Forum konie »

produkty ANKY

Medziiik ile ty masz czapraków?? 😲 😲 Okradłaś bank  🤔 🤔 😀 Pamiętaj  są też inne rzeczy dla konia <joke> 😀  😅
nawet nie jedno 😉
Może pierwszeństwo dla osób, które tu pierwsze zaczęły dyskutować o straw (gdyby nie ja i Burza kolejnych info o straw by tu nie było)?
A przypomnę, że pierwsza tu się pisałam na straw  🙂  😎
I do tego robię ładne błagalne oczy

Mój koń też - spójrzcie na avatar 😀

Medziiik już dość się dziś nałowiłaś - widziałamdwa pasiaki ES więc Ci już wystarczy , a za pasiaki 🤬
A który jest bardziej intensywny? Banana czy Straw? ;]
banana 😉
Likier,
Tobie by się Babana podobała- pamiętam jak mi kiedyś opisywałaś żółty jaki Ci się podoba.
A Hortensja jest już ze starej kolekcji (z lata) i nie jest papierowa, a normalna, gruba.

A jeszcze Medziik Tobie to chyba obojętny kolor - wniskuje po  wcześniejszych postach (ze chcesz jakąolwiek Ankę ), bo coniektórzy tutaj chorują na ten kolor więc bądź tak miła i upoluj jakiś inny odcień  😉
Problem w tym, że ani Banana ani Hortensji znaleźć nigdzie nie moge ;/

Ja wam ustępuje Straw 😀 chociaż chyba pierwsza pisałam wiadomość do Karoli 😀😀😀
Hmmm, czyżbym tylko ja trafiła na cienki standard? 🤔
Bo powiem szczerze, że Black to mój pierwsza nie-kolekcyjna Anka i zastanawiałam się czy standardy takie po prostu są? Zwłaszcza, że zmiany materiału nie zauważyłam.
Tylko, że jak patrzę na zdjęcia w szmatoholikach, czy na czekoladę Burzy to one się takie grubaśne w porównaniu z moim wydają.

Byłabym bardzo wdzięczna gdyby ktoś mógł pomacać jakąś nową dostawę standardów i sprawdzić czy faktycznie są cieńsze.
Likier,

No kochany człowiek z Ciebie, za ten straw  :kwiatek:

Teraz będę głośno jęczeć tutaj, że jak ktoś ma na zbyciu Straw, najlepiej komplet, to proszę o pw i uśmiecham się szeroko, jak i moja Poświatka.  🙂
Kurde, mogliby gdzieś reaktywować stare kolekcje, zarobili by nieziemsko, bo te nowe to coraz bardziej tandetę robią...

Zrobili by ankiete, na co jest zapotrzebowanie i by wysłali do biednej Polski 😀😀😀
Tak i najlepiej w preznicie po jednym komplecie dla  każdego anko-pado-maniaka    😁 😜
Medziiik ile ty masz czapraków?? 😲 😲 Okradłaś bank  🤔 🤔 😀 Pamiętaj  są też inne rzeczy dla konia <joke> 😀  😅

Nie mam własnego cztero kopytnego bo oba pochowałam ze względu na wrzody i raka trzustki  🙁 .. Więc w sumie nie ponoszę kosztów jak normalny właściciel swojego pupila więc jedynie używam ich tylko wtedy gdy jade do konia którego mam pod opieką 🙂 A reszte gratków typu ogłowie itp mam i to jeszcze nowe bo moich koni nie ujrzały.

a wracając do nurtującego pytania Czapraków mam 8 a że kobył jest kary wszystkie pasują  😜 🙂  😁 więc jak na większość z tego forum troszkę mało  :kwiatek:
No mój wałach też jest kary, więc też właściwie wszystko pasuje ^^

Ale Medziiik i tak przyjdę i ukradnę ten euro-star szaro/niebieski 😀😀 zobaczysz ;>  💃 😜 😜

Medziiik,
Ale straw to zostaw innym kobieto, już dzisiaj złamałaś co najmniej jedno serce pasiakiem.  🤬
I zdobądź najpierw swoje ulubione barwy, albo to na co czaisz się od dawna itp.

Ehh popisałam sobie. Na pabble polowałam ponad pół roku. Mam nadzieję, że i straw upoluję w końcu, bo już tracę nadzieje  😕

Zairka
Na ile załapałam, Likier szuka głównie Hortensji, a inne w dalszej kolejności.
Zairka niestety są 🙁  Miałam kupić Hortensje właśnie tam, dzwonie uradowana i szczęśliwa, w dodatku w weekend gdzie była promocja, a tutaj co...

Ani Hortensj, ani Banana...  🙁

Tak samo w ihaha... ;/

Jak ktoś znajdzie Hortensje ujeżdżeniową to klękam do stóp, bo ja prawie wszystko przeszukałam  🙇 🙇

// hehe, a ja na każdy swój pad trafiam przez przypadek, mój pierwszy black kupiłam w lamri, bo była promocja, potem na ihaha pink lilac, bo też była promocja haha, potem na allegro wylicytowałam z owijkami LARIXA, nawet nie wiedząc wcześniej o istnieniu tego koloru i teraz Pebble, w sumie chciałam jakiś beż, a że nie było Hortensji, to wzięłam go 😀
Likier po co od razu zabierać :P powiedz że chcesz pożyczyć na jede raz do zdjęcia  😉

Dorotheah ale ja w odcieniach żółtego gustuje 🙂 w innych w sumie też ale jak by była okazja kupna za jakąś fajną cenę i np. było by się pierwszym to czemu nie?  😉
Oj Medziiik kup konia najpierw  🏇 a nam zostaw te cudowne okazje 😀😀 Co będziesz ubierać obce konie, pozwól naszym być pięknym  😜 😜
Miałam swoje 2 i po takich przejściach 3 nie planuje w dłuuugiej przyszłości...
A ten nie mój to prawie jak mój bo tylko ja się nim interesuje 😉 i jest dla mnie tak samo ważny jak były moje własne 😉

Obce też chcą być piękne 😀
No to trzeba zrobić zapisy na pady na wypadek jakby ktoś sprzedawał 😀😀😀
Mediiik
nie wiem czy byłaś pierwsza, bo napisałam być może wcześniej, a z opóźnieniem wspomniałam tutaj i wtedy w trakcie pisania wyskoczyło mi info, o tym, że ktoś właśnie pisze wiadomość   😉
Po za tym nie wiadomo kto jeszcze pisał pw., więc wiesz.

A te Twoje tłumaczenia, z zółtym jakieś takie mało wiarygodne  😉  bo jak chcesz żółty kup sobie... bananę  🤣

Oj .. Może coś się trafi innego wpadnie w łapki, zamiast straw w fajnej cenie i w komplecie 🙂? Nigdy nie wiadomo jakie losy padziakom pisane  😁
ja tez swojego konia nie mam i obce ubieram....ba nawet mi z tym dobrze 💃
Ja tam jak nie miałam swojego kunia to miałam jeden czaprak, ale to było dawno temu i nie było takiego lansu jak teraz 😀
Zairka,
Z tego co zauważyłam, Ty bardzo wybierasz odcień, detale lamówki,  nim coś upolujesz.
Lans lansem .. ale u mnie np. mało osób ma Eskadrony Eurostary czy właśnie Anky i mało kto chyba odbiera to za lans - ale tu mogę się mylić .. Ale są różni ludzie, którzy kupują dla lansu, gustu lub po prostu bo taki mają kaprys. Zresztą szczerze jak jest Cie stać na te marki i wiesz, że są trwałe to zapewne kupisz jeden właśnie z nich anie z firmy krzak 😉
Wtrącę się do waszej lansowej dyskusji z małą prośbą...

dla tego pana (wiem że zdj takie sobie ale to jedyne które oddaje jego kolor 👀 ) który pad anky byście polecały? 🙂
Hehe
podobne mam podejście co do lansowania na naszej wsi. Większość osób u nas nawet nie wie co to za firma Anky.
A ja sporo robiłam testów kolorystycznych, oraz z krojami w PS, dla mojej Poświaty- by jak najlepiej wybrać barwy.
Mam skrzywienie lekko ar/utystyczne  😉 i uwielbiam pięknie dobrane szmatki- kocham na nie patrzeć, kocham jak z oczków Poświatki aż promieniuje, przy zestawieniu jej maści z niektórymi barwami (tak to odbieram  z kwi  i z gelbem )

Papi
Czerń, beże (sand, pebble), biele, szarości. I ktoś niedawno wstawiał kasztanka w  błękicie z obecnej kolejkcji- bardzo mi się podobało, choć nie każdemu przypadnie. A i koniecznie jasny zieloniutki (kiwi, pea, lub obecny)
Papi sand, black, stone grey, chocolate  😉
Pewnie zdecyduję się black albo szary. Stone gay i anky gray to to samo? 👀
Hmm a ewentualnie grass nie będzie za mocny?
Papi
Jak dla mnie kasztan w bananie to jest to 😜
Zapytaj forumową Olę 😉 (wydaje mi się, że gdzieś tu pokazywała fotę swojego kasztana w tym padzie 😉 )
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się