A moim zdaniem na kasztana to tylko Grey, zwykły, wstrząśnięty acz niezmieszany Grey. Zdjęć owego na pewnym kasztanowatym golasku spodziewajcie się lada dzień 😎
a do mnie jedzie stone gray 😅 ale nie wiem czy go szybciej nie sprzedam niz kupilam 😁 bo to bylo malo przemyslane a mi do ciemnego siwka chyba nie bedzie za bardzo pasowal 👀
Komplecik Pebble. Prezenty przedświąteczne : dla konia pad z owijkami, a dla mnie nie dawno doszły - czapa z szalikiem (na lato mam daszek). Do tego jeszcze świetnie pasuje kolorkiem torba z decathlona. 😀 [img]http://z1.przeklej.pl/prze2096/3da16c71002977564b32237e[/img] Tylko fota jakaś niezdrowa w odcieniu wyszła. W czapie i szaliku chyba będę w święta pomykać 😁
Jak ktoś szuka to mam kontakt na jeszcze jeden pebble z owijami (nówki, miał być dla kogoś kto się wycofał 🙄 ).
Nirv 😀 W naszej pace jest bardzo kolorowo i dla odmiany zapragnęłam klasyki- ale dość nietypowej . Co raz częściej mam też ochotę nosić ubrania jeździeckie np.Anky, także na co dzień, ze względu na ich wartości "techniczne".
Widział ktoś gdzieś jakieś koszulki, koszule w kolorze pebble ?
Edycja: do moderatorów Ne jest to ogłoszenie- zupełnie nie znam sprzedawcy, nie mam w tym interesu, po prostu mam informacje gdzie jest jeszcze jeden komplet .
kare_szczescie, Cieszę się , że się podoba . Czapkę i szalik, chyba, to ze sklepu Koński Świat (szalik 90, czapa 75 - 30% ) Czapa jest duża fajnie zakrywa uszy i tył głowy, ładnie się układa, szalik długaśny, cieplutki. No i kolor ekstra. A ta koszula mi się podoba bardzo. Parę miesięcy temu udało mi się kupić inną, tyci podobną koszulę (creme) z wiązaniami z boku i jestem mega szczęśliwa. Wykonana jest rewelacyjnie, mega wygodna w noszeniu 🙂