Forum konie »

produkty ANKY

Zairka, jak masz 2 to zamiast sprzedawac... oddaj mi jeden xD
sama musze odzyskac zainwestowana kase :kwiatek:
tak właściwie... kiedy zamierzasz skończyc 'aukcję' ? 😉
hehe chyba w poniedzialek odgapilam ten pomysl od Precelka 😉
to niezłą sumkę zgarniesz 😉
i tak pojdzie na inne szmaty 😁
Ja juz nie kupuje, chyba że sprzedam coś ;D 10 komplecików ma być. 😀
a ja potrzebuję owijek do anky pea i stone grey  👀

Usunęli Banana, ktoś od nas wziął po za allegro? 😅
Chciała bym kupić jakiś padzik ANKY, może być używany najlepiej w koloze Orchid , Cobalt , i inne odcienie różu..  🏇
z tym do ogłoszeń albo na allegro.pl wystarczy wejśc, duży wybór;]
A mi sie nasuwa takie pytanie: czy gdyby te pady nie nazywaly sie Anky, to tez bylby taki szal na nie?
Pytam, bo mnie jedynie Cobalt powalil, natomiast czy to Anky,. czy firma drucik, to juz by mi bylo obojetne...
mi się podobają kolory  😍 nie wszystkie, bo najnowsza kolekcja kompletnie mnie nie powala  🤬
ale cobalt, sunshine  😍 😍 😍 😍 😍
zima, przewinęło mi się przez ręce milion czapraków i powiem Ci, są to jedne z lepszych, niedługo trafią w moje ręce euro-stary, podobno też dobre. Materiał jest świetny, doskonale się pierze, są mega trwałe, ślicznie układają się pod siodłem, dla mnie metka nie jest ważna... Mogłoby jej nie być i tak niewiele osób w moim otoczeniu wie, że to anky 😀
a ma ktoś ANKY CHOCOLATE?  👀

jak by się dobry człek znalazł i wstawił zdjęcie było by cudnie  💃
Anky Cobalt - już dość długo w ogłoszeniach... Eh, dlaczego ja nie mam kasy...  😤
długo bo Zairka zrobiła kto da więcej do poniedziałku 😉
Silke:
dzięki 😉
Mnie osobiście też powalił Cobalt, ale nie jestem w stanie dać za niego takiej ceny 😉.
ja kupiłam moje dwie anky po 150zł za każdą i tyle jestem w stanie dać za cobalta z czystym sumieniem.
http://www.photoblog.pl/konikowysklep/55337454/pad-anky.html

haha, skumajcie  😂

Jaki to ten kolor po prawej?
ale juz oba sprzedane  😀iabeł: 😀iabeł:
Niby jeden sprzedany... Mi się wydaje, że to jakaś oszustka, soryyy, taki pad mogłaby za ok 150 zł opchnąć...
ten różowy to nie jakaś w miare starsza kolekcja? jak tak to nawet więcej niż 150zł... zresztą i tak za 200zł by pewnie jej poszło xD
mi laska na pw na blogu napisala ze daje mi 30 zl za cobalta bo u innych widziala te pady w takiej cenie 🤔wirek:
A ma ktos rzeczywista fote koloru "grass" ??
Zairka, pytaj się u jakich innych to się obkupimy xD
Przecież na jej kuca jest za duży ten pad, to po co jej kobalt?😀
ale to nie ona mi pisala, tylko jakas laska 14 letnia ze widziala takie pady po 30 i ze jak napisze do niej to sie dogadamy 🤔wirek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się