Forum konie »

produkty ANKY

Po prostu szok  😲

Z poprzedniej kolekcji mam Bananę i Pebble i póki co jest 1:1. Banana się spurchliła, natomiast Peblle zachowuje się doskonale.

Szok, szok, szok.  😲
I to dokładnie najczęściej spurchlała się chyba banana.
Mój kiwi nadal super.
Ma jedną wadę - od czasu gdy go mam zawęziły mi się znacznie preferencje w kwestii materiału na czapraki/ pady  😁

A wiecie jakie czapraki/ pady (wersje ujezdzeniowe)mają jeszcze podobny materiał, wypełnienie? Chciałabym cos nowego kupić, ale na dostępne kolory padów Anky obecnie nie mam ochoty.

A i nie linczujcie za to pytanie- jak przeszkadza, zapytam w innym wątku. 🙂
A wiecie jakie czapraki/ pady (wersje ujezdzeniowe)mają jeszcze podobny materiał, wypełnienie? Chciałabym cos nowego kupić, ale na dostępne kolory padów Anky obecnie nie mam ochoty.

Polopady Eskadrona. Ale są droższe niż anky i maja mniejszy wybór kolorów, bo w każdej kolekcji jest 1 do 2 padów. Ale na ebayu można dorwać poza kolekcyjne
Dorotheah koniecznie musisz wypróbować ES Max  😜 szał, szał, są rewelacyjne.
nie tylko MAXy, stripe-in też, poza tym te w skośne paski...
poza tym wszystko co ma na wierzchu alcantarę bo to jest tego typu materiał - np equi-theme alcantara chyba :-)
Jupi  trochę barw do wyboru 😅
Dzięki dziewczyny  :kwiatek:

a ja mam prośbę do osób, które wstawiały zdjęcia w tym wątku.

jeśli CHCECIE żeby fotki znalazły się na stronie szmatoholików 🙂 http://szmatoholicy.on1.biz/index.html to napiszcie do mnie PW
Anaa ja chętnie Ci wyślę, ale jak zrobie jakieś przyzwoite  😉
Jun - no problem 🙂
Dostałam urodzinowy prezencik od Sabatnic  😜

Burza, pieeeeknyy!! 😜 kiedy foty na modelu??
Takie w stój to może i dziś, ale ze mną na górze to dużo wody w rzekach upłynie 😉
Piękny burza!!!
oby się dobrze prał!
Burza aaa piekny czekamy na modelu 🙂
wow! Burza, jest śliczny!!!  😜
Ja też chcę takie prezenty dostawać hihi  😜
kocham szary  😍 😍 😍

gdyby nie to ze mam alcapad "stalowy" na 99% bym kupiła Anky grafit

ale teraz zaczelam się znowu zastanawiać  🙄
chyba poczekam na przeceny jak zacznie wchodzic nowa kolekcja  🤣
Super Burza:-)
Czekam na fotki na koniu😀
bo na żywo miałam okazję już go oglądać😀
Burza  rewelacyjny..  😜 😀
Burza- to grafit czy larix?
Linka dobre życzenie he he  😉

Miloska, Jun, Martynkakoniki dzięki, ja na niego umierałam od kiedy weszła kolekcja 😀

Brzask w ihaha nie ma padów, w Wawie nie będzie dużo przecen, niestety.
Ale jest piękny 😀

Kucunio i ręce nie świerzbiły? 😉

Lagun- grafit.

Mam zdjęcia ale przebeznadziejnej jakości, kiedyś się dorobię w dzień. Piorek w tym kolorze wygląda wow  😜

Burza oj jak pieknie wyglada choc w ciemni ale slicznie jego kolor 😉
Burza ohh... jak on przepięknie w tym wygląda... mojej również by pasował ten kolor.. także na niego choruję... ale brak funduszy niestety, więc pozostanie on w mojej strefie marzeń tylko...
On jak wszystkie ciemne kolory się 'mieni', nie jest jednolity, w świetle będzie miał zupełnie inny kolor podejrzewam 🙂
W stajni się bardzo kolorek podobał, chyba trafiony 😉 No i nareszcie jakiś bardziej do roboty niż tylko do pralki 😉

Sabatnice :*
Kuc jest już w ten kolor wyposażony więc nie. Ślicznie Piorun wygląda:-)
Ja czekam na paczkę z Kariny własnie z grafitem i larixem. Wprawdzie komplet grafitowy zamówiła sobie za moim pośrednictwem moja "psiapsiułka", a ja już zaczynam żałować, że to cudo nie będzie moje 👿
Miło, że się podoba, powiem mu 😉

Laguna powiedz jej, że nie doszedł  😁
Laguna powiedz jej, że nie doszedł  😁

Tylko kto wtedy za niego zapłaci? 😁
Burza powtórze sie, ale ślicznie sie prezentuje  :P
Lagun czekam na zdjęcia  😅
Burza do pyska Piorkowi w tym kolorze  🙂
Mi z ostatniej kolekcji mało się kolorów podoba  🤔
Zachorowałam na bordo (oxblood?) i ze standardowego (przez Sierrę  🤬 ) na czekoladowy i chyba też poczekam na wyprzedaż  😍
Jun chciałabym jakieś fajne. naprawdę fajne zdjęcia.. ale to chyba dopiero w kwietniu taka pogoda będzie 🙂

Nasturtek mi też się Oxblood strasznie podoba  😜 chociaż wymarzony czerwony to ten co ma Koniczka.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się