Ci dziękuje 🙂
Możecie mi powiedzieć jak pierzecie swoje pady?
W ilu stopniach?
Ja mam co prawda tylko biały (póki co  :hihi🙂 ale po każdych zawodach mam problem z dopraniem go  🤔wirek: Zostają brzydkie zacieki i generalnie mam wrażenie że brud się rozmazuje zamiast spierać  🤔
amazonka*, ja chyba na delikatne, 40 stopni zdaje się.
Ja miewam zacieki tylko po wyjątkowo kiepskim kurzu zimowym na lonżowniku zauważyłam, ale wtedy pomaga dodatkowe płukanie.
Ja też o to pytałam.Mam dokładnie to samo-brud zbiera się przy szwach i muszę ręcznie dopierać:/Piorę w 30st bez wirowania
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się