Forum konie »

produkty ANKY

fin, już chyba poznikały ;P a jakie kolorki były?
Banane podarowalam wczoraj kolezance ,caly komplet, bo na siwego zolcie i beze te ktore na karym wygladaly super tu sa raczej kiepskim pomyslem.
Moze zmienimy nazwe watku na Anky wymiana i sprzedaz? Czasem w ogloszeniach mozna cos przeoczyc....
Pady wzielam do prania i bede wystawiac ale dopiero po powrocie z wyjazdu w gory.
Wzbogacilam sie o ten morski z ostatniej kolekcji i siwemu bardzo do twarzy,jak dojdzie do siebie po kastracji to bedziemy sie fotografowac 🙂
Cała najnowsza kolekcja z tego co pamiętam, ale nie oglądałam dokładnie, bo nie lubię padów ANKY 😉
Pebble- zdecydowany szał 😀 po prostu zakochałam się w tym kolorze 😀 foty za kilka godzin 😀
pytanie Anko-laika: dostałam pod choinkę bluzkę Anky i na metce jest kod, który trzeba wpisać na stronie, żeby sprawdzić, czy się coś wygrało. Nie żebym wierzyła, że wygrałam, ale sprawdzić nie zaszkodzi. Wie ktoś, gdzie się ten kod wpisuje?
mi sie wydaje, że ten konkurs już się skończył. ja kod z kurtki wpisywałam w wakacje, a link znajdował sie na głownej stronie.
to by wiele wyjaśniało  😉 dzięki
obiecane zdjęcia 🙂

i moja malutka koleckcja Ankowa:

Brzask, to Killer?  😲 on chorował?
tak, Killer. Nie chorował od ponad roku tfu tfu na zdrówko nie narzekamy.

A co znim nie tak?  👀
Nie odbierz mnie źle ale wygląda bardzo bardzo kiepsko, czy to przez hiper długą sierść czy to smutne spojrzenie... 🙁
ma hiper długą sierść, mocno zwichrzoną ale po wyczyszczeniu tj. odkuciu z warswy błota każdy włos układa sie w inna stronę. Ale nie jest chudy z mięśni nie spadł, grzywę ma w nieładzie bo jestesmy na etapie zapuszczenia po irokezie.

z resztą wstawiałam ostatnio zdjęcia na ZNK.

A minę ma wściekła na siwą kobyłę(ta co widać z lewej) która go podgryzała.
Mam nadzieję, że to tylko takie złe wrażenie.
Fakt, rudy wygląda strasznie smutno i mizernie... 🙁 Ale miejmy nadzieję, że zdjęcia przekłamują i chaos w tle pogłębia to wrażenie.
Czardasz w ANKY Grey, niestety jakość halowa a i koń wyszedł jakoś...blado i goło  😁 Jednak patrząc po "maścistych" nogach czuję że Grey trafi jak sierść odrośnie to naszego top 3  😜 niesamowicie elegancki kolor  😜

I szkoda, bo niestety ta szarość na tyle różni się od standardowej szarości czy od grafitu, że prawdopodobnie czeka mnie zakup Ankowych owijek :/ a tak chciałam tego uniknąć 😉
O kurde Sierra. Padłam  😵
Nie potrafię wyrazić jak bardzo PRO wygląda Czardasz 🏇
Wyglądać, to może i on wygląda... ale wiesz jak to jest w z tym wyglądaniem...  👀

Niemniej jednak dziękuje bardzo  :kwiatek:
Sierra- 🤬 ja juz czuje jak rosnie we mnie chec kupienia nowej szmatki 😵
ale bede twarda, zbieram na zawody
Pebble

Edit- zmieniłam foto
Sierra, super wyglada w tym szarym tak elegancko !  Burza, pięknie mu w takich stownowanych kolorach, uwielbiam beże ale na moim koniu niesety nie najlepiej wygladaja 🙁
Fanga, ale za to w różach i błękitach wymiatacie więc nie ma się czym martwić 🙂
Brzasku - super Killerowi w tym kolorze  😜
Sierra- jak mogłaś wrzucić to zdjęcie!  😜 już od jakiegoś czasu nic nie kupuje i mam zamiar się tego trzymać  😁 a nie .. no przecież kupiłam dopiero co komplet fango.. jeszcze trzeba zapłacic  😵
ktoś szukał Anky Kreta Blue
http://www.equikro.com/cat-3-subcat-31-product-5039
prawdopodobnie mają jeszcze kilka sztuk, wysyłają też do Pl 😉
A Oxblood ktoś wie gdzie, czy może kto  👀
Brzask, a kobalt ma miejsce w tej kolekcji "zaklepane na zawsze'?
Kurcze za dużo tych kolorów porobili  🤣
Myślę nad jakimś kompletem Anky, bo mamy tylko wygrany kiedyś biały a przydałoby się coś w kolorze, ale zdecydować się ... nie lada wyczyn. Co byście poleciły do szaraczka?  🙂

ja bym celowała w:
-czekolada
-granat
-czerń
-bordo
-pomarańcz
bordo  😜
Ja też polecam bordo, tylko co w tym kolorze? Jakieś pomysły?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się