Forum konie »

produkty ANKY

Dorotheah, nawet o tym nie myśl!  😀iabeł:

na kasztana tylko stone grey!
Kto ??? ja ???  Niby po co i dlaczego  😉

...
sesese... 😀iabeł:
A moim zdaniem na kasztana to tylko Grey, zwykły, wstrząśnięty acz niezmieszany Grey. Zdjęć owego na pewnym kasztanowatym golasku spodziewajcie się lada dzień  😎
Precelek właśnie kopie leżącego wystawiając na sprzedaż Stone gray, aż mnie serce zabolało!😉
a do mnie jedzie stone gray 😅
ale nie wiem czy go szybciej nie sprzedam niz kupilam 😁
bo to bylo malo przemyslane a mi do ciemnego siwka chyba nie bedzie za bardzo pasowal 👀
To jak go jednak będziesz chciała sprzedać so ślij PW  😀iabeł:
jezeli zdecydowala bym sie sprzedac bedzie w ogloszeniach :kwiatek:
i od dziś wszyscy mają otwartą stronę z ogłoszeniami i co 5 minut F5... F5... F5...  😎
hehe jeszcze do mnie nawet nie dojechal🙂
a pozatym pewnie bede wolala wymienic niz sprzedac 😁
Zairka, kop dalej, kop.. 😉
No i wzięłam Stone Grey. Jak będee miała fotki na koniu na pewno wstawię  😉
hehhe moda z cobalta przeszla na stone gray??? 👀
nie wiem, ale ja nadal kocham mojego kobalta jak wszytskie moje pady Anky których mam (nie wiem kiedy to się stało :ke🙂 już 7  🤔wirek:
Brzasku, a ni echcesz się go pozbyć? 🤔wirek:  😁
Ja mam zestaw Purple, Cobalt teraz czekam na pad Stone gray i juz szukam do niego owijaskow 😁
zdecydowanie nie  😀

ja mam: hortensja, pea, stone grey, kobalt, banana, czarna, biała

pierwsze 4 z owijkami, i nadal próbuje upolować owijki do banany.

widział ktos gdzies?  👀
fair play'e  bananowe pasują .

Raven  wstawiała foto w takim komplecie i dobrze to wygląda.
Komplecik Pebble. Prezenty przedświąteczne : dla konia pad z owijkami, a dla mnie nie dawno doszły - czapa z szalikiem (na lato mam daszek).
Do tego jeszcze świetnie pasuje kolorkiem torba z decathlona. 😀
[img]http://z1.przeklej.pl/prze2096/3da16c71002977564b32237e[/img]
Tylko fota jakaś niezdrowa w odcieniu wyszła. W czapie i szaliku chyba będę w święta pomykać  😁
Dorotheah, lansiarski komplecik!

ja do Sunshine mam koszulke polo w praktycznie takim samym odcieniu  😁
peble albo sand to chyba bedzie moja nastepna anka 😁
Jak ktoś szuka to mam kontakt na jeszcze jeden pebble  z owijami
(nówki, miał być dla kogoś kto się wycofał  🙄 ).

Nirv
😀 W naszej pace jest bardzo kolorowo i dla odmiany zapragnęłam klasyki- ale dość nietypowej .
Co raz częściej mam też ochotę nosić ubrania jeździeckie np.Anky, także na co dzień, ze względu na ich wartości "techniczne".

Widział ktoś gdzieś jakieś koszulki, koszule w kolorze pebble ?

Edycja: do moderatorów
Ne jest to ogłoszenie- zupełnie nie znam sprzedawcy, nie mam w tym interesu, po prostu mam informacje gdzie jest jeszcze jeden komplet .
Dorotheah jak możesz podaj kontakt na ten pebble na PW  :kwiatek:
Dorotheah, boski komplet! Gdzie dorwałaś taki szal i czapkę?
kare_szczescie tu masz taki szal i czapkę 🙂 i to jeszcze na dodatek w dwóch kolorach jest dostępna 😉  :kwiatek:
http://www.okser.pl/790238-anky-czapka-alma-p-3644.html
http://www.okser.pl/790237-anky-szal-elin-p-3643.html
Medziiik, dzięki, znalazłam i czapkę 😉
kurcze, a rodzice pewnie już wszystkie prezenty kupili...
za to ta koszula http://www.horseequipment.pl/koszula-anky-atc-91206-p-10691.html?osCsid=22dc178d48a9540aee6e693c7ada2233 jest boska  💘
Medziiik,
pw poszło.

kare_szczescie,
Cieszę się , że się podoba . Czapkę i szalik, chyba, to ze sklepu Koński Świat (szalik 90, czapa 75 - 30% )
Czapa jest duża fajnie zakrywa uszy i tył głowy, ładnie się układa, szalik długaśny, cieplutki. No i kolor ekstra.
A ta koszula mi się podoba bardzo. Parę miesięcy temu udało mi się kupić inną, tyci podobną koszulę (creme) z wiązaniami z boku i jestem mega szczęśliwa. Wykonana jest rewelacyjnie, mega wygodna w noszeniu 🙂
Brzasku niech się dobrze sprawuje  :kwiatek: no i czekamy na zdjęcia

haha to może zróbcie jeszcze szał na anky straw jak będę się go chciała pozbywać  😁
Ja poluję na Kreta Blue jak coś 🙂
Precelek,
Jeszcze go masz przyjrzyj się dokładnie bo już może zniknął 😁
Jak coś daj znać na Pw piszę się jako pierwsza!!!
Dorotheah, o nieeee, rękawiczki i szalik pod kolor, ty zła kobieto!! 😀 ale będzie bosko!!

Precelek, Straw biorę od Ciebie natychmiast choćbym miała żreć tynk ze ścian, więc się nie bój 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się