Forum konie »

produkty ANKY

hmmm grass też mógłby być  😉
Pauli, ale Banana to ona szybko nie znajdzie. Ja też bym szła w takie kolory stonowane typu: czarny, szary, czekolada, jakiś beżyk, może jakaś zieleń. Na niektórych maściach to idealnie współgrają te kolory, tak jak na gniade lubię w takich kolorach;]
Przepraszam, że się wtrącę, ale musicie pisać kto komu wysłał pw? Bo potem wychodzą dyskusje na kilka stron kto był pierwszy i kto ma pierwszeństwo.
🤔wirek:
Czy ktoś dobierał jakieś inne owijki do Pink Lilac?
Kasztanek w bananie🙂

[sub]przepraszam za kupe w tle 😡[/sub]
**Ola**, tak patrzę na zdjęcie, zachwycam się, bo też mam rudego i choruję na bananę i nagle czytam ten podpis z przeprosinami za tło. I zaczynam przyglądać się bardziej, tak nawet bym nie zwróciła uwagi.  😁
Ola, świetnie, pozwoliłam sobie usunąć kupę, i teraz już spokojnie do szmatocholików z tym! To nie jest prośba 😉
Ale to foto chyba jest w szmatoholikach ;p

Ja też chorowałam na banana, ale wmawiam sobie, że za szybko się brudzi i spada na drugi plan 😀
O nie! Czemu mi to pokazujecie?!  🤔wirek:
No to pięknie, wpadłam po uszy. Jakby ktoś chciał się swojego pozbyć... albo znalazł ogłoszenie... Eh

Na razie chyba zakupię grass lub czarnego.
a ja mam dylemat: na gniadą anky navy czy black? tak do codziennego ciurania ( ; .
nasza maść w letniej porze:

zimą trochę ciemnieje:

Jak dla mnie navy.
przeztysiacmorz navy zdecydowanie
zgadzam się, że navy bedzie slicznie wyglądał  na Twoim sierściuchu  🙂
Arivle co to za siodło? 🙂
a dla mnie chocolade albo czarnY ;P
przeztysiacmorz, ja na Pamira mam navy, popatrz sobie u mnie na fbl jest kilka zdjęć, wyglądaa... bosko  😍
a ja właśnie przed chwilą trafiłam do kręgu wtajemniczonych  😀
stałam się właścicielką padu anky w kolorze kreta blue  😅
normalnie się w nim zakochałam  😍
NeverEver, gratuluje, a za razem wyrazy współczucia dla portfela  😁
Arivle co to za siodło? 🙂

Dopiero zauważyłam  😡
Prestige green star.

Właśnie dostałam pad Kreta blue, a to wychodzi, ze ostatni kupiony w warszawie 😉 Wolałabym wersje skokową,ale na ujezdzeniowa tez nie bede nażekać,  jest piekny. Zdjecie na rudej pokaże dopiero jak pozwole sobie go rozpoakować  😀iabeł:

Wiecie gdzie można dostać ujeżdzeniówka Anky? Miał ktoś taie siodło dłuższy czas? Siedziałam na nim 2 razy, i dla mnie boskie, nie wiem tylko jak z trwałością, no i gdzie je można nabyć, oraz za ilę...  🙇
Lanka_Cathar arivle :kwiatek: :kwiatek:
Zdjęcie, które jest w szmatoholikach jest z tej samej sesji, ale w innym (moim zdaniem gorszym) ujęciu, a trafiło tam właśnie dlatego, że nie było widac tej nieszczęsnej kupy.
przeztysiacmorz Navy! 😀
To teraz z pięknie usuniętą kupą można zamienić  😀iabeł:  😉
Ktoś wie jakie kolory są jeszcze dostępne w Końskim Świecie? http://www.konskiswiat.pl/Czapraki/ANKY-PADY-UJEZDZENIOWE-KOLEKCJA-WIOSNA/LATO-2009.html
Bardzo mnie denerwuje, że nie zamieszczają nowych informacji i nie kasują kolorów jeśli ich faktycznie nie mają w ofercie 😤
a ja właśnie przed chwilą trafiłam do kręgu wtajemniczonych  😀
stałam się właścicielką padu anky w kolorze kreta blue  😅
normalnie się w nim zakochałam  😍

NeverEver, wiesz może gdzie można dostać jeszcze Kreta Blue?
Strucelka, powiem Ci że na 100% nie ma banana, hortensji i pea. Bo dzwoniłam przed świętami. Jak z resztą to nie pamiętam już 😀
Raczej nie ma już Krety, bo chyba kupiłam ostanią, ale nie jestem pewna w 100% czy rzeczywiscie byla to ostatnia...
Przepraszam, że się powtarzam, bo pewnie to już gdzieś było, ale gdzie najtaniej można kupić standardy ANKY? (poza ogłoszeniami oczywiście  😉 )
po 199 zł są na pasi-koniku 🙂
Dzięki  :kwiatek:

Pasi-konik bardzo mi pasuje, podjadę sobie po świętach  😁
W ihaha też 199
Widziałam na Allegro wczoraj różne przeceny na pady - od 159 do 179zł 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się