Pauli, ale Banana to ona szybko nie znajdzie. Ja też bym szła w takie kolory stonowane typu: czarny, szary, czekolada, jakiś beżyk, może jakaś zieleń. Na niektórych maściach to idealnie współgrają te kolory, tak jak na gniade lubię w takich kolorach;]
Przepraszam, że się wtrącę, ale musicie pisać kto komu wysłał pw? Bo potem wychodzą dyskusje na kilka stron kto był pierwszy i kto ma pierwszeństwo. 🤔wirek:
**Ola**, tak patrzę na zdjęcie, zachwycam się, bo też mam rudego i choruję na bananę i nagle czytam ten podpis z przeprosinami za tło. I zaczynam przyglądać się bardziej, tak nawet bym nie zwróciła uwagi. 😁
a ja właśnie przed chwilą trafiłam do kręgu wtajemniczonych 😀 stałam się właścicielką padu anky w kolorze kreta blue 😅 normalnie się w nim zakochałam 😍
Właśnie dostałam pad Kreta blue, a to wychodzi, ze ostatni kupiony w warszawie 😉 Wolałabym wersje skokową,ale na ujezdzeniowa tez nie bede nażekać, jest piekny. Zdjecie na rudej pokaże dopiero jak pozwole sobie go rozpoakować 😀iabeł:
Wiecie gdzie można dostać ujeżdzeniówka Anky? Miał ktoś taie siodło dłuższy czas? Siedziałam na nim 2 razy, i dla mnie boskie, nie wiem tylko jak z trwałością, no i gdzie je można nabyć, oraz za ilę... 🙇
Lanka_Cathar arivle :kwiatek: :kwiatek: Zdjęcie, które jest w szmatoholikach jest z tej samej sesji, ale w innym (moim zdaniem gorszym) ujęciu, a trafiło tam właśnie dlatego, że nie było widac tej nieszczęsnej kupy. przeztysiacmorz Navy! 😀
a ja właśnie przed chwilą trafiłam do kręgu wtajemniczonych 😀 stałam się właścicielką padu anky w kolorze kreta blue 😅 normalnie się w nim zakochałam 😍
NeverEver, wiesz może gdzie można dostać jeszcze Kreta Blue?