róż przypomina ;p nie ma anky o nazwie "różowy"
Wiem, że nie było różowych jako takich. 😉 Tu jest różowe podszycie, ale nie wiem, czy nadal aktualne.
http://www.okser.pl/790052-anky-kantar-z-uwiazem-wiosnalato-2009-p-2983.html
Ja mam ten kantar różowy z szarym, ale mi wygląda on bardziej na pink lilac, bo jest identyczny jak mój pad :P
Laski, sushine był na allegro 🙂 chwilę 😉 ktoś od nas wyrwał może?
Przeoczyłam, że to napisała??
A faktycznie, napisała w KRM 🙂 Likier, mam nadzieję, że za kilka dni fotki!
Paris - jak dla mnie to Sunshine 😉
hehe, postaram się ^^ Chociaż z moim aparatem to swietnej jakości one nie będą 😀 Chciałam banana, ale mi się odwidział jednak😀
Banana jest właśnie na allegro... 🤣
Severus, tak od tego samego użytkownika i dlatego pewnie Likier trafiła na Sunshine? 😉
Trafiłam, bo ktoś tutaj na allegro wstawił link 😀 Patrze, o Banana! Pytam mamę i chłopaka, który lepszy ? I oboje, że sunshine... to mówie, a raz kozie śmierć, ten Banana jednak taki mdły... 😜
jaki to kolekcja ? 🙂 jak cos jest na sprzedaz
To poprzednia zima, kantar grafitowy tak mi się wydaje.
aha 🙂 jak ta kolekcja sie nazywala ?
tak 🙂 jakie fotki 😵 kantar jest cudny w realu , ale i tak musze go sprzedaz , bo za maly 👿
a tak sie na niego czailam ale czytalam ze fulle w anky sa jak coby normalnie 🙄
No mój full anky jakoś się "ZMNIEJSZYŁ" 😀 ale to chyba po praniu 💃
Zairka, Eskadrony nie lepiej, dla mnie to małe fulle.
Ja właśnie czekam na kantar eskadronka coriander-negro-wine ;P
burza no cos ty 😲 a mi pisali na forum ze wlsnie full eskadrona jest duzy 👀
Piorek nosi fulle w większości, wszystkie są z dużym zapasem a Eskadron.. wszedł ale mógłby być większy. Sama miałam oczy jak spodki.
cobalt w ogłoszeniachzairka, już sie nie podoba?
korsik pisalam ostatnio ze zamowilam napalonej kolezance ktora zobaczyla mojego, koniecznie chciala odkupic powiedzialam ze jak upoluje 2 to jej kupie... kupilam a jej sie odwidzialo wiec mam 2 komplety w tym ze ten od ciebie ma owijki anky a ten horze 😉 P.S w 5 min 11 PW 🤔wirek: