W sobotę byłam w sklepie i miałam okazję widzieć i Kreta Blue i Dusk Blue i moim zdaniem i przy sklepowym świetle to te odcienie różnią się zasadniczo: Kreta Blue to taki typowy niebieski o dosyć intensywnej barwie natomiast Dusk Blue to przydymiony odcień niebieskiego i moim zdaniem zdecydowanie przechodzący w turkus.
To samo z szarościami: Stone Grey to stalowoszary i już a Anky Grey wygląda dla mnie jak szary wymieszany z odrobiną beżu.
Rozważałam zakup czegoś z tych kolorów na prezent gwiazdkowy więc wydaje mi się, że obejrzałam je dosyć dokładnie🙂 i takie są moje spostrzeżenia.
pisałam do ihaha i mają tylko pea i bright red 🙄 w okserze mają grass, anky grey, madeira, dusty lilac (tylko VS), sea blue, dusk blue i cardinal a inne to tylko pea, stone grey i bright red 🙄
Burza, z ujeżdzeniowych(nie tylko anek, ale wszystko) mamy róż, błękity 2, granatowy, żółty, alt rosę, pomarańcz, biały, fiolet, groszkowy i to chyba wszystko z DL moich, więc w sumie jasne kolory w większości....
dzisiaj jeździłam w alt rosie, mam zdjęcia 😅 zastanawiam się nad jej sprzedażą, bo jakoś tak dziwnie wyglądaa... 🙇
Nirv, PROSZE CIE!!!!! nie kuś!!!!! 😀 pokazuj Alt Rose i od razu mnie wpisuj na listę potencjalnych nowych właścicieli. jeśli na pewno już jej nie chcesz.
A ja nie mogę sie zdecydować, Stone gray, Sea blue czy Dask blue, najbardziej skłaniałam sie ku Dask blue ale zdjęcie Budynio wzbudziło moje wątpliwości...