Forum konie »

produkty ANKY

Zairka, wstaw zdjęcie 😉
jak jest nowy to na papierowej metce powinna być nazwa
wlasnie nie jest nowy 🙄
pisałam już w końskiej rewii, to khaki
widzialam juz🙂 i faktycznie pasuje khaki chociaz w rzeczywistości to w zyciu bym nie powiedziala ze tak khaki wyglada 😉
Jeżeli ktoś szuka Bright Red, to na konik.com.pl jest cały komplet (trzeba dzwonic, bo na stronie nie mają wstawionych owijek  :ke🙂. Jest też pad Stone Grey i owijki Kreta Blue
trusia, rozowe anku te intensywne dla mnie fuj

co do rudosci to "isc" w czerwienie dość ryzykowne;]
(To już chyba gdzieś było ale nie mogę znaleźć  :icon_rolleyes🙂 - jakie owijki nie-ankowe pasują do cobalta?
Ja miałam z Jumpteca polarowe, nie tak dawno sprzedałam tutaj. Ale który to był numer - nie wiem.
pokemon - może te (na samym dole po prawej)?

http://www.galopada.pl/sklep/product_info.php?manufacturers_id=29&products_id=4436

albo coś z tych?

http://www.okser.pl/540061-jumptec-owijki-polarowe-p-1534.html raczej te numer 23
One były tak kapinkę jaśniejsze, ale bardzo ładnie pasowały.
trusia, rozowe anku te intensywne dla mnie fuj

co do rudosci to "isc" w czerwienie dość ryzykowne;]

Mi ta orchidea w naturze podobała się.

Ja dla rudego nie chcę iść w czerwienie.  Zresztą jest to kolor zarezwowany dla czarnej baby, zdeterminowany jej imieniem!   🤣

Czy mam rozumieć, że któryś z tych, jakie wymieniłam (paprika i terra) jest czerwony?  W sklepie, gdzie na nie trafiłam, nie było ani opisu, ani zdjęcia.  Szukam pomarańczowego.  
Paprika jest taki bardzo intensywnie jasnoczerwony, o taki:

Ten środkowy na dole (zdjęcie ze strony http://members.multimania.nl/ankypads/home.htm)

Taki mocny pomarańcz to Burnt Orange, a jaśniejszy Sunshine (są na szmatoholikach)
co to jest to 1 od lewej na dole, ten niebieski? piękne ! 😍

Jak dla mnie na kasztana to czekolada, szary, jakiś beżyk...
Ocean chyba.
Likier - Seagreen, nie było w Polsce, więc może się pojawi  😁
Niech się pojawi lepiej  😍
ponawiam pytanie:
jakie owijki nie ankowe pasowałyby do pea i stone greya? ;D

hyhy. a może ktoś chce się pozbyć swojego cobalta, sunshine' a?
sillke tutaj na cobalta są zamówienia niezłe, więc z cudem graniczy zdobycie go 😀 A sunshine mi się podoba, chociaż mam wrażenie, że za bardzo wali po oczach 😀
TRUSIA, teraz trafilas na paprike? gdzie??? Maja jeszcze cos ze starszych kjolekcji?  :kwiatek:
Ale cud, ostatnio trzy komplety poszły do ludzi 😉 bez ogłoszeń dziewuchy.
Likier, jak dobrze wiesz kocham jak wali po oczach ^.^

ostatnio cuda się zdarzają więc mooże 😉
Burza poszły poszły, ale ja napisałam do Koniczki od razu jak wystawiła ogłoszenie a byłam 3 osoba chetna😀
He he, też poluję na cobalta, mam zamiar z uk sprowadzić...
Wiecie co, jak jeszcze przeczytam coś o kobalcie albo petrolu to wyjdę z siebie i stanę obok 😉 napiszcie ogłoszenia i cicho już wreszcie, bo 8 stron o kobalcie gadania 😉
Burza, ty chyba masz pea nie?
Nie-e i nie planuję 🙂
a coś czytałam, że planowałaś... chyba mi się coś pomieszało  😡
Ten złoty na górze w środku jest piękny, ale pewno tylko na fotce. Mam nadzieję, że w ealu to zwykły beż i nie ma się co podniecać.  😉
tunrida, obstawiam, że to Straw, ale mogę się mylić. Lub Camel.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się