Dziewczyny napiszę tutaj,bo jestem zasypywana pw.W najbliższym czasie nie planuję sprzedawać ani straw ani sunshine ani żadnego innego koloru(no może biały).Jak zmienię zdanie to wystawię ogłoszenie🙂
Likier, dlatego bo nigdzie indziej nie upolowałam okazji kupna padu z owijkami w komplecie. Do wyboru mam Madeira, Cardinal, Sea Blue i Dusk Blue. A niebieski komplet już jeden mam. I wolałabym coś w czerwień/ fiolet.
Dlatego proszę o radę. Co bardziej dla gniadej kobyły? Oba mi się podobają, ale zastanawiam sie czy madeira nie będzie taka mało wyrazista...
sillke ale chodzi mi o to, że raczej ciężko już cobalta dostać i że tak wysokiej ceny, jaką teraz za niego dają, to już bym nie dała, jak piękny by nie był ;p.
w życiu bym nie dała tyle za ten pad- wg mnie ten kolor jest paskudny- taki oczojebny niebieski grrr 😁 .. nie lubie takich kolorków, wole stonowane 😉 ale to tylko moje zdanie ;p
No ale kolorek jest cudny,bardzo ciężko trafić nawet używany,było na niego dużo chętnych(sama dostałam kilka pw czy nie chcę sprzedać),więc chętni zapewne będą.Mam nadzieję,że nowy szczęśliwy nabywca się pochwali🙂
Możecie mi powiedzieć jak pierzecie swoje pady? W ilu stopniach? Ja mam co prawda tylko biały (póki co :hihi🙂 ale po każdych zawodach mam problem z dopraniem go 🤔wirek: Zostają brzydkie zacieki i generalnie mam wrażenie że brud się rozmazuje zamiast spierać 🤔
amazonka*, ja chyba na delikatne, 40 stopni zdaje się. Ja miewam zacieki tylko po wyjątkowo kiepskim kurzu zimowym na lonżowniku zauważyłam, ale wtedy pomaga dodatkowe płukanie.